Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dyana, saraca fata...sa-si gaseasca linistea cautata!

In legatura cu jobul, fii optimista: cand te intorci la treaba, poti sa-ti recastigi pozitia pierduta, e altfel cand esti acolo, in miezul lucrurilor. Si eu mi-am pierdut toate "onorurile" odata cu CIC-ul, dar nu vreau sa le recapat, m-am mai maturizat si eu si nu ma mai tenteaza munca multa si neplatita ( ca asa se poarta prin lumea invatamantului romanesc; numai tanti aia, secretara de liceu, muncea si i se da!)

Monnvas, cum pete negre pe dinti?! Nu i-a ramas cumva culoare de la vreun fel de mancare?( a iesit in versuri...ce poetica sunt!)

Ieri seara am fost cu Andrei la plimbare si am intalnit o fetita cam de varsta lui. Ca niciodata pana acum, a fost foarte incantat de prezenta ei si dornic sa se joace impreuna, dar tehnica "me Tarzan, you Jane"( adica tipete de bucurie si tropaieli in jurul ei) a speriat-o pe biata fetita, care a luat-o la picior urland, ceea ce l-a cam descumpanit pe fiu-meu (pentru vreo 5 secunde).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O saptamana superba dragele mele...

all

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata la amiaza!
noi ne-am trezit de dimineata, l-am dus si pe andrei la gradinita. cand am plecat de la gradinita s-a pus ioana pe plans :"ande", "ande". vroia si ea cu andrei.

sa va spun ultima perla a lui andrei: "leii traiesc la banca".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

hello,

am revenit si eu pe baricade...am vazut k m-ati intrebat toate de misu ...sotu'...nu stiu de unde are bani de avocati scumpi...de cheltuit aiurea...dar ii are...posibil de la tatal lui...cel proaspat regasit(tot de mine,evident) sau...habar nu am ...moonvas...casuta noastra...a ramas acum ...casuta lui...mobilatal...aranjata...ferchezuita de numa'...dar asta e...macar sa fie doar atat...
eu ma bucur ca mario nu este afectat de toate astea...nu intelege nimik...si evit sa il implic cat de putin...nu stie si nu cred k simte nimik...nu ii simte lipsa ...caci nu i-a simtit prezenta vreodata...
el este un copil vesel...si voi face tot ce voi putea sa ramana asa cat mai mult timp..poop fetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete!

Slaba miscare pe-aici, vazui ca Oli e pierduta prin londra cu bossul :)
Mai vazui ca pisilinca e bolnavioara sa treca repede, pupam si pe Mitzagrix

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21
am intrat si eu in saptamana 20- luna a 5 a:) pe 25 aflam daca e fetita sau baietel si va scriu si voua! totul este perfect!!!"D

va pupam si sa veti o seara frumoasa!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 19+

nasterea in apa

pozici dragute

leloo, sarcina usoara in continuare!
io sint la servici, fara chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bag si eu un nas de salut. Desteptarea natiunii s-a produs la 5,15, tras una bucata cearta nasoala cu sotz, dezamagita de replici dashtepte de socru, durere maxima de cap. Asa ca, in semn de protest, cred ca ma bag sa somn langa pitic.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Salut,Vad ca toata lumea e pe afara, cu asa o vreme e pacat sa nu profitamTheo doarme dupa ce si-a plimbat caruciorul pe afara si a lins cateiiDyana,referitor la servici, nici eu nu stiu ce ma asteapta, altceva nu am gasit,momentan nu au intrat in insolventa asa ca o sa ma intorc la ei si vad eu pe parcurs.Si eu am fost stresata, stiu cum e sa muncesti, sa o iei de la zero si sa ajungi din nou acolo, dar asta e, important este sa fim sanatosi si le vom face si pe celelalte.Floric, ai intrat dar nu zici nimic.Annan, eu lui Theo ii zic salbaticul, mereu tipa cand ii place ceva si ii face pe ceilalti sa fuga de el.La locurile de joaca el se baga peste tot, vrea mereu sa fie primul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Monnvas, tare nasol e sa te trezesti la ora aia, am avut si noi o perioada din asta de vreo 2 saptamani.Acum avem deja un program pe care il mai stricam doar in week-end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Ce se intampla pe aici, unde sunteti, nu-mi place deloc linistea asta,imi este dor de atmosfera de alta data , sefa Novus ia sa iei atitudine, ca asa nu se mai poate

Dyana: imi pare rau pentru job-ul tau, dar totusi poate s-or mai schimba lucrurile in cateva luni.
Si eu m-am impacat cu ideea ca o sa ma intorc tot acolo la munca si poate pe parcurs o sa-mi gasesc ceva.

Floric: unde ai disparut iar, vrem vesti despre Rareselu

Ma duc sa pap si sa ma mai ocup si putin de mine, ca am niste unghii

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

acum chiar n-are rost sa ma stresez aiurea pana nu ajung la fata locului; probabil ca acum in decembrie ma duc cu ceva pe la colegi si sefa si vorbesc atunci care e faza. indiferent cum ma intorc o sa lupt sa ajung din nou in laboratorul meu; si chiar daca nu, macar o sa ma duc sa mai invat de la tipa care mi-a luat locul si care are experienta lunga, 15 ani peste mine, doctorat in germania... si super instruita (clar incomparabil cu mine.... de aia m-au aruncat ca pe o soseta rupta). macar sa mai invat cate ceva... si poate la un moment dat ajung in alta parte sa fac si ce-mi place. cel mai tare ma doare ca imi iubesc mult meseria, ma stimula... si scotea la iveala niste resurse pe care nu stiiam ca le am; stiu ca pentruu unii cercetarea este ceva... abstract, dar eu eram buna, inventam tehnici, inventam analize... am ajutat tare multi oameni cu analizele mele.... si nu o sa ma opreasac un loc de munca.
eu oricum am si a doua pregatire, cea de managementul calitatii la care iarasi sunt chiar 'supercalificata" fata de cerintele multor companii; imi place mult si asta.... nu e meseria mea de suflet, dar la nevoie o sa mai incerc si pe domeniul asta
si daca nu fac credit la banca, deschid in centru de joaca-activitati pentru copii mici si am terminat povestea

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput