Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 17
Erina spune:
Buna!
David doarme, Daria e la gradinita.
Cristina, cred ca la reteta aceasta e bun uleiul pentru ca iese cumva umeda.
Sa spun concluziile mele: respectat intocmai cantitatile in grame, singura variatie, am dat merele la blender, am copt 1h si 15 minute la 150 grade=>A crescut frumos, e foarte dulce si gustoasa dar o adevarat bomba calorica (am gasit rezolvarea, impart in trei si trimit si la parinti si socri).
Si eu eram fan DHW. Le vedeam in Japonia luate de pe torente. Ma identific cu Brie.
Roxana multumesc pentru informatiile suplimentare deapre Prevenar 13. O sa il facem neaparat, e al treilea pediatru care il recomanda. Miria am citit si experienta ta, imi pare rau ca Damiana a tras atit.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carmickey spune:
buna dimineata...dam o si inca una
la multe lunite prichindeilor de azi,sa fie sanatosi si fericiti alaturi de parinti,sa faca multe multe nazbatii...
fetita mea a inceput sa faca nebunii,si ce MANDRA sunt cand face cate ceva...era cu mine in bucatarie,eu cu treaba,ea in premergator,si deodata simt ca fetita mea sta cumintica,cand ma uit imi scosese tot gunoiul de deasupra din galeata de gunoi si se juca cu gunoiul...aoleu,eu sterilizez biberoanele si vesela ei,iar ea umbla in galeata cu gunoi...normal a fost vina mea ca am lasat galeata afara din masca de la ghiuveta...
dar sunt tare mandra ca incepem si noi sa facem nazbati...
ce dor imi este sa mai vad imprastiate jucariile prin camera,sa calc pe cate o jucarioara si sa zic una de dulce... dar de data aceasta nu vor fi masinute pe jos,ci papusele,patuturi,hainute de papusi,etc...
am fost la cumparaturi ieri si m-am uitat prin magazine si am vorbit cu mos.nicolae,mi-a promis ca ii va aduce o papusa mare cat ea...abia astept sarbatorile sa le petrec cu doi copii o fetita si un baiat....sunt tare MANDRA...
dayanara stai sa vezi nu am spalat...s-a spart o teava sub masca si iesea apa asa incet...un mic raulet se facuse... ieri a fost mai bine,dar azi ma doare rau...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
andira spune:
Bumbitza - exact la asta ma gandeam si eu, vazand reclama aia cu M&M. Mi e pare tare aiurea, mai ales acum in preajma Sarbatorilor...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
oanaiacovita spune:
Neata!
Am stat si m-am gandit mult si mi-am dat seama ca prea mult iubesc Odiseea asta pentru a o abandona, chiar si pentru putin timp. As vrea ca toate fetele care candva erau active sa poata face acelasi lucru. Sunt multe chestii care ne unesc si vreau sa cred ca sntem destul de mature cat sa putem merge mai departe, intr-un grup frumos si armonios.
Incep prin a face urarile de LML iepurasilor de azi si de ieri:
11: Maria (de nibi_niki), Kira Maria (de iliraluca), Radu Alexandru (de annya9)
12: Sofia Maria (De Kossir) si Jeremy Noah (de miri_mik)!!!
Roxi si eu vreau sa fac parte din Odiseea TA(ca sigur se va face una special pentru tine, la cate vrem sa iti urmam). Si chiar daca nu sunt gravida si nu o sa fiu prea curand, tot vin dupe tine, NA!!!
Intreb si eu ca omul prost, ca nu am dat importanta discutiile despre vaccinurile platit. Eu care am facu schema de stat, pot face Prevenarul asta? Intreb, de curiozitate, nu stiu daca l-as face. Si ca idee, cam cat costa?
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
mihaelagrosan spune:
Dayanara si eu ma uit la Neveste Disperate, dar sunt doar pe la inceput. Imi place, dar nu pot sa zic ca ma identific clar cu una dintre ele, poate putin cu Lynette Scavo, desi eu am numa 2 plozi
Meniul fetei mele a cam fost format saptamana asta din borcanase pe care vad ca le mananca tare bine. La ea conteaza foarte mult consistenta, daca nu e foarte foarte fin nu le mananca sau mananca putin. Chiar azi trebuie sa-mi vina noul blender ca celalalt s-a tocit din cauza ca si Elena a fost la fel si pana pe la 1 an jumate doar pasat asa fin a mancat. Cand va vad ca voi dati deja paste si chestii mai putin pasate ma tot mir si ma intreb ce au fetele astea ale mele? No, nu conteaza, eu ii fac cu blenderu pana merge la scoala daca asa vrea. In schimb Elena nu ar manca acum un pireu nici sa o tai, i se face greata, sa mor de ras nu alta, de parca dintotdeauna ea numai bucati a mancat.
Vai fete cand va aud de sex, eu in ultima vreme sunt asa rupta de oboseala incat imi vine rau numai cand ma gandesc la sex. Sper sa se rezolve cat mai repede, ca la mine e mai aiurea acum decat imediat dupa nastere cu lipsa asta de chef.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Oana poti face Prevenarul linistita, adica nu are legatura cu vaccinurile obligatorii. Am inteles ca ar costa in jur de 3 milioane o doza
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
sanzi spune:
'Neata! Ati vazut ce frumos e afara? Azi cred ca stam numai in parc!
Satnucel, tare Adelina cu gunoiul. Marei, cand e in premergator, ii place sa imi traga rufele din dulap. Face covor in jurul ei, dar nici nu stii ca e in camera, asa linistita e in timpul asta!
Ami , ai PM.
oanaiacovita spune:
Miha, mda, cam costa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
oana
daca te decizi sa faci vaccinul e bine , in majoritatea tarilor intra in schema de stat, e chiar unul din cele mai importante
mihaela, ivan a mancat pasat piureul mereu, in rest alte mancaruri le mananca normal, stai linitita si paseaza.i mancarea cat vrea ea, eu sunt dispusa sa i.o pasez pana la 5 ani, piureurile sunt bune, nu solicita stomacul, se digera mai bine, in ele poti baga multe, pe care nu le.ar manca separat
cred ca fiecare "nevasta disperata" din film e intr.o extrema, multe femei au putin din fiecare, mie mi-ar placea sa ma identific cu gabriela, cu lynett si susan, in ordinea asta :))) cu toate ca si roscata aia obsedata de curatenie are farmecul ei, dar las personajul miriei :))))))
oana imi pare bine ca ai luat decizia asta si sunt sigura ca fetele vor mai scrie si ele
yaia eu am mai zis , dar stiu ca nu ai avut timp sa citesti din urma si n.ai cum sa stii, in poza aia tuna scurt de tot, cred ca 1 e alexia?¿ eu n.am recunoscut.o fara plete :)) am crezut ca e tudor
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE