Fluturasi de martie-aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina06 da, nasterea naturala este cea mai buna. sa ne ajute Maica Domnului sa reusim cu bine.

bb_yasmi hai pune pozici dar lasa-le acolo, nu le mai sterge

scrish

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am pus 3 pozici de acum 5 min. am incercat sa le fac din asa pozitie sa nu se vada vergeturile de pe burta :((( sa nu va sperii dar tot mi-au scapat cateva :((((((

roxy, astea le las, ca sunt doar la burta....

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi super, imi place mult poza cu burtica din fatza

s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

mada tu ce faci???? nu ne spui nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor v-ati hotarat cu celulele stem? am vorbit aseara cu o prietena graviduta si ea si mi-a zis ca cica pana in luna a 7-a trebuie sa ne hotaram daca vrem sau nu, ca atunci se semneaza contractul. asa este?? noi nu stim ce sa facem, daca sa recoltam sau nu.
astia de la Cord Blood Center au cea mai buna oferta cica. 3170 lei.

bb_yasmi ce burticuta nu mi se pare foarte mare burtica mai ales dintr-o parte. parca se vede mai tare din fata. dar este foarte frumoasa

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Pai si pui pozici, Lavi? Sa-ti zic si eu pe nume, ca prea ti-am zis numai pe numele printesei pana acum. Ce varza sunt. Raspunsul anterior adresat lui roxy, era de fapt pt tine, cel referitor la recuperarea dupa cezariana. Te cred ca nici nu te gandesti la alta optiune decat nastere naturala. Mai ales ca acu' stii ce si cum. E frumos ca ti-l da pe bebe imediat, nu? Adica macar cateva secunde acolo, ti-l da sa-l strangi in brate? Asa mi s-ar parea normal la nastere naturala.

in sapt 16+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

alina, ti-l arata si la cezariana imediat, daca faci doar anestezie locala si nu generala..oricum acum asa se practica..doamne ce dor mi-e de momentul ala..si acum am in fata imaginea lui vlad cum se uita el cu ochisorii intredeschisi la mine si cauta tata

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

da roxy nu e asa mare!!! eu nici nu imi doresc sa se faca mareee....ca e tare greu ...:)) la iasmi era dubla deja
noi nu recoltam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

scrish

azi m-am trezit tarziu, dar spor de munca. Am bagat la spalat, stau putin cu voi si ma apuc de treaba

La cezariana, depinde de fiecare organism in parte si de experienta medicului care face cezariana.
Eu am fost speriata de operatie (eram ingrozita de faptul ca urma sa imi taie muschii de la burta )dar m-am recuperat extraordinar de repede.O zi am stat la terapie intensiva (24 h), apoi m-au dus pe salon si am mers la alaptat. nu m-a durut burta sa tin copilul in brate, nu am cerut calmante, iar din a treia zi a tb sa urc si sa cobor la fiecare alaptat cate un etaj pt ca il mutasera pe Cristi. Si credeti-ma un etaj din Filantropia e cat 2 normale...
Am avut si lapte, am ascultat toate sfaturile in privinta miscarii si alimentatiei mele si mi-am revenit f repede. Acum nici nu se prea mai vede operatia...poate intr-o zi (cu soare) o sa fac o poza mica sa vedeti ca nu e chiar o tragedie cezariana, bineinteles asta in cazul in care se impune operatia. Eu incurajez pe toata lumea sa nasca natural daca se poate, asa este normal si cel mai bine pt copilas.
Varsaturile de dupa operatie pot aparea daca nu s-a respectat sfatul medicului si s-a baut apa sau s-a mancat. Eu nu am mancat cu vre-o 16 ore inainte, iar apa am luat asa cate o gurita cat sa imi umezesc putin buzele. Nu am avut dureri de cap dupa anestezie, dar am ascultat sfatul asistentelor sa nu pun barbia in piept si sa stau cat de mult pot nemiscata.

M-am intins cam mult in dimineata asta, eu am vb cu dr cel nou despre nastere si mi-a spus ca daca termenul meu este 20 feb, atunci cel mai probabl voi naste pe 12-13 . Prima dr-ita zicea 15 feb, deci tot pe acolo...cam 39 de sapt. Abia astept sa treaca timpul

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

roxy noi o sa recoltam celule stem, punem bani deoparte din timp pt asta...am zis ca doamne fereste sa apara o problema si noi sa nu le avem, atunci cred ca mi-as blestema zilele...asta e, mai sarim un hop financiar dar ne asiguram bebe pentru orice neprevazut. nu suntem hotarati intre cord blood sau compania stem sure (astia ultimii mi se par mai profi, de la recoltare, la analiza si procesare...) doar tb sa ne hotaram. la stem sure costa parca 800 de euro

Mergi la inceput

roxy daca imi dai pe PM mesaj cu mailul tau pot sa iti dau un forward la mailul pe care l am primit de la stem sure sa citesti acolo multe info

Mergi la inceput