Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ALEXANDRA - Eu, oricat ar fi de cald in casa ii tin pe copii cu ceva in picioare, cu atat mai mult daca e fetita. Orice, numai sa fie.

Si eu am stat intr-un apartament unde pusesem gresie peste tot. Tare bine a fost. Se intretinea usor printre altele.
Eu aveam detergenti si dezinfectanti speciali luati pentru Dami cu care spalam de arata la mine in casa a farmacie. Si cu toate ca puteai intra incaltat, in holul de a intrare cumparasem 1 miliard de papuci si cine venea se descalta.
Cine nu putea sa se descalte (rar de intampla asta) aveam undeva in dreptul usii un covoras foarte imbibat cu dezinfectant pentru picioare. si omul respectiv isi stergea talpile incaltamintei pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Vorbiti de Prevenar si simt nevoia sa va zic ce am aflat pe pielea fii-mii chiar daca veti alege sa-l faceti.

La 2 ani am dat-o la gradi si imediat a intrat in lungul sir al imbolnavirilor ea nefiind bolnavicioasa pana atunci si nici in vacante nu racea.
Nu doar raceli imi facea, ci complicatii mari la ele, adica imediat cum incepea sa curga nasul tusea si in 3 zile horcaia si i se punea diagnosticul de pneumonie interstitiala. Nu a facut una, ci 3. Asa ca, medicul pediatru care se ocupa de ea mi-a recomandat sa o tin acasa inca un an ca nu o vede mergand in colectivitate tot anul scolar.
Asa am facut, ba mai mult i-am facut Prevenarul ca sa evit diagnosticul de pneumonie si otitele si mai stiu eu ce complicatii.

N-a mai avut nimic pana cand a intrat din nou la gradi si a inceput din nou sa se imbolnaveasca.
Si aici intervine sistemul imunitar al copilului. Puteti sa aveti un copil cu imunitatea si ADN-ul beton, care doar sa faca nitel muci si sa nu aveti grija lui sau puteti avea un copil ca al meu, in care s-au bagat tone de scheme de imunizare si tot reuseste sa faca o nefacuta.
Dami, e adevarat ca n-a mai facut pneumonii, dar virozele si respectiv infectiile i se localizau in bronhii si stomac. Asa ca, imediat imi facea bronsite si enteroviroze, dar urate rau.

Se pare ca Prevenarul sensibilizeaza doar si redirectioneaza virului in alte parti. Iar a mea deja imi facea bronsite astmatiforme, care pe mine ma speriau ingrozitor.

M-am dus si la alergolog si la internist si la pneumoftiziolog si toti au fost deacord ca Prevenarul a fost vinovat de asta.

La baiat nu am sa-l mai fac e clar. Am tras atat cu Dami, de lui ii voi trata doar boala lasand orgamisnul sa-si formeze anticorpii si sa reactioneze natural.

Sunt deacort cu vaccinarea contra bolilor infectioase sau mutilante, dar contra pneumoniilor recunosc ca m-am pripit.

Ideea medicilor a fost ca poate sa nu faca nimica grav sau deloc datorita sistemului propriu nu datorita vaccinului, care doar redirectioneaza localizarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

daca vrea cineva sa ramana gravida cu mine, da.ti pm :)))
(in acelasi timp cu mine)

andra :)))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

sa inteleg ca esti prima pelista de gravidute?

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Fetelor daca vreti sa trageti o portie buna de ras cautati pe Google "tipuri de kkt", este un articol cam grosolan, recunosc , dar am ras de m-am prapadit cand l-am primit si de fiecare data cand il citesc ma amuz ca prima data

Nu ma faceti nesimtita ca va pun sa cititi porcarii d-astea, dar poate ne mai descretim fruntile

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Andra,am ras cu lacrimi mai ales la "varianta pluta!!! cool!

Sa inteleg ca ne-ai invitat la sex virtual..asa intre noi?? sa ramana careva gravi cu dayanara?? A fost cool de tot exprimarea!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria prevenarul nu protejeaza impotriva pneumoniei ci impotriva neumococului care provoaca meningita, probabil la tine a fost doar intamplare, nu se stie, ivan a facut prevenarul din schema de stat asa zica obligatorie, ca nu te obliga nimeni, de fapt si nu a tusit niciodata in viata lui, pana acum 2 saptamani, atunci a tusit un pic si gata, avand in vedere ca a venit in contact cu copii cu bronsiolite virale , nici la atat nu a ajuns

anca nu.s doamne fereste fata, acum nu.mi trebuie

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

CRISTINA - Nu, nu vorbeam absolut deloc de tine.

Probabil de mine. Dar si eu tin la tavaleala! Na!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

prevenarul 13 de care spune erina are o reusita de peste 85% , protejeaza foarte mult, ba uitati ce.am gasit pe un site oficial de aici

"dupa cum estimeaza oms din anul 2002, boala neumococia este principala cauza a mortii, care poate fi prevenita prin vaccinare, la copii mai mici de 5 ani termenul descrie un grup de boli toate cauzate BACTERIA Streptococcus pneumoniae, care afecteaza atat adultii cat si copiii, prin infectii care includ bacteriemia sepsis, sau meningita, pneumonia bacteriana si otita medie"

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa inteleg ca multe vor sa ramane gravi cu dayanara? De, gene bune are, a demonstrat-o! Asa ca sa inceapa concursul! Tare curioasa-s pe cine alege ea, ca pe Leo l-a dat socrelei Ellenikai!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Seara buna.
Imi cer scuze fata de toate de aici pentru rabufnirea mea de azi! Nu vreau sa mai deschid controverse... Sper doar sa imi primiti scuzele.
Andra, Roxana jos palaria ca incercati sa refaceti atmosfeta!

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ce bine ca ati deschis discutia despre Prevenar, si eu trebuie sa i-l fac ilincai, trebuia de la 7 luni dar n-am reusit sa-l cumpar la timp si a avut si mucisori sapt trecuta. Oricum de facut il facem, mi l-a recomandat si mie pediatra pe cel nou cu 13 tulpini sau ce-or fi alea.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput