Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

sanziana ma bucur ca ai scapat de un stres si esti multumita de noua dr.
angie plimbare placuta
Eu bag tura a doua la calcat

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

io nu ma prind cand sughite maimutzica mea, voi de la cate sapt ati facut diferenta intre sughit si o reasezare a bebelului in burtica?

ziki, io-s cu dpn-ul pe 14 feb, unde nasti?

io n-am mai vazut pufulina de o sapt la echo, m-as duce si io s-o mai vad; plus ca ma intreb ce s-a intamplat si cu a mea placenta, dc s-a ridicat sau tot pe col e? fetelor care mai aveati pb cu placenta, aveti vesti bune?

rox 26 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Helloo burtici!!!!

eu sunt prin zona, va citesc, dar am o stare de kko si nu am nici un chef sa scriu nimic. nici nu imi vine in cap ce sa scriu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

M-am crucit ce replici am mai auzit fetelor, multumesc lui Dumnezeu ca m-a ferit de asa specimene. Pe mine ma afecteaza de obicei tot felul de replici din astea binevoitoare, mai ales gravida, plang din orice. E greu sa emigrezi, dar parca e mai bine asa singurel, sa nu te bata nimeni la cap decat cu asa atitudine negativa in jur. Si ce ma mira, sunt unii cu copii care vorbesc asa, deci e clar ca au facut copii aia numai asa, ca da bine, nu din dragoste pentru ei.... asa ca mi-e mila de copilasii aia.

In cartea mea de gravide scrie ca din saptamana 26 incepand se iau cam 350-400 de grame pe saptamana. Copilul creste tot mai mult in ultimul trimestru, consumand mai ales rezervele noastre de calciu si fier, deci el isi ia singur din rezerve, noi in schimb ramanem cu carente mari daca nu avem alimentatia corespunzatoare.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

maimutico, eu sapt viitare merg la eco sa vad ce imi face placenta, colul si, evident, sa il vad pe Bobita. Eu nu prea am sperante sa se ridice pentru ca de la 12 sapt nu s-a miscat din loc. Daca vroia sa se ridice, o facea pana acum. Tot ce imi doresc e sa pot duce sarcina cat mai mult ca oricum nasc cu cezariana.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Maimutica si eu tot saptamana viitoare pe 15 am ecografia. Sper sa fie si la mine ridicata. Nici la mine nu sughita, dar se misca incontinuu, imi vine sa mor de dragul lui, cand il simt. Patrick a fost super linistit in burtica, stateam mereu stressata.
La vocea lui tati nu prea reactioneaza, la Patrick in schimb face valuri, valuri.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

eu mi-am luat inainte de a ramane gravida o crema contra durerilor, fara miros, pe baza de aloe vera de la Forever Living Products - am dat o gramada de bani pe ea, dar vroiam sa o am pentru durerile de spate din sarcina. Intre timp am aflat ca aloe este interzisa in sarcina - nu stiu daca interdictia se refera la administrare orala sau si la uz extern. Acum tare m-as da cu ea ca nu mai pot de spate, dar daca nu o fi buna ... ce sa fac???

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu;stare foarte cunoscuta de mine

Azi nu-s in forma nici EU

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Ralu, Tunde, asa am fost si eu ieri, de aceea nu am intervenit in discutiile voastre. sa va treaca starea rea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Vas;PARABENII am gasit asta
parabenii sunt conservantii folositi in produsele cosmetice;actionand asupra pielii ca niste toxine;pot declansa anumite tipuri de cancer,cel mai des cancerul mamar;sunt folosit si in alimentatie sub forma de E-uri.
CE -I DE FACUT?
duc inapoi crema la farmacie ..incerc sa-l schimb..putine sanse..bani aruncati...

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput