Fluturasi de martie-aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

fete multumesc pentru urari!!!Sunt tare mandra de baietii mei, ii iubesc ca nebuna

Burtica mea e pozata asa incat sa nu mi se vada vergeturile, de aceea nu am poza din fata...Urasc vergeturile astea!Deci nu vi se pare asa mare, eu o simt mare

Lavi, am vazut si burtica ta!E cam ca a mea...tu parca esti mai slabutza la picioare...asa mi se pare. Arati super!

Roxy, ai pus ceva si tu...numai bine, nu iei oricum mai mult de 12, sunt convinsa!
Lalely, da trebuie sa ne infranam de la ce nu trebuie...si masa de seara nu ar mai trebui luata, eu stiu....dar abia seara reusesc si eu sa mananc mai serios!

Cu ochii, stiu si eu ca exista riscul desprinderii de placenta in caz de nastere normala, dar cred ca nu e chiar asa tragic cum o dau multi...
Alina, are dreptate cu programarea la ceza vs nastere naturala, e mai mare tambalaul pt dr...plus costul e mai ridicat la ceza...e mai convenabil
Miki, vreau sa vad burtica ta!!!
Eu nu prea am cum sa astept travaliul pentru ca tocmai asta ar fi ideea sa nu ma apuce si sa nu mai am timp sa ajung la spital. Pe Matei l-am nascut in 2 ore, la al treilea timpul ar putea fi si mai scurt...
Ama, poate nasti totusi naturl, mai ales ca drul tau nu a mentionat nimic...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Si noi ne gandim la recoltarea de celule stem si daca o sa o facem pana la urma (tb sa vorbim si cu ginecologul) vom face cu cei de la Cord Blood si in rate.Se poate achita si in 3 rate.

Lavi ce burtica mamoasa ai...chiar sunt diferite burticile cu baietel fata de cele cu fetite.A ta este rotunda asa..Frumos!

Si eu stiu ca iti revii mai repede dupa nastere naturala, dar daca nu se recomanda iti revi si dupa cezariana.Eu mai am o operatie clasica si semnul nu se mai vede aproape deloc..este adevarat ca dupa operatie mi-am revenit mai greu...

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, super burtica Imi place mult!

Noi am prelevat celule stem cu cei de la Cord Blood center. Contractul se semneaza oricand in timpul sarcinii, dar kit-ul il trimit pe la 37 de sapt, daca vrei mai devreme trimit mai devreme, dar se gandesc sa nu ocupe loc..este o cutie maricica.
Dupa nastere, cam la 2 luni imi trimit rezultatul..adik daca sangele prelevat este ok si nu a fost contaminat in timpul colectarii sau dupa aceea. Daca nu este ok, nu platesti nimic, dar ai ratat sansa colectarii de celule stem, daca este ok, vor emite factura. Noi am platit banutii in 4 rate. Vom preleva si acum.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Simo, La multi ani! pentru baietelul tau. Sa-ti traiasca toti baietii, sa creasca mari frumosi si sanatosi!!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona asa repede ai nascut? ce bineeee asa as vrea si eu. ia ghici... azi merg prin oras si imi iau si o gogoasa

cred ca si noi vom recolta celule.

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy, ai mail :) doamne fereste sa se ajunga pana acolo dar totusi, nu stii niciodata unde te duce viata, poti sa castigi la loterie, poti sa dai un tun cu o afacere, sunt multe feluri de a face bani...dar macar pasul ala de baza sa fie asigurat, eu asa ma gandesc...pe urma ma uit si la cate campanii sunt pt strangeri de bani pt copii cu probleme...eu zic mai bine sa nu ne mai gandim in directia aia dar daca putem, sa ne facem temele...

s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

scrish ai PM.
dar cum zicea si prietena mea, bun recoltezi celule. si daca Doamne fereste ai nevoie de ceva care te costa 50-100.000 euro ce-ai facut?? nimic. ai celulele degeaba. de unde faci rost de atatia bani pentru transplant.
si i-am si zis: ca ce departe gandeste .....pai sa ne gandim ca nu va fi nevoie niciodata de asa ceva. Doamne ajuta.

dar daca ai banutii si nu gasesti celule compatibile? nu e mai tragic?!?
Ce a zis prieten ta, e ca si cum ai spune ca nu iti faci nici o asigurare ca oricum asiguratorul nu te despagubeste total

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

madutza eu nu stiu cum de s-a gandit asa departe, chiar i-am zis. la asa ceva chiar nu m-am gandit.

scrish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona asa repede ai nascut? ce bineeee asa as vrea si eu. ia ghici... azi merg prin oras si imi iau si o gogoasa

cred ca si noi vom recolta celule.

Mmm, cred ca-mi mai iau si eu una....mi-a placut tare cea de ieri! Da, am nascut repede la a doua sarcina, la prima in 6 ore...Primele dureaza mai mult, dar stiu fete care la prima au nascut in 2 ore...deci...DOamne AJuta sa ai parte de asa ceva!!!

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simona Doamne ajuta. si la prima tot repede ai nascut.

Mergi la inceput