Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANAAN, iertare!
Am poze dar nu in aparatul meu. Nimic spectaculos doar caraghios.

Dar imediat ce primesc pozele cu pricina vi le arat.

Baga si un ceai cu portocale...poate nu te prinde totusi raceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

A! si mai vroiam sa zic

Anaan, superbe surprizele de la elevii tai De fapt, daca esti la fel de glumeata si dulce cu toata lumea, imposibil sa nu te iubeasca toti copiii

Bafta la congres Ilinca, Monnvas, Anaan, Denisamada!

Am vazut pozele cu Gulia frumoasa si zambareata

Si lui Ianis ii place la nebunie sa faca curat, scoate aspiratorul, pune peria pe teava si se plimba prin toata casa, ridica obiectele si "aspira" sub ele, inchide usile si se vara prin toate colturile Si dupa aceea scoate lenjeria lui taica-su din sertar si sterge mobila, oglinzile, masa, toarna apa din canuta lui pe masa de sticla si sterge cu chilotii lui taica-su

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello fetele!

Ne mai primiti? Mai rarut, dar sa stiti ca ne gandim la voi.

DYANA, nu te mai stresa, o sa vezi tu atunci ce va fi. La noi nu stiu daca mai gasesc firma cand ma intorc. Ma rog, vorba vine, dar e nasol oricum, numai ca eu refuz sa ma mai gandesc. Cu fosta ta colega ce sa zic, numai ea si Dumnezeu stiu ce a fost in sufletul ei. Trist oricum

PISIGRI, multa sanatate pisicii mici

NIKO, multa putere sa treci peste problemele cu divortul

ESEEA, Ana este cred cea mai inapoiata la limbaj. Are maxim 10 cuvinte si aici includem da, nu si pa. De reactionat reactioneaza ok la orice stimuli, este f vioaie, baga bebeluseasca la greu, dar sa stii ca daca e concentrata la ceva nu ma baga in seama. Si clar nu face niciodata ceea ce ii zic (mai ales cand e ceva ce nu are voie).

Succes fetelor cu congrese si alte trebi.

SIMPLY, ma bucur ca sunteti ok cu totii, va merge bine acolo si reusiti sa depasiti micile probleme.

ANAAN

Am citit putin, dar nu sunt foarte la zi. Noi suntem mai bine, intre timp am facut eu sinuzita si am fost si eu pe antibiotic, Ana mai are muci si mai tuseste dar am oprit medicatia ca prea am bagat in ea la greu de toate. Am ramas doar cu puf-urile la inhalator.
Eu merg inainte cu floricelele mele, azi sunt foarte mandra ca un aranjament de al meu a fost pe masuta la emisiunea Harta vietii de la Antena 2 (prezentatoare emisiunii este ingerul meu pazitor cum imi place mie sa ii spun, cu ea am facut cursurile care mi-au schimbat modul de a vedea viata). Sper sa reusesc sa pun pe picioare ceva din asta si sa iasa si bani. Nu stiu cand, important este ca imi face f mare placere treaba asta si asta conteaza.

In rest, toate bune, ma lupt inca cu rezistenta mea la crizutele Anei. Citeam ce spunea cuscra MONNVAS ca a reactionat urat la comportamentul lui Cristi si m-am regasit complet, cu tot cu sentimentul de vinovatie. Simt ca la capitolul asta chiar mai am mult de lucru. Ana este tot mai capricioasa, se manifesta tot mai zgomotos, nu mai poate fi pacalita cu distragerea atentiei, cand i se pune ei pata s-a terminat, ne stie tot parcul/blocu/strada, etc. Am evoluat insa ca nu ma mai afecteaza parerea lumii, dar ma afecteaza cum face ea. Am o mare problema si ca arunca mancarea pe jos si nu stiu cum sa o dezvat de asta...in fine, hai ca ma lungesc.

Vroiam sa va spun ca ma gandesc la voi chiar daca nu scriu foarte des

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Intru la raport inainte de culcarea d-soarei care tuseste de ieri, am fost azi la doctorita, zice ca e putin rosu gatul, ne-a dat Humex si cam atat , febra, muci deocamdata zero, stare generala razacioasa si plimbareata asa ca zicem ca e de bine !!
La noi de obicei cand ne apar dintii vin la pachet cu o mica raceala, probabil scade imunitatea si jap virusii pe noi

Monnvas, speram ca ti-a trecut suprarea si dl sot si-a revizuit parerile !!

Simonapro
, eu sunt sefa autoproclamata doar la excursii , pe forum toate suntem sefe !!

Olishka, ati sosit ??!!! nu ti-ai reparat telefonul ? ca suna tare ciudat ! sper ca sunteti bine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik, ce ma bucur ca sunteti mai bine si ca ai mai trecut pe aici !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumim pentru gindurile bune !

Si eu trebuia sa ma balacesc in stiinta saptamina asta la Bucuresti, dar sincer nu mai am curaj sa plec, prefer sa stau pe-aproape sa fiu disponibila imediat in caz de Doamne fereste...sa dea Dumnezeu sa ratez balaceala asta degeaba si sa nu fie nevoie de mine !

In rest....as avea de raportat multe despre Pisilinca...dar...poate miine de la servici :)

Doua intrebari as avea pentru voi:
1. cam cit lapte beau (noaptea) copiii vostri?
2. mai este cineva care nu a folosit inca olita?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Multumim pentru gindurile bune !

Si eu trebuia sa ma balacesc in stiinta saptamina asta la Bucuresti, dar sincer nu mai am curaj sa plec, prefer sa stau pe-aproape sa fiu disponibila imediat in caz de Doamne fereste...sa dea Dumnezeu sa ratez balaceala asta degeaba si sa nu fie nevoie de mine !

In rest....as avea de raportat multe despre Pisilinca...dar...poate miine de la servici :)

Doua intrebari as avea pentru voi:
1. cam cit lapte beau (noaptea) copiii vostri?
2. mai este cineva care nu a folosit inca olita?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Pisigri, balaceli in stiinta o sa mai tot fie, acum sanatatea Ilincai e cea mai importanta, asa ca, dupa mine, ai luat cea mai potrivita decizie.
In ceea ce priveste intrebarile tale:
1. Andrei nu mai bea lapte noaptea de la trei luni; cred ca s-a intamplat de vreo trei ori sa se trezeasca de foame si atunci i-am dat lapte; in rest bea apa, are sticla in pat si, cand ii e sete, cauta dupa ea; de multe ori i-o inmanez eu, sa nu mai are tot patul.
2. Noi! Avem olita, dar e pe post de jucarie; nu l-am pus pe ea; de o vreme incoace a inceput sa spuna "caca", dar dupa ce face. Eu zic ca tot e ceva, mai ales ca eu n-am insistat deloc in directia asta si inca nici nu am de gand; daca vara viitoare scapam de pampers, din punctul meu de vedere e ok, nu vad ce graba ar fi.

Multa sanatate ii doresc Pisilincai!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

ANAAN, iertare!
Am poze dar nu in aparatul meu. Nimic spectaculos doar caraghios.

Dar imediat ce primesc pozele cu pricina vi le arat.

Baga si un ceai cu portocale...poate nu te prinde totusi raceala!

Bag, bag!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Bafta la congres Ilinca, Monnvas, Anaan, Denisamada!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Ela, m-ai plasat intr-o companie selecta, dar eu zic pas pentru moment tuturor conferintelor, e musai, daca vreau sa-mi termin lucrarea in secolul asta.

Ianis e copil destept: chilotii sunt foarte buni pentru sters praful, sunt moi si delicati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Eu merg inainte cu floricelele mele, azi sunt foarte mandra ca un aranjament de al meu a fost pe masuta la emisiunea Harta vietii de la Antena 2 (prezentatoare emisiunii este ingerul meu pazitor cum imi place mie sa ii spun, cu ea am facut cursurile care mi-au schimbat modul de a vedea viata). Sper sa reusesc sa pun pe picioare ceva din asta si sa iasa si bani. Nu stiu cand, important este ca imi face f mare placere treaba asta si asta conteaza.

Mami de minune mica

Felicitari!!! Eu am un simtamant ca noua ta pasiune pentru aranjamentele florale o sa te duca intr-o directie tare frumoasa!Dupa ce-am citit pe fb despre aranjamentul de la emisiune, am cautat o reluare a acesteia pe net, dar n-am gasit. O poza nu ai? ( ca-i moment istoric=primul pas spre notorietate!)

Mergi la inceput