Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

D-na Teo ce sa zicem...ca a facut Cristi febra 39 dupa aproape 3 zile de antibiotic si antitermine....mai bine nimic decat astfel de vesti...sunt zombi si eu abia acum plec la munci

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Hai mai Cecilico,offfff,m-ai intristat rau de tot!!!Cum naiba,mah?Dupa atata antibiotic...
Sanatate multa-multa!

Mergi la inceput

Erina,mi se pare ca esti cam telegrafica in ultimul timp,ma obisnuisem cu mesajele tale lungi si detaliateChiar te suspectasem (in paranoia mea) ca esti suparata pe noi!
Ma bucur ca sunteti bine!

Alina!!!Bravo gradinaresei Olivia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Si acum rapid despre noi, asa, mai telegrafic...

Va doresc o duminica superba si linistita.

Daca asta a fost telegrafic, eu va scriu doar 2 cuvinte pe zi!

Duminica? Ce zi e azi, mai fetelor? Duminica? La mine cica e vineri, dar nu sunt absolut sigura, de cand cu trezirile astea nocturne...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Erina,mi se pare ca esti cam telegrafica in ultimul timp,ma obisnuisem cu mesajele tale lungi si detaliateChiar te suspectasem (in paranoia mea) ca esti suparata pe noi!

Nu zise, soro, ca incearca sa reduca timpul petrecut la calculator? Vezi ca amu' pici testul!

Mergi la inceput

Sim, m-a traznit aseara ca te muti la casa noua in februarie. Asa-i?

Alinkav, cum merge constructia? Sau acum te preocupa mai mult concediul de iarna?

Teo, reamenajarile fac loc pentru un nou membru?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Teo, reamenajarile fac loc pentru un nou membru?

Not yet!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Nu zise, soro, ca incearca sa reduca timpul petrecut la calculator? Vezi ca amu' pici testul!

S-ar putea sa-l pic,printre atatia trafaleti,mai citesc si printre randuri!!!

Mergi la inceput

Teo, atunci baga mai repede la trafalete ca iti rezerv deja un loc de cinste!

Luy, te visai azi noapte! Erai in vizita la mine (dar nu arata cum arata casa mea), doar cu fetele si una bucata bunica. Si eu eram ocupata si nu ma ocupam de tine (copii mei plangeau si imi tot cereau cate ceva). Si cand am ajuns sa ma ocup si de oaspete, bunica o tinea pe Irina in brate si tot zicea ca nu sta o clipa singura, vrea numai in brate. Si tu erai obosita, stateai culcata pe o canapea si erai tunsa scurt-scurt, aproape zero, ca Alexia. si te-am pupat pe cheliuta. In vis!
Dar iti dau si un virtual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
CumatraaaaaaE finutzu' tau innebunit:,,mami,megem a nata ,tu shishina oshie(mergem la nasa,cu masina rosie)''!!!

Mihaileasco, da mai cu foc din pinteni .. sa fii sigura ca pricepe iapa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Esti totala.Am zdruncinat-o tare pe Maria de cat am ras.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Incep prin a uram multa sanatate bolnaviorilor ca si noi tare am avut nevoie de ea. Am iesit luni din spital, dupa 8 zile lungi, in care Puppi din cauza pneumoniei a avut nevoie 6 zile de oxigen si de perfuzie, i-au bagat si cortizon intravenos in doze mari si a inhalat la 3h adrenalina. Acum e pe Salbutamol inhalat de 4x/zi si de 2x/zi cortizon (pt 6 luni, doar in urmatoarele 2 saptamani bagam 2 pufuri/zi sa nu aiba efecte secundare de la o doza asa mare pe vena si scazuta brusc la una asa mica).
De la tubuletele de la oxigen a avut rana in nasuc si 3 zile nu a scos nici un cuvant, ne facea doar semn cu manuta. acum mananca bine, chiar foarte bine ( o fi efectul medicamentelor?!), s-a umflat la fata de la cortizon si a luat si 4oogr in greutate in spital, probabil de la glucoza de pe vena. A primit cadou o trusa medicala de la o prietena si a aratat-o la toate asistentele si pana si dr sef a ascultat-o cu al ei stetoscop de plastic. Asa ca acum ne ia mereu sange, ne pune picaturi in nas si ne inhaleaza cu mascutele pe care le-am luat de la ei pt papusa. Am umblat si eu cu masca de oxigen ca ea pana i-au scos-o sa vada ca pot manca si vorbi si a fost fericita la maxim cand au eliberat-o de ea si eu la fel.
Azi am fost la pediatru pt control si speram sa nu ne mai loveasca nici un virus, pneumonia a fost virala.

Va pupam de la mic la mare si va dorim in continuare o saptamana linistita. Nu o duc nici saptamana viitoare la gradi, imi e frica de alte boli.

www.youtube.com/watch?v=FrCujpzhqjc" target="_blank">
Puppi Energia
24.08.2007

Sanatate multa iar voua putere.
Te simt ca esti daramata! Fii tare ca si Puppi a dovedit ca este!

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput