Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sanatate multa puilor bolnaviori iar ptr Vale si Sabina, o imbratisare stransa!

LA multi ani si aniversatilor de ieri, azi, maine!

La noi nimic nou, trebuia sa plecam la Boston pentru alte investigatii cu A, insa dr nu a reusit sa gaseasca programare in spital pana in Craciu. Sunt necajita ca asta inseamna sa se duca doar tati cu A, eu nu o sa mai pot calatori cu burtica.

Va las, sa aveti un weekend minunat!

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
La noi nimic nou, trebuia sa plecam la Boston pentru alte investigatii cu A, insa dr nu a reusit sa gaseasca programare in spital pana in Craciu. Sunt necajita ca asta inseamna sa se duca doar tati cu A, eu nu o sa mai pot calatori cu burtica.

Nana, sa dea Dumnezeu sa iasa toate analizele bune si sa fie A sanatos, ca asta e cel mai important. O sa se descurce baietii singurei, o sa vezi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mara, mi se rupe sufletul de mila lui Puppi . Cate trage si ea, saracuta Nu exista vreo solutie pentru a evita aceste imbolnaviri repetate, ca voi parca v-ati facut abonament la spital . Ce zic doctorii ?
O calda si stransa imbratisare pentru voi

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Alinkav, cum merge constructia? Sau acum te preocupa mai mult concediul de iarna?

Am ajuns la faza de "rosu"-acum intram in "hibernare" pana la primavara. Multumesc de intrebare!

Iar concediul de iarna...deja ma si vad prin muntile Germaniei!

Ceea ce ma preocupa este faptul ca noi plecam pe 19, si tot pe 19 va avea Alex serbarea de Craciun, cu costume, pregatiri...trebuie sa vb cu directoarea, poate se poate muta macar cu o zi inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Si acum rapid despre noi, asa, mai telegrafic...

Va doresc o duminica superba si linistita.

Daca asta a fost telegrafic, eu va scriu doar 2 cuvinte pe zi!

Duminica? Ce zi e azi, mai fetelor? Duminica? La mine cica e vineri, dar nu sunt absolut sigura, de cand cu trezirile astea nocturne...

Yaia
Am vrut eu telegrafic, dar nu mi-a iesit :P
S-a dovedit ca nazdravanii mei au dormit mai mult decat ma asteptam eu si am reusit sa stau la palavre. Dar nu mai stiu cand se repeta faza .

Iar la faza cu duminica, nah, te pierzi in detalii . Vroiam sa zic "weekend", dar dupa cele 3h dormite azi noapte, nu mai stiu ce zi e (si apropos, pana azi am crezut ca suntem cu o saptamana inainte )...

Cred ca ma iau frumushel si ma duc la dis si in pat, ca dorm pe mine si imediat se trezesc care cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

D-na Teo ce sa zicem...ca a facut Cristi febra 39 dupa aproape 3 zile de antibiotic si antitermine....mai bine nimic decat astfel de vesti...sunt zombi si eu abia acum plec la munci

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Hai mai Cecilico,offfff,m-ai intristat rau de tot!!!Cum naiba,mah?Dupa atata antibiotic...
Sanatate multa-multa!

Pai daca-i virala antibioticul nu are cum sa amelioreze... ba cica chiar incetineste procesul de vindecare..

Sanatate multa Cristi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Erina,mi se pare ca esti cam telegrafica in ultimul timp,ma obisnuisem cu mesajele tale lungi si detaliateChiar te suspectasem (in paranoia mea) ca esti suparata pe noi!
Ma bucur ca sunteti bine!

Nu zise, soro, ca incearca sa reduca timpul petrecut la calculator?

da.. si ca se apuca de tricotat..?

Btw, Mihailesco, unde sunt mileurile mele?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
Alinkav, cum merge constructia? Sau acum te preocupa mai mult concediul de iarna?

Am ajuns la faza de "rosu"-acum intram in "hibernare" pana la primavara. Multumesc de intrebare!

Iar concediul de iarna...deja ma si vad prin muntile Germaniei!

Ceea ce ma preocupa este faptul ca noi plecam pe 19, si tot pe 19 va avea Alex serbarea de Craciun, cu costume, pregatiri...trebuie sa vb cu directoarea, poate se poate muta macar cu o zi inainte...

Sa mute serbarea pentru plecare voastra? Wow, si ce ai pregatit pentru a-ti sustine cererea?

=====================

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Si acum rapid despre noi, asa, mai telegrafic...

Va doresc o duminica superba si linistita.

Daca asta a fost telegrafic, eu va scriu doar 2 cuvinte pe zi!

Duminica? Ce zi e azi, mai fetelor? Duminica? La mine cica e vineri, dar nu sunt absolut sigura, de cand cu trezirile astea nocturne...

Yaia
Iar la faza cu duminica, nah, te pierzi in detalii .

Da, da.. pana si mie mi se pare cam chichiricioasa Yaia asta!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Vad ca multi copilasi sunt bolnaviori... sa speram ca trece!! repede si cu crestere de imunitate!!

Sanatate multa!!

Eu tot va citesc din umbra, sper sa prind si trendul cu vesti bune si foarte bune

Andries

Mergi la inceput