Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Uitai sa urez si eu Victoriei si multa sanatate. precum si lui tati de Mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, la piata Victoriei stiu eu de gradinita LittleGiants, cand cautam pentru Andrei ma interesasem si de gradinita asta, ca era linga banca unde lucra sotul meu.

Intra si pe gradinite punct com, si cauta gradi particulare in sectorul 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

La multi ani Victoria!Ziua ta e in fiecare zi!

Lori, Gabi, Micaela Ia uite ce ne-am potrivit.Am colege de "suferinta" Pai nu stiti ca eu ma plangeam mereu ca nu mai scap de obiceiul asta al Sarei de a ma trage continuu de cot?? Si cand o adorm, si cand ne iubim, si la magazine etc.. Mi-a zapacit coatele, dar de cateva zile incerc sa o dezvat.
Lori, cum e iubita mea acasa? Cred ca o sa fim in we in Buc. Trebuie neaparat sa iti vedem burtica Astept acum o comanda de la Girasol. Le-am tot facut comenzi in ultimele saptamani, dar ii plac la nebunie Sarei cartile lor, in special cele cu abtibilduri.
Cleo, La multi ani pt Victor! Va pupam. Poate ne vedem in we

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alinutz, ne vedem!!!
Si eu iubesc Girasol - am prins o data o oferta si am luat de 140 lei o carautza de carti Ieri tot de la ei i-am luat prima carte cu abtibilduri.

Nadia asteptam s aaflam ca a fost o joie mai usoara

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

La multi ani pt tati de Mara ( Victor) si pt Victoria!!!!!!!
Esme stiu despre ce dovlecei e vb, eu ma refeream la dovleacul ala portocaliu de placinta ca nu imi place copt, decat in placinta, iar celalalt tip de dovlecelimi place tare mult in mancare, e f. bun.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani scumpa si curajoasa Victoria! Nume mai potrivit pentru asa o fetita nu se putea!

La multi ani tuturor Victorilor si Victoriilor!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=xwwV6xSlfJE&feature=player_embedded

sa va krakanatzi si voi de ras!!! Nu ma judecati, sunt si io moldovianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La multi ani Victoria, fetita noastra Victorioasa!
La multi ani tati de Mara! Ce zici Cleo, faci prajituri? ca sunt colea la pta sudului

Mai fetelor, Gabi, Alina, Lori credeam ca fii-mea e singura cu pasiuni ciudate . Eu una nu vreau sa o dezvat de cocu ei, asta o linistete, cand e obosita, suparata asta o linistete, il iubeste, il mai si tradeaza cu altele, dar pana la urma a lu mami e 'cocu' perfect (asa il alinta ea si dc ii zic cotul, zice nu cotu, cocu )
Eu una o astept sa renute ea si la suzeta, cred ca sunt unicul parinte care nu face nimic in sensul asta, chiar m-am luat de miss sa nu ii mai ascunda suzeta si sa ii suna povesti ca a mancat-o catelul. Cand plecam de la gradi se opreste la o poarta unde e un catel mare (pe ala il suspecteaza ea ca ar fi the catelu') si il cearta ii face in ciuda ca are bibi, titi,nu mi se pare normal sa ii spun povesti sa inceapa sa chinuie cateii cand intr-o buna zi va renunta de buna voie.

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,Victoria !!
Desiree,nimic nu e intamplator ..venirea ta in Canada,in zi sfanta cu numele fetitei pe care destinul ti-o planuise!
Victoria,te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

buna dimineata!

Mie "Cotul" mi se pare totusi acceptabil, eu ma lupt cu Annika cu mancatul unghiilor si al scamelor. Simt ca innebunesc cand o vad mereu cu degetele in gura, rozand unghii, care nici nu mai exista, ca-s de mult roase, da ea nu se lasa.

Mihaela, daca pe tine nu te deranjeaza suzeta, atunci si eu sunt de parere ca nu are rost sa-i spui pov. sau la gradi sa i se spuna pov.

Eu de ex. uram suzeta, mi-a parut mereu rau, ca i-am astupat gura Larei asa de repede cu cauciucul ala. E f. comod, cand te saturi sa mai auzi scancetele/nemultumirea copilului sa-i indesi ceva in gura

Si eu am prob. cu tasta SPACE -- da nu-mi amintesc sa fi umblat fetele la ea, cred ca a curs vreo apa/suc, ceva lipicios pe taste si de aici se trage

Mergi la inceput