Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

VAS;nici Eu nu le am cu parabenii astia..oare sa-mi fie rusine?chiar habar n-am ce-s
Astia de la Toria sunt niste idoti..asa m-au enervat..de am dat ultimii nei banuti pe pantalonii care au venit de la ei prin ramburs..si mi-a trimis cu totul alt model
evazati..eu am cerut stramti.elastici..de bagat in cizme..
AM SUNAT..VAI!SA STAU LINISTITA ca-mi trimit altii luni..ddda..si am zis ca prima data vreau sa trimit Eu inapoi si sa primesc in schimb ce am comandat...

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

mie nu mi s-a intamplat sa comenteze cineva de rau despre sarcina mea. Dimpotriva ... E adevarat ca nu am mai iesit prea mult din casa in ultimele 2 luni, dar cand se uita cineva la mine, de obicei zambeste. Imi place cand ma duc la doctor si femeile de la coada ma intreaba cat mai multe amanunte despre sarcina. Iar daca nimeresc sa fie o gravida, legam chiar prietenii. Cea mai tare a fost o doamna cand m-am dus sa fac dublu test la Medlife. Stateam la receptia clinicii si completam fisa cu ecografia langa mine. Ecografia avea atasate cateva poze, dar va dati seama ca la 12 sapt nu sunt nemaipomenite. O doamna a trecut pe langa mine, dupa care s-a intors sa se uite la eco zicand: doamne ce copilas dragut, uite ce manute are!!! Am fost atat de mandra de copilasul meu frumos.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreea da, daca-l simti jos ca sughite, acolo ii e caputul, la mine cu capu in col. Doamne ajuta sa-mi ramana colul la fel de bun.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am luat o pauza din calcat ca nu mai pot de sale. Ce a fost mai greu a trecut,ma refer la camasile sotului, 10 .De fapt mai am si 2 lenjerii,ma omoara si alea,dar le calc si eu mai la misto asa.
mayane tu si cu sotul meu,nici el nu suporta sa simta crema pe maini,ia-ti si tu niste manusi,sa hidratezi macar burticuta si titicile.
dangabi sa pui mana sa iei pastilutele care ti le-a dat dr.Pai nu te juca cu anemia,sa nu te ia cu lesinuri.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Lorich, oooooo, m-ai linistit!!!!!!!. iupiiii ce fericita sunt!!!! Mi-era tare teama ca nu se intoarce piticutul meu.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Si al meu, aseara, la echo, era cu capul in col, cu spatele pe ficat si cu fundul in stomacul meu... zici ca-si ia avant... Da' eu l-am rugat sa se mai dea de cateva ori peste cap, ca mai are mult de stat acolo

24+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

si ieri si astazi am simtit niste miscari regulate, dar foarte-foarte slabe, sa fie oare sughit? Bebicul meu nu s-a asezat inca. Se invarte ca un titirez. De cele mai multe ori il simt transversal. Ieri am simtit acele miscari ritmice in dreptul buricului si chiar se vedea miscarea. Astazi insa `am simtit jos de tot, in dreptul colului. Chiar nu stiu daca o fi fost sughit ...

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Da Mada e vorba de sughit. La Eliza m-am speriat ca o avea bebele ceva convulsii, ca dupa aia sa citesc de sughit.

Mayane, al meu de vreo doua saptamani cred ca s-a intors. Brusc l-am simit foarte puternic in coaste si ma gandeam eu ca alea sunt piciorusele si uneori la cate o contractie,(apropo foarte rare la mine)mi se parea ca e funduletul.
Cand ma gandesc cat sunt de micuti ......

Am citit acum un articol despre epiziotomie, ca vroiam sa cer fara dar acum m-am convins e mai bine cu taietura atat pentru mama cat si pentru bebelic.

24+

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

m-am intors si eu de la noua doctorita
imi place tare mult de ea. e serioasa, nu vorbeste si nu se hlizeste aiurea, raspunde clar la orice intrebare, si desi unele analize nu le aveam la zi, nu a facut mofturi si m-a primit
in sfarsit, sunt si eu la un gineco de la filantropia, ca deja ma simteam a nimanui asa...
si.. am vazut bebeloiul!! eu nu ma asteptam la ecografie, dar m-a luat la puricat. am facut toate analizele : secretie, sange, pi-pi, si eco!
are 870 grame, e mai mare cu o saptamana, statea cu capul in jos si pootzy la noi si nu mai are cordonul in jurul gatului.
dpn-ul e tot 15 februarie

in rest..imi trag sufletul si ma duc s-o iau pe mandra ailalata de la gradi.
a. si am 9 cu 4 tensiunea, ma intreba cum o am ne-gravidutza

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 25 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

eu il pun pe al meu sot sa asculte cu urechea cand mi se pare ca sughitanu-si da el seama dar incepe sa vb cu bebe si bebe e asa fericit si misca intr-un mare fel
gagici eu ies afara putin ca ai nu mi-am facut rondulsi mai profit de vremea asta cat mai pot

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput