Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 16
dayanara spune:
oricum chef de tavaleala avem toate :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Bumbitza spune:
Si sa va mai spun cu ce-mi ocup putinul timp lately...am descoperit un site cu seriale online, BOALA CURATA! Numai ca de la o vreme s-au nesimtit si nu te lasa sa te uiti la mai mult de 2 episoade/zi si mai si astept cu jumatatile de ora daca nu-ti faci cont vip (adica sa platesti vreo 5 eur/2 luni parca sau 10 eur/6 luni). Eu am vazut Weeds si mi-a placut tare si acum ma uit laNeveste Disperate. Daca va intereseaza vplay punct ro.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Am fost prin oras, Ricky a sarit peste ora la care se culca ( in jur de 19.30) asa ca am dat o batalie de o ora jumate ca sa-l adormim! am facut cu randul si suntem frantzi amandoi!
Am intrat la HM si mi-am luat 3 bluze f dragutze. nu ca aveam nevoie dar mai mult asa ca terapie
Ca tot vorbiti de al treilea copil si filme , acum 2 seri am vazut cu sotul meu " The backup plan" cu Jenifer Lopez. ne-am amuzat copios la unele faze. era un tip in parc cu copii si unul dintre ei era in groapa cu nisip si-si turna nisip in gura de mama focului Intrebat cum de e asa de calm si nu-l opreste...a raspuns ca la primul copil se mai agita el dar la al treilea deja astea sunt chestii normale
Ma duc sa mananc niste rulada cu capsuni
Noapte buna fetelor , pe maine!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
dayanara spune:
si un lucru bun pt cine e interesat PCV13 nu contine thimerosal
POZE
carmickey spune:
freedelia nu ma intelege gresit...am inteles ce zici dar eu o tin in brate...
fetelor azi am cazut in bucatarie,m-am grabit sa fac laptele adelinei,era uda gresia si buff,imi venea sa rad,sa plang... dupa ce ca aveam febra musculara...am dat si cu fundul de pamant....
plec la baie si la
urez la toate fetele o noapte buna si fara treziri prea dese....
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bumbitza Si sa va mai spun cu ce-mi ocup putinul timp lately...am descoperit un site cu seriale online, BOALA CURATA! Numai ca de la o vreme s-au nesimtit si nu te lasa sa te uiti la mai mult de 2 episoade/zi si mai si astept cu jumatatile de ora daca nu-ti faci cont vip (adica sa platesti vreo 5 eur/2 luni parca sau 10 eur/6 luni). Eu am vazut Weeds si mi-a placut tare si acum ma uit laNeveste Disperate. Daca va intereseaza vplay punct ro. |
MADA nu pot sa cred, tocmai ce am terminat de vizionat un episod din neveste disperate, pe site-ul ala
Si eu sunt fan, de vreo 2-3 saptamani tot ma uit cand am timp.
Dar de 2 zile numai un episod pot sa vad, dar fara sa astept
Preferam sa astept, dar sa vad vreo 2 episoade pe zi.
Cum e "weeds", in acelasi stil?
Mai este un site la care nu trebuie sa astepti, dar calitatea e mai proasta serialepe.net
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
yaia merci
nafi sa porti sanatoasa bluzele era sa zic cizmele:))) mi.e gandul la ugg
child si mie imi plac nevestele disperate
POZE
dayanara spune:
stanucel pai speli si pe urma intri, doamne fereste bine ca n.ai dat cu capul de ceva, spala si tu inainte sa intre sotul , nu tu
va identificati cu vreuna din neveste disperate?
POZE
miria_cristina spune:
ROXANA - Stiu, fata, ca vaccinul imunizeaza impotriva bolilor cauzate de Streptococcus pneumoniae, incluzand aici sepsisul, meningita, pneumonia, bacteriemia si otita medie acuta bla bla.
Dar fii-mea asa a reactionat la el, na.
Apoi, vorbind cu medici de spital am aflat ca mai bine nu-l faceam.
Iti dai seama ca mai unul la rand. I l-as face daca m-ar convinge ca nu se mai repeta povestea.
Dami nu-i o fire bolnavicoasa si nici slaba.
Hai, ca schimb subiectul, ca m-am plictisit de el si de boli.
Bre, facusi isterie cu gravidanta ta.
Uite, ia-ma pe mine in calcul. Sedu-ma!!
dayanara spune:
miria, eu nu pot sa zic ca eimposibil, mai ales sa treci prin asa ceva...doamne fereste
dar nah iti dai seama la mine a fost mai mult decat bine si astia de pe aici, ca.l fac toti fiind in schema, cand citeam de bolile alea i l.as mai face o data :))))
vezi ca nu ai lista in front si nu stiu ce parfumuri sa.ti trimit :)))
POZE