Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

pe pantaloni am dat 136 de lei..pe crema 24..am aruncat 160 de lei..ultimii banuti din pusculita
Imi zice aia la TORIA sa nu-i trimit inapoi pantalonii(erau 93 de lei) caci vine Craciunul si sa-l pastrez cadou???????/cum adica?
Ea imi trimite altii-care erau alesi de mine..fara nici un ban..
M-am ratacit oare si m-am tezit pe alta planeta?..e posibil asa ceva?..
nici macar la bebelina nu mi-a trimis ce am cerut..era portocalie salopeta si am primit una alba cu dungi maronii..off

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Helloo burtici!!!!
eu sunt prin zona, va citesc, dar am o stare de kko si nu am nici un chef sa scriu nimic. nici nu imi vine in cap ce sa scriu.

Sper sa iti revii cat de curand .Multi

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce nemernici aia tunde, d'aia nu-mi place mie sa comand online

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

in sfarsit, sunt si eu la un gineco de la filantropia, ca deja ma simteam a nimanui asa...

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 25 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Facem un miniclub de nascatoare la Filantropia?

24+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

maimutica la filantropia vreau eu

mayane, facem, facem!

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 25 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

M-am trezit si eu dupa un somn bun, parca vad ca la noapte ma foiesc iar.

ziki vezi ca a fost bine pana la urma. Felicitari pt vestile bune.
Tunde parabenii in gaesti in orice, acum depinde i in ce concentratie. In general pe un produs ingredientele sunt trecute in ordineacantitatilor descrescator.
Legat de comanda eu una nu am comandat decat de la cei de la quelle si am primit de fiecare data ce am cerut. E ciudat totusi sa iti lase si ceilalti pantaloni fara sa platesti.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ne e de la par, incearca sa mananci putin si mai des. Probabil ca puiul sta chiar pe stomacul tau. Apa minerala nu te ajuta vre-un pic?
Spuneau fetele de ceva - dicarbocalm? Nu cred ca incurc. Stiu ca eu la o sarcina am inchitit mult bicarbonat de sodiu ca asa ca tine nu mai puteam. Dupa aia am aflat ca nu e chiar indoicat in sarcina. Slava Domnului copilul n-a avut nimic.
o sa treaca cand se mai misca bebele, cand se lasa mai jos....rabdare multa

Citat:
citat din mesajul lui danina

Fetelor..imi vine sa mor. Am insomnii cu toate ca de 2 zile s-a indurat al meu sot sa faca experiment cu un ceai pe mine, INSA NU MA LASA ARSURILE SUNT GROAZNICE. PREFER SA MANANC DUPA CARTE DE MAINE, NUMA SA IMI TREACA, NU POT STA NICI CULCATA PE PERNA CA IMI SUNT PANA....
O fi de la pleata ...tepii ce se vedeau la eco sau imi maseaza stomacul cu piciorusele. La Diana nu am avut asa de tari..doar un pic.

Merci pt urari si ma bucur si eu cand vad ca suntem bine si mai avem unele din noi asa putin.

33 sapt cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

eu am fff multe haine superbe de la quelle si mereu am fost multumita...de 3 ani am tot cumparat...sunt atenta sa citesc cu grija din ce materiale sunt confectionate, etc...

cel mai mult imi placea sa cump la oferta aproape de sf sezonului..si luam lucrusoare de marca la jumatate de pret...pt mine, pt sot, chiar haine de piele modele deosebit de moderne, pardesie barbatesti, rochii de ocazie...

tb sa avem grija ca situl de pe care luam ceva sa fie serios, etc..

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ziki ai vazut, totul bine, te ai stresat degeaba....
tunde, ce idioti....nici eu nu prea le am cu comandatul de pe net, prefer sa vad eu, sa ating,sa miros...
missmj, calci lenjeriile., bv tie ..eu le intind bine, le scutur si nu le mai calc...
eu am facut fasolik cu afumatura (sotul pofteste, nu eu) si dupa ce am papat, la 2 m a luat somnul
acu ma simt mai bine, odihnita, dar si aici e ff cald, bine macar ca acu nu mai bate soarele

pup fetele,

28+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

si eu, si eu sunt la Filantropia! Am fost internata de 2 ori acolo si conditiilev sunt super ok.
Prima oara am stat la gravide (et 2), in rezerva de 2 paturi (paturi noi, termopane, ff curat), unde era o baie (wc, chiuveta, dus) la 2 rezerve (4 persoane). A doua oara era plin la gravide si m-a 'cazat' la preoperator in aripa de ginecologie la parter (acolo erau femei cu alte probleme, nefiind gravide - operatii de fibroame, ovare, uter, sani etc). Acolo am stat intr-un salon de 6, dar am fost singura si baia era pe hol, dar foarte curata. Personalul e super amabil, doar mancarea e putina si proasta.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput