Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara dupa o zi cind pe toate canalele de stiri a fost pomenit numele oraselului nostru.

Eu sunt de-a dreptul socata ca in plina zi si intr-un loc public se poate intimpla asa ceva. Ma gindesc cu teama ca pot muri oameni nevinovati si de acum incolo cind ma voi plimba cu, copiii(pur si simplu nu stiam de existenta acestor "...") cred ca voi privi altfel in jurul meu.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da ce s-a intamplat? eu n-am acces la stiri, o sa ma uit pe hotnews .

Valentina, nimic?

Sanatate Puppi!

Rox, te rog eu sa o imprimi pe Alex! Pliiiiiz. Pup pianista.

Ai mei cica sunt bine merci, slava Domnului.

Ieri era soare si frumos la munte, asa ca sotu a zis ca nu-i pasa de lectii, studiu la pian etc...sa stea copiii la aer, sanatatea pe primul plan. Ca dupa aia vin si celelalte.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata !

O zi calda si insorita astazi, va doresc sa fie asa si in sufletul vostru si va ofer o cafea pentru inviorare ( beti si pentru mine, ca eu nu am voie inca )

De aseara Maria a inceput sa tuseasca, avea de saptamana trecuta si ceva muci . Am trimis-o totusi azi la gradi, dar maine dimineata vom merge la medic, i-am facut azi noapte programare on-line ( nu am gasit loc pt azi ). Cred ca saptamana asta va sta acasa, desi incerc s-o tin mai departe de Irina, nu vreau sa o 'cadoriseasca' si pe ea. Mai ales ca saptamana viitoare trebuie sa-i facem vaccinul de 2 luni si trebuie sa fie sanatoasa. Of... I se indeplineste dorinta, uite, vineri seara se forta sa tuseasca si-mi spunea: 'luni nu mai mergem la gradi, ca am tusit'

Yaia, m-ai intrebat de ce i s-au facut analize de celiachie... In ianuarie, dupa o serie de raceli ( eram in perioada 2 saptamani la gradi - 2 saptamani acasa ) am ajuns la o dr. care printre alte analize a recomandat-o si pe aceasta. Eu am crezut ca din greseala... Nu era dr ei care o urmareste de cand era bebelus, e o alta dr de la clinica unde avem abonament. Nu mai imi amintesc daca a sesizat ca Maria scazuse in greutate, in iunie, cand a inceput gradinita, avea 11,5 kg iar in decembrie avea 11 kg ( noi am pus-o pe seama faptului ca la gradi nu manca ). Cica racelile repetate ar fi unul dintre simptome...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Am vazut ieri o chestie interesanta la una din mamicile de la gradi de la Daniel (e in rusa, dar va prindeti voi ce trebuie facut cu desenul .

Luy, ai un PM de la mine.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna dimi!!! Ce fac fetele? Eu sunt in mare forma. Maine imi iau masina de a reparat, ca o facui putin praf (aia mica) si apoi ma pot misca mai natural. Deci Roxule de miercuri, cand poti si mataluta, suntem pe felie. Am zis!
Va doresc o saptamana minunata, condimentata dupa gustul fiecareia; cu putina sare si putin piper. Pupici!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, dar voi nu ma mai iubiti pe mine doloc, doloc? Va zic si eu ca sunt bine, impartasesc cu voi asta si pe voi va doare la basculanta. Lasa ca e bine, inseamna ca aveti lucruri mult mai importante de facut. Sa va mearga din plin tot ce mestesugiti voi acolo. O seara frumoasa!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim la fel!

Sa ai parte de sanatate si sa-ti mearga treburile din plin!

Emma 27+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Anisia sa-ti mearga cat mai bine, nu te baza pe mamici, aici este liniste totala.........asa ca azi pun absente nemotivate

o seara minunata va doresc

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mie nu-mi mai arde de nimic, am luat-o de la capat cu tusea uscata...Era pe trecute, mai tusea rar si productiv, acum e iar nasol. Cu atatia copii bolnavi la gradi, nici nu-i de mirare.
Sofi sufera cu dintii, azi abia a mancat, e asa inflamata gingia si inca nimic...

Erina, m-am ingrozit cand am vazut la stiri, primul gand la voi mi-a fost

Annisia, te imbratisez

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gabriela imi pare rau ca sunteti bolnavioare, sa treaca repede.

Eu sunt in aceeasi situatie, tocmai i-am facut programare la dr., peste noapte a facut febra si tuseste destul de urat....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput