Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat, multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'Neataaaaaaa,

As vrea si eu mult de tot cartea lui Catherine Dolto, cum putem face rost de ea?? Lorich, stii ca cumperi de pe Amazon? Ca eu am incercat o data si mi-am cam prins urechile.

Dani, multumim la fel!

Doloress, nu-mi place deloc rezultatul de la testul tau, off. Ai mare grija, sa te tii de dieta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Duamna Cleooooo ai telefonu inchis! Te invitam la o ferma de animale....daca reusim sa ne urnim!!!

Stefany si Robert aduna toti virusii..momentan e intr-o stare d emuci permanenti, transparenti si fara vreun semn de boala. Hm...

Melly am uitat sa-ti spun ieri welcome back!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

lorich mercic iubita

danicris un weekend grozav si tie

alish este o tipa care aduce de pe amazon la comanda, ai aici un link ...nu ma lasa sa-l pun ... adauga-ma in lista de mess si iti trimit link-urile (amellyashop) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Duamna Cleooooo ai telefonu inchis! Te invitam la o ferma de animale....daca reusim sa ne urnim!!!

Stefany si Robert aduna toti virusii..momentan e intr-o stare d emuci permanenti, transparenti si fara vreun semn de boala. Hm...

Melly am uitat sa-ti spun ieri welcome back!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

nu poc, de la 2 dim. stau pe buda.
Doloress,multa sanatate! sa ai grija de tine. Ma bucur ca lucrezi de acasa si nu tre sa umbli prin mijloacele de transport

La prima sarcina, cand s-a declansat diabetul de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

cleo ce patii meyyy?

Mergi la inceput

fetelor, cand se trezeste piticania, adica dupa ora 17 mergem la sala Dalles, la Kilipirim.

anyone interested?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleo la Patrick mi l-a descoperit tot asa, la testul de glicemie provocata de la 26 de saptamani. La inceputul sarcinilor am avut glicemia buna, dar cica glicemia masurata asa pur si simplu, pe nemancate nu e chiar asa un idicator bun, asta e testul cel mai concludent. Pentru ca daca nu mananc dulce, normal, e totul OK, cum pun carbohidrati si dulciuri in gura - o ia razna. De aceea e bine sa faci testul asta sa stii exact. Au trecut 2 zile, incep sa ma obisnuiesc. Ma simt si mai bine, mai usoara si mai sanatoasa asa, nu stiu daca e autosugestia sau altceva.
Tu ce-ai patit?

Desiree cum a fost ultima vizita la spital? Sunteti bine?

Week-end placut in continuare fetelor!
Copilul meu doarme de 3 ore lemn Tanase. Oare mai doarme la noapte? Ultima perla : De ce face catelul ala kk pe jos? N-are toaleta, nu e baiat mare?

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

uf,, doloress, hai ca o sa fie bine. AMR 12 sapt
da, si io stiu ca testul de glicemie difera de simpla analiza pe stomacu gol...

io m-am dres - o sa fiu mai atenta la ce mananc si de unde.

am fo aseara cu piticania la salile dalles. La kilipirim, la targ, au venit cei de la Girosol - am luat cateva carti cu actibilduri si o sa va arat cand descarc pozele pe ce le-a lipit mara; si am mai lucat vreo 4 carti - viitoare cadouri de Mos neculae/craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Andreea, da, suntem bine, dar nu ma lasa Victoria la comp deloc= =si acu Sta pe masa si ma "ajuta" sa scriu (se vede, nu?) :) f g fc v nbg cdvfrrrrrrrrr

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput