Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
madalina_m spune:
Am o carte despre sarcina dupa care ma ghidez si la intrarea in fiecare luna iti spune cate kg se recomanda sa iei. La 24 sapt se recomanda 5 kg, la 28 - 9kg, la 32 - 12 kg, la 36 - 12 kg, la 40 - 12 kg. Adica in ultimele 2 luni sa nu mai iei nimic. Cum cred ei ca e posibil asa ceva? 

28+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
dangabriela spune:
missmj deocamdata nu am tratam pt anemie, ca nu am ajuns inca la dr cu rezultatele ( le-am luat online), dar de data trecuta imi zisese sa iau 2 pastilute de maltofer pe zi, dar eu nu am ascultat-o.![]()
![]()
FVL heterozigot, 28 de saptamani 
Lorich spune:
Madalina din pacate atunci cand te mananca pielea e risc mare de vergetura; eu de ex nu simt asta de la crema mea si daca uit o seara, doua gata ma mananca de rupe in jurul buricului; cred ca uleiurile alea hidrteaza, dar asa, doar pe moement...acuma..poate ai si gene bune si nu o sa faci. Mie mi-a fost frica tare, ca eu am zeci din adolescenta si nici macar n-am fost grasa, ci pur si simplu in urma cresterii.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
30+
dangabriela spune:
madalina m nu cred sa fie adevarat ce scrie in cartea aia, eu stiu, ca tocmai in ultimile 2 luni luam mai mult in greutate, desi ar fi super sa fie adevarat, pt ca ma incadrez pana acum in ce spui tu acolo!

FVL heterozigot, 28 de saptamani 
madalina_m spune:
si eu mor de cald! Ieri mi-am luat temperatura de cateva ori ca mi se parea imposibil sa imi fie atat dee cald fara un motiv intern. Nu aveam decar 35,9. M-am linistit, ca ma credeam bolnava. De sapt viitoare cica se face frig, iar in dec vor fi -30 grade si zapada mare!
28+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Mayane spune:
Eu cu creme nu ma dau, ca nu suport chestii uleioase pe degete ![]()
Nici n-am curaj sa ma gandesc cum o sa arat dupa nastere. Desi am pus putine kilograme, eu sunt balenuta dinainte de sarcina si am reperat deja 3 vergeturi noi. 
Deh, noi sa fim sanatoase, ca cine ne iubeste, ne iubeste oricum ![]()
24+ 
Bebe
fluturas2010 spune:
madalina arunca cartea aia..de defecta bine..in ultimul trimestru se poate lua cel mai mult in greutate..
bureti de porc,vitel, inseamna maruntaie, ficat, plaman, inima, carnita, 2 mate fierte separat sa nu isi lase miros, e super buna...se poate pune si smantana in farfurie daca se doreste...de obicei se face cand tai un porc, vitel in gospodarie...
fluturas
27
EMANUEL MIHAI+
MARIA CLARA
Lorich spune:
Fluturas seamana un pic cu caltabosii??? Ca-s moartea mea...dar s anu-i fac eu
I-am zis mamei..cand mori tu....mori si caltabosii
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
30+
fluturas2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Fluturas seamana un pic cu caltabosii??? Ca-s moartea mea...dar s anu-i fac eu I-am zis mamei..cand mori tu....mori si caltabosii Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+![]() |
fluturas
27
EMANUEL MIHAI+
MARIA CLARA
vas spune:
acum ca tot am chef de vorba sa va mai intreb ceva.
Oare daca il simt pe bebe ca sughite jos de tot e cu caputul in jos?
Eu am ce am cu pozitia lui bebe sa fie intors pe cand nasc. ![]()
mayane, si eu tare greu a dau cu crema. Nu suport cremele deloc.
Pe fata ma dau ca nu am incotro dar pe corp decat sa ma dau cu creme anticelulitice mai bine transpir la sala.
Nici eu nu supoert calcatul.
, dar nici nu ma omor cu el. Dar inainte de vreo nunta asa de rau imi pare ca nu are al meu sot toate camasile calcate....
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu