Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetele,
am pus pozici noi la semnatura...sa imi ziceci,va rog daca le puteti vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

fetele,
am pus pozici noi la semnatura...sa imi ziceci,va rog daca le puteti vedea...

se vad se vad... si ce rasfat pentru ochi mi-ai oferit; este scump rau de tot soricelul tau

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Of, ce lipsa de activitate pe aici! Noroc cu Niko si pozele lui Mario cel frumos si istet.

Eu am de la sase ore, n-am niciun chef, am senzatia ca ma prinde o raceala, asa ca l-am trimis pe H. in oras dupa leacuri, s-o ucid din fasa. Azi am fost la inmormantarea unui vecin, batran si bolnav de multa vreme, saracul. Ei bine, vecinul a fost baptist si a fost prima data in viata mea cand am participat la o slujba de inmormantare baptista. Au cantat oamenii aceia niste cantece pline de viata si ritm...poate e mai bine sa plecam asa, voiosi, spre alte lumi. Ce m-a mai distrat ( stiu ca-i cam nepotrivit contextul in care se produceau amuzarile mele, dar ma iertati, ca stiti voi cum sunt eu) a fost ca am aflat senzatia care ne insoteste la intalnirea cu Dumnezeu: a spus pastorul ca e o bucurie de cateva ori ( probabil sute, mii, nu stiu ce sa zic, ca n-a precizat exact!) mai mare decat obtinerea carnetului de sofer!

Va rog din suflet sa treceti la raport, ca altfel riscati sa cititi asemenea intelepciuni toata ziua!

Mergi la inceput

multu' de aprecieri...

Mergi la inceput

Olga, how do you do? Ati revenit pe meleagurile autohtone?

Scena cu fiu-meu protagonist: tanti se incalta sa il duca afara, domnul tot incerca s-o escaladeze, sa-l ia in brate; tanti:" Andreica, nu te iau in brate si nu plecam pana nu te duci si spui frumos "Pa, mama!". Andrei, constiincios: "Pa, mama!"

( da, nu radeti, tanti ii spune "Andreica", si este ferm convinsa ca e cel mai frumos si mai intelijent baiat)

Mergi la inceput

Niko, cum adica tu i l-ai gasit pe taica-su? Stii tu ce vreau sa zic( tatal sotului tau)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

multu' de aprecieri...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Sunt meritate! Ce m-am distrat la pozele cu Super-Mario infasat, asa iti dai seama ce-a mai crescut ( si ce-au crescut cu totii)! Azi, maine le facem petrecerea "Adio, bebelusie!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam!

Io de ce nu vad poze?

Am un pm si nici pe-ala nu reusesc sa-l deskid... e drept ca azi m-am simtit cam rau... o fi si forumul bolnav!?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Niko, cum adica tu i l-ai gasit pe taica-su? Stii tu ce vreau sa zic( tatal sotului tau)

dap...pai el si-a cunoscut tatal dupa 25 de ani...adica 23 si jumatate...k l-a vazut la 1 an si 6 luni si apoi la 25 .... si eu l-am gasit prin niste nasi de-ai lui ...am lasat nr meu de tel pe la toti care ar fi putut sa ia legatura cu el,in ideea de a-i face o surpriza si de a i-l aduce la noi la cununie si la botezul lui mario...nu mi-a reusit...dar a aparut la 2 luni dupa botez...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Salutam!

Io de ce nu vad poze?

Am un pm si nici pe-ala nu reusesc sa-l deskid... e drept ca azi m-am simtit cam rau... o fi si forumul bolnav!?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisa,am cont pe picasa,incearca sa te loghezi pe forumul comun...si ai sa le poti vedea...

app ...de ayla si de luana mai stie cineva ceva?sau ne-au parasit de pe forum?

Mergi la inceput