Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***
Raspunsuri - Pagina 20
simplyana_m spune:
Salut!
Noi suntem bine, fuseram la doftor, analizele n-au iesit, ca cica a fost "prueba" contaminata
. Si am lasat-o asa, ca peste inca 1 sapt. nu mai are niciun rost analiza aia. Si cum se simtea prea bine copilul, si manca, si era vesel, de cred ca l-am deochiat, de ieri isi roade manutele incontiuu, se foieste noaptea si nu mai vrea decat lapte si stafide. Clar, tura de masele no.2.
.
Am absentat din motive de WE + placa grafica bulita. Rezolvat. Asa ca ma bucur ca au raspuns fetele la apel ...dar ce-i cu linistea de pe-aici? Credeam ca-mi mai ia o sapt sa recuperez, si cand colea.....
PISIGRI, sper ca urechiusele sunt bine definitiv si crocobaurul a fost rapus. Biata Pisilinca, eu am timpanele fisurate, otite repetate, si stiu cum e sa te doara urechile, e horror! 

SABY, pai se razbuna Maia pe voi, ca prea v-ati rasfatat in ultima vreme!
Dar al meu nu stiu de ce se razbuna, ca eu numai in fundul lui am stat, si imi face si el niste crize de personalitate...... Ia pune poze cu Maiuta, cum ai promis, si sa vezi ce se cuminteste ea dupa ce o admiram noi!
FLORIC, pai revino de-a binelea! Raportul?
NIKO, asa dor imi era de voi, si Mario e asa frumos, si mare si destept!

Despre viitor-ex-sot, vb Biancai, e clar ca pune la bataie toti banii pe care ii poate scoate, din moment ce spera sa stea el casnic cu Mario, iar tu, ca ai servici, sa-i platesti pensie alimentara!

Ce idei au unii! O s-o scoateti voi la capat, tu si Mario, impreuna! Restul nu e asa important!

ESSEA, aveam intentia sa-l filmez pe Luca in timp ce eu ma agit, il strig, il intreb, il provoc, iar el ma trateaza cu dosul, ca sa te convingi singura ca mai sunt si altii ca Damian, daaar, surpriza! Se pare ca maimuta din el ia atitudine, totusi! L-am prins cu joaca si l-am facut sa aplaude dupa mine, sa ridice mainile, sa acopere ochii dupa mine (si cam atat, ca in rest eu am facut sport serios, iar el se distra si aplauda). Mare surpriza am avut! Si de cateva zile e mult mai interactiv (nu ma laud cu cuvintele noi, ca stiti voi regula cu 1 saptamana). Cum Damian e oleaca mai micut, poate ti-o face si el tie surprize de-astea, undeva pe sapt viitoare!

DYANNA, Dumnezeu sa o ierte pe fata aia! Chiar sunt tulburatoare "evenimentele" de genul asta! Cu serviciul sper sa fie tot raul spre bine si sa iti iasa in cale oportunitati mai grozave decat sperai tu vreodata! Nu-ti mai face atatea griji, vezi tu la fata locului, cand vine timpul!
ANAAN, tatal tau trebuie ca a fost un om minunat, ca tare buna treaba a facut cu cresterea ta! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Si Gulia eee...bestial!!! Si la moaca, si la apucaturi!
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nikoleta20
denisa,am cont pe picasa,incearca sa te loghezi pe forumul comun...si ai sa le poti vedea... |
Huh? Si io am cont pe picasa. Ce forum comun? Io linkul nu l-am gasit...

Fetiliiiiiiiiiiiii!!! Pe unde umblati!?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
A, si am ras de m-am stricat de negrul ILINCAI si de "io te omor, fa proasto, care am zis ca esti un inger!" Pana la lacrimi!

Si nici cu harapul pe banda de alergat nu mi-e rusine!

simplyana_m spune:
aaa, DENISAMADA, pai nu e link separat, pozele sunt la semnatura, in primul folder!
simplyana_m spune:
Na, c-a venit Mimiloiu'! Ce mi-e necaz ca eu nu-s "p-aicea" (mortala Ada, zau!) cand incepeti voi sa sporovaiti!
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m aaa, DENISAMADA, pai nu e link separat, pozele sunt la semnatura, in primul folder! |
Nu vazui nici semnatura...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
elena.elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas A, si ca sa puna capac... Cristi are niste pete negre pe dinti. Ma tem sa nu fie carii. Unde gasesc un stomatolog pt varsta lui si cum o sa-l convinga sa se lase consultat? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Anaan spune:
No, asa, Simply, ai mai "energizat" forumeala. Tot Anele astea sunt de baza
. Inainte de meditatii, m-am tratat cu un Nurofen. Rezultatul?! Numai ca n-am dormit cu capul pe masa, in fata ucenicei!
Ilincule, ce-i cu tacerile astea adanci?!
Bianca, sa-ti fie rusine: noi am haladuit tot weekendul, pa, la revedere!
Atat ai avut tu de spus, nicio poza, nimic?!
Ela78 spune:
Noi am fost ieri in parcul Crangasi pe locul de joaca si dupa aceea la petrecerea de 3 ani ai verisorului lui Ianis, erau o gramada de copii invitati acolo, tort, sampanie, baloane, confetti, muzica, nebunie

Noroc cu vremea asta superba
, aproape toata ziua stam afara, a ajuns Ianis sa cunoasca toate parcurile si locurile de joaca din Bucuresti, se catara pe sfori si-si da drumul pe tobogan, se baga cu aia mari in seama
La motricitate stam super, si la limbaj prinde zilnic din zbor, aseara a invatat "lapte", astazi "avion".
Nikoleta, vazut pozicile cu Mario, este foarte foarte avansat
Bravo ca face numai la olita
Mult succes si curaj la actiunea de divort, ai face bine sa duci dovezi la tribunal cum a zis Ilinca si stai linistita, ca n-are cum sa ti-l ia pe Mario
Kea, sa-i treaca raceala lui Keutu
Nu stiu daca trebuie sa-l izolezi pe el de alti copii, doar sa nu stea bot in bot.
Pisigri, prin cate a trebuit sa treaca Pisilinca
Tinem pumnii sa treaca definitiv otita si multa sanatate

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)