Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 5
Lorich spune:
Neata....
Doloress citeam in urma ce-ai scris...si eu ma uit la Robert si ma intreb..oare voi putea s-o iubesc pe fifi macar tot atat de mult? Dar ma uitam pe un preview al unei carti (Miha , nu se gaseste in Romania) - Catherine Dolto - cand vine fratiorul parca...acolo scrie asa frumos ca dragostea lui mami nu se injumatateste, se dubleza !
Miha haioasa mai esti cu "the catelu". Te admir, mie imi palce stilul tau...eu sincer aspir spre el, dar sunt putin mai..constipata
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+
melly23 spune:
Buna dimineatza!!! va mai amintiti de noi ? cam demult n-am mai intrat pe la voi, cu scuzele de rigoare dar am uitat mi-a amintit ieri mami de alex@sara careia ii transmitem salutarile noastre Despre noi nik interesant, eu tot pe acasa pana la implinirea varstei de 3 ani a ameliei, care e o nazdravana si jumatate cu treburile zilnice cu hainutele pentru cei mici ...in rest tot asa din urma nu pot sa va mai citesc caci cred ca m-ar apuca anu viitor noi speram ca sunteti bine si cei mici la fel! va transmitem salutari de prin baia mare si numai bine
pozicile noastre
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melly23 Buna dimineatza!!! va mai amintiti de noi ? cam demult n-am mai intrat pe la voi, cu scuzele de rigoare dar am uitat mi-a amintit ieri mami de alex@sara careia ii transmitem salutarile noastre Despre noi nik interesant, eu tot pe acasa pana la implinirea varstei de 3 ani a ameliei, care e o nazdravana si jumatate cu treburile zilnice cu hainutele pentru cei mici ...in rest tot asa din urma nu pot sa va mai citesc caci cred ca m-ar apuca anu viitor noi speram ca sunteti bine si cei mici la fel! va transmitem salutari de prin baia mare si numai bine pozicile noastre |
si noi pupam pe fetili din Baia Mare!! Si pupam si pe alex@sara ca te-a cooptat
ce mai faci? poze cu cupilu! spune tot
edit pt Melly: Ma uit acu la poze. Noi suntem bine!
Cat despre ce faci online, da si noua link. Noi suntem mai de incredere! .
Voiam sa va zic ca m-au sunat aia de la Laica cu aerosolu la reparat. A durat mult, 1 luna, de- ardeleni. Dar nu ne-au luat niciun ban - desi ne-a expirat garantia !
melly23 spune:
meyyy cleo, pozici am la semnatura in rest ce sa zic, ca nu mai stiu, toate mi se par la fel, is umpic demoralizata, asa de ceea ce se intampla in romania, crize si alte cele, in activitatea mea online am dat destul de des peste persoane fara suflet, zici ca ar trai pe alta planeta, na ... voi cum sunteti, ce face mara?
DanaH spune:
esme, am si eu o rugaminte la tine. imi amintesc ca atunci cand copilashii nostri erau mici, ai pus tu un grafic cu pulseurile de crestere la beblushi. stiu ca am pus-o bine, dar unde, nu stiu.
ti-e tie la indemana sa imi mi-o mai trimiti odata?
o vreau pt finutza mea, care trece prin perioada aceasta plina de intrebari "de ce?"-uri
sunt pe fuga. mare fuga. dar viu eu.
pupici si un weekend frumos. am inteles ca romania s-a mutat in emisfera sudica: incepe vara. la noi bate vantul de cred ca ne-a mutat mai la nord si e un frig... se anuntza un weekend ploios si vantos. poate da domnul si dorm si eu cam cat vrea inima mea.
vin vin, ca am povesti cu ai mei copii.
Poze
Poze noi
Doloress spune:
Melly welcome back! Ce mai face fluturasa ta?
Lorich vreau si eu cartea lui Catherine Dolto... de unde ai luat-o? De iubit mi-e clar ca-l iubesc la fel de mult, deja, mie mi-e sa nu fac diferente si comparatii si sa nu sufere copii pe tema asta. Desi imi dau seama ca e inevitabil. Ca suntem oameni si avem mai multe afinitati cu unul, decat cu celalalt... desi, normal, ii iubesc la fel, si vreau sa-i tratez egal, insa de asta mi-e frica, ca n-o sa reusesc sa-i tratez egal. Ei, om trai si om vedea...
Din pacate n-am scapat de diabet.... m-am pus la regim de ieri, mi-am scos cartile si astept cuminte programarea la clinica aia speciala. Valoarea e chiar mai mare decat data trecuta. De ce ti-e frica de aia nu scapi. Erau sanse mari oricum, cum mi-a explicat doctorul, in general la sarcinile subsecvente ai valori chiar mai mari decat la prima. Asa incat ca daca vreau 5-6 copii, sa ma pregatesc serios ca dupa al 6-lea as ramane diabetica pe viata. I-am zis ca oricum nu vreau, dar e bine de stiut. Am sa incerc sa tin regimul asta si dupa nastere, chiar daca e foarte drastic, sa incerc sa-mi induc un mod de viata. Ca e clar ca am predispozitie si nu vreau sa fac insulina de la 40 de ani.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Melly welcome back! Ce mai face fluturasa ta? Lorich vreau si eu cartea lui Catherine Dolto... de unde ai luat-o? De iubit mi-e clar ca-l iubesc la fel de mult, deja, mie mi-e sa nu fac diferente si comparatii si sa nu sufere copii pe tema asta. Desi imi dau seama ca e inevitabil. Ca suntem oameni si avem mai multe afinitati cu unul, decat cu celalalt... desi, normal, ii iubesc la fel, si vreau sa-i tratez egal, insa de asta mi-e frica, ca n-o sa reusesc sa-i tratez egal. Ei, om trai si om vedea... Din pacate n-am scapat de diabet.... m-am pus la regim de ieri, mi-am scos cartile si astept cuminte programarea la clinica aia speciala. Valoarea e chiar mai mare decat data trecuta. De ce ti-e frica de aia nu scapi. Erau sanse mari oricum, cum mi-a explicat doctorul, in general la sarcinile subsecvente ai valori chiar mai mari decat la prima. Asa incat ca daca vreau 5-6 copii, sa ma pregatesc serios ca dupa al 6-lea as ramane diabetica pe viata. I-am zis ca oricum nu vreau, dar e bine de stiut. Am sa incerc sa tin regimul asta si dupa nastere, chiar daca e foarte drastic, sa incerc sa-mi induc un mod de viata. Ca e clar ca am predispozitie si nu vreau sa fac insulina de la 40 de ani. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Te imbratisez si iti doresc multa sanatate, Doamne ajuta !
Lorich spune:
Doloress uite, scumpa de mami de Daria mi-a dat linkul asta
http://www.reclama ilegala - xxx/in-joaca/catherine-dolto-asteptand-un-fratior-sau-o-surioara/?ref=nf
dar in Romania n-am gasit cartea...asa ca...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+
stefany_p spune:
Doloress, multa sanatate!..regim si odihna, cam atat pentru tine
Lorich, inca putin si e gata...
eu sunt o putoare, pe mine doar un copil ma doboara, cu atat mai mult cu cat imi strange toti virusii de la gradinita, nu iarta nimic
melly23 spune:
doloress multa sanatate si ai grija ca nu e de joaca cu diabetul, si eu tot cu oscilatiile astea de crestere/scadere in greutate mi-am facut neste analize, nu am slava lui dd, diabet dar era de la anticonceptionale si mna...trecem la altecele
amy e bine, e partea in care e fascinata de desene, incerc sa nu o las prea mult dar slabe sanse! azi am fost plecate toata ziua de acasa si am stat mult pe afara, sper la noapte sa doarma mai bine ca de vreo 3 nopti ma cheama la "pipi" degeaba, ca sta si nu face, dar asae dragul de a ma trezi si eu cum sunt in perioada unei tuse nasolae ce nu ma lasa sa inchid ochii va dati sema ce grozav imi prinde