Abdomen extraplat (49)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Buna, fetele! N-am mai intrat de mult pentru ca sint ocupata si sint si intr-o pasa neghioaba de n-am chef sa socializez cu nimeni asa ca prefer sa nu. Cind s-or schimba lucrurile o sa mai auziti de la mine (sper...). Fac in continuare sport si dieta...ma mentin.
Va pup si va doresc ambitie la slabit!

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

cand sa plec la sala ce sa vezi? Allure in pasa proasta!
Of mai draga, incerca un simplu exercitiu:
analizeaza la ce te gandesti cand te simti rau si imagineaza-ti cum esti daca nu ai acel gand...concluzia = niste ganduri iti fac zilele amare.
Poti renunta la ele? vezi vreun motiv? Incerca si te astept in forma , vesela si frumoasa cum te stiu

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Buna dimineata:-)

Pe Nikole, Claucia, Conchita, Xio - eu le vad/vorbesc cu ele si pe facebook
daca va intereseaza intrati:-) eu sunt Sanda Stanescu, Nikole este Nicoleta Luciana,Claucia este Claudia Ioana Cracea si Conchita este Ana Nita, Xio este Ioana Andra

Deus si eu sunt printre prietenii tai
Allure, chiar ma intrebam ce mai faci.. Oare cine te-a suparat asa tare?N-as vrea sa fiu in pielea lui

Eu slabut cu sportul, din aceleasi motive ca Onitza.. bebe care se scoala noaptea de 2-3 ori, plus astilalti care au energie si pentru mine.
Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat.. imediat ce mananc ceva ma umflu, burta mea e ca un balon, or fi si gaze dar nu stiu ce sa mai fac, ce sa iau, ..cum pot sa ma reglez?
Plus piele multa pe burta, asta tot cu operatie cred ca se rezolva dar e ultimul lucru la care ma gandesc...

Deus, parca tu vorbeai de niste fete la sala care-s lenese si se plictisesc.. de acelasi sindrom sufar si eu: cu greu reusesc sa fac 30 de min sport, pentru ca dupa aia ma plictisesc, incep sa casc.. oi fi defecta? am ADHD ?

Mai, ma simt o ciudata pe aici, de aia nu prea intru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Si eu..pe aici. Citesc din cand in cand dar sport de cand a inceput copilul scoala..pauza. FF rar in week si atat. dar imi este imposibil sa fac. Practic, ma trezesc la 6, ppregatesc copii pentru gradi si scoala. Plec cu cel mare la scoala, de acolo la serviciu, pe cel mic il duce sotzul. La 18, 18.30 ajung acasa. Pana la 19, 20 cel tarziu pregatesc cina, verific teme, ghiozdan, ma joc cu copii, ii spal, la 21 ii bag in pat. Cel mare adoarme repede, cel mic..cateodata pe la 22. De la 22 la 1 invat pentru un examen. In weekend, calcc, spal, gatesc, ies cu copii in parc, invat. Si colac peste pupaza, mai nou imi tot scade tensiunea si simt ca ma ia cu lesin. Am facut analize, sunt f bune. Doar ca am starile astea de simt ca pic de pe picioare. Astept vacanta copiilor, ca atunci o sa il mai vad si eu la fata pe Shaun..
Claucia, te inteleg ff bine cu bronsiolitele astea. Si Toma are, chiar ieri noapte a facut o criza si de doua zile stam la pat. Azi a fost mai bine. Multa sanatate! Vezi ca la Parintii intreaba e un topic cu manifestari asmatice..
In rest, va pup pe toate si va doresc sanatate si, ca sa fiu on topic, timp pentru sport!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Citat:

Buna dimineata:-)

Pe Nikole, Claucia, Conchita, Xio - eu le vad/vorbesc cu ele si pe facebook
daca va intereseaza intrati:-) eu sunt Sanda Stanescu, Nikole este Nicoleta Luciana,Claucia este Claudia Ioana Cracea si Conchita este Ana Nita, Xio este Ioana Andra

Deus si eu sunt printre prietenii tai
Allure, chiar ma intrebam ce mai faci.. Oare cine te-a suparat asa tare?N-as vrea sa fiu in pielea lui

Eu slabut cu sportul, din aceleasi motive ca Onitza.. bebe care se scoala noaptea de 2-3 ori, plus astilalti care au energie si pentru mine.
Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat.. imediat ce mananc ceva ma umflu, burta mea e ca un balon, or fi si gaze dar nu stiu ce sa mai fac, ce sa iau, ..cum pot sa ma reglez?
Plus piele multa pe burta, asta tot cu operatie cred ca se rezolva dar e ultimul lucru la care ma gandesc...

Deus, parca tu vorbeai de niste fete la sala care-s lenese si se plictisesc.. de acelasi sindrom sufar si eu: cu greu reusesc sa fac 30 de min sport, pentru ca dupa aia ma plictisesc, incep sa casc.. oi fi defecta? am ADHD ?

Mai, ma simt o ciudata pe aici, de aia nu prea intru..

sa ma ierti te rog iubita!
nu esti defecta:-) nu te oxigenezi bine si de aceea casti!
sunt frumuseti care nu au fost in sala de sport nici macar 1 zi! 30 de minute constant este perfect! pe mine de exemplu taebo/step/aerobic/ ma plictisesc la culme...si recunosc ca daca nu as lucra intr-o sala as face sport doar de 3-4 ori pe saptamana:-)
te

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

macrina fa o cura cu probiotice si ceva esentiale pt ficat (LIV52)
incerca sa mananci la cina f usor - 1 supa crema de legume

proteinele nu baloneaza...din pacate din celelalte feluri trebuie sa mancam cu mare masura! (carbs)

pup

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Citat:

proteinele nu baloneaza...din pacate din celelalte feluri trebuie sa mancam cu mare masura! (carbs)

pup

Multumesc Deus. Adevarul e, ca acum suntem in post si nu mananc carne, iar fasolea, lintea, broccoli.. toate ma baloneaza..
Si am modelul tau supa pasata toata ziua si mai am putin si imi iau zborul, seara.. ceva nu e in regula pe acolo..

Ma bucur ca am dat si de nikol, traiasca FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Seara buna!!
Lume noua vad!!! Allure sper sa scapi repede de pasa proasta si sa ne binedispui din nou cu posturile tale!
Eunice, Macrina
Lumi pe unde ai diparut??
Eu azi am avut musafiri asa ca am mancat cam multicel. De maine la regim iar ca mai e un pic pana la Sarbatori!!!
Aaaa LA MULTI ANI tuturor Andreilor si Andreelor!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Si eu..pe aici. Citesc din cand in cand dar sport de cand a inceput copilul scoala..pauza. FF rar in week si atat. dar imi este imposibil sa fac. Practic, ma trezesc la 6, ppregatesc copii pentru gradi si scoala. Plec cu cel mare la scoala, de acolo la serviciu, pe cel mic il duce sotzul. La 18, 18.30 ajung acasa. Pana la 19, 20 cel tarziu pregatesc cina, verific teme, ghiozdan, ma joc cu copii, ii spal, la 21 ii bag in pat. Cel mare adoarme repede, cel mic..cateodata pe la 22. De la 22 la 1 invat pentru un examen. In weekend, calcc, spal, gatesc, ies cu copii in parc, invat. Si colac peste pupaza, mai nou imi tot scade tensiunea si simt ca ma ia cu lesin. Am facut analize, sunt f bune. Doar ca am starile astea de simt ca pic de pe picioare. Astept vacanta copiilor, ca atunci o sa il mai vad si eu la fata pe Shaun..
Claucia, te inteleg ff bine cu bronsiolitele astea. Si Toma are, chiar ieri noapte a facut o criza si de doua zile stam la pat. Azi a fost mai bine. Multa sanatate! Vezi ca la Parintii intreaba e un topic cu manifestari asmatice..
In rest, va pup pe toate si va doresc sanatate si, ca sa fiu on topic, timp pentru sport!

Baietzii mei

nu te stresa! toate la timpul lor:-) cand nu se poate, nu se poate!
cum stai cu fierul?
pt copilasi sa nu uitati sa le puneti sa aiba umezeala in camera! aerul uscat ii deranjeaza f tare:-)

te

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Citat:

pup

Multumesc Deus. Adevarul e, ca acum suntem in post si nu mananc carne, iar fasolea, lintea, broccoli.. toate ma baloneaza..
Si am modelul tau supa pasata toata ziua si mai am putin si imi iau zborul, seara.. ceva nu e in regula pe acolo..

Ma bucur ca am dat si de nikol, traiasca FB

fa altfel, nu doar supa:
dimineata un suc mare dintr-un grepfruit, 1 portocala, ceva fructe congelate, 2 lingurite seminte de in si alte prafuri daca folosesti (spirulina,maca,guarana,etc), 1/2banana si 1/2 capsula multivitamin
gustare 1 pumn de alune sua nuci
la pranz supa crema in care atunci cand o faci sa pui si cativa fulgi de cartofi iese spumoasa si mult mai cremoasa:-)+ 1/2 capsula multivitamin
gustare 1 fruct sau 1 iaurt(ups este post, asa ca tot alune sau nuci)
cina ori ce ai baut la micul dejun ori ce ai mancat la pranz

asta doar cateva zile cat timp faci detox..in rest: salata de varza cu marar, cartofi copti cu avocado in loc de unt, spaghete cu sos de rosii si busuioc, orez brun sau salbatic cu ardei copti taiati felii si stafide (delicios)

apropo, sucul de dimineata poate sa fie un mic dejun pt mult timp:-)

zilnic, pana in primavara va recomand sa luati vit C (de 1000) si Vit D! eu folosesc vigantol pt copii doar ca-mi pun 6 picaturi in sucul de dimineata:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Pe mine ma incearca o raceala tare draguta. Stranut, imi curge nasul... si toate astea mi se trag ori de la faptul ca am fost la socrii si am facut preparatele pt. musafiri in frig si cu mainile in apa rece ca stiti ca la casele unde sunt sobe nu e caldura peste tot, ori de la nepotel care e racit si tuseste. Am luat un Oscillococcinum dar nu prea vad vreo imbunatatire. Sper sa nu ajung iar la medicamente ca m-am saturat sa le iau de cate ori racesc. Ma bag la somn ca paote ma voi simti mai bine dimineatza.
si noapte buna va doresc.

Mergi la inceput