Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna, hai ca ma bag si eu in seama ca nu mai pot m-au capiat sefii astia
Si Daria le spune la ai mei mama si tata, noi suntem mami si tati. E tare dulce cand vorbeste cu mama si ii zice;'hai mama fa aia-ailalta' plus ca mama e in al-9 lea cer si chiar merita bucuria asta. In plus sunt tare bucuroasa ca al meu copil isi revarsa afectiunea asupra altcuiva, asta nu inseamna ca imi taie mie din portia mea, din contra, invata sa iubeasca. Noi suntem o familie mica si Daria doar pe ai mei ii simte ca fiind din familie, e tare haioasa cand se apuca sa cante 'la multi ani' si face inventarul celor 'dragi'/cunoscuti ei mami, tati, mama, tata, ani (alin) si coty ... mai noi avem 2 noi membrii, prietenii ei de la gradinita David si Bubu.
Ylari te intelg perfect cu nevoia de ajutor si sacrificarea din plan profesional si mie uneori imi vine sa plang cand vad ca al lasat la coada jobul, aici fac ceva ce imi place si in plus nici banii nu sunt de neglijat uneori tot ma mai mir cate imi accepta astia. Sanatate multa Evei.

Eu acum sunt in cautare de costum pentru serbare, prietenii de pe mess stiu . In ce sa o costumez eu pe pitica la serbarea de craciun sa ii placa, sa imi placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Al meu le spune la bunici pe nume - Any (Nani) si Baby. Baby e porecla lui taica-meu printre amici si in familie. Are un adevarat complex legat de varsta si mi-a zis clar sa nu prinda vreun nepot ca-i zice bunic, tataie sau din astea, ca se supara foc. Asa ca ne-am conformat si le-am zis ca astia sunt Any si Baby. La inceput cand a venit bebe Kevin, era cam confuz PAtrick, imi aducea poza cu taica-meu si ma intreba daca il cheama Kevin si daca s-a bagat la mine in burta
Pe bunicii din Germania - ii striga oma si opa, desi n-am mai vorbit cu ei de luni de zile, au niste probleme intre ei si din pacate nu mai intra sa vorbeasca deloc cu noi.
Si Patrick e tare dornic de familie, mi se rupe inima, cateodata in week-end nu ma sincronizez si nu putem intra cu maica-mea sa vorbim pe messenger, daca apuc sa-i zic dimineata - azi vorbim cu Nani - asa ii zice el, si nu vorbim, plange de se scutura camasa de pe el, sta in fata calculatorului si striga cate 5 minute - Nani, Nani...
Ii arata toate jucariile, ii povesteste ce face la gradi, e innebunit sa vorbeasca cu ea, desi n-o mai tine minte asa bine.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

F ciudata chestia asta cu medicii care recomanda bunicii cresei. Inseamna ca eu am fost norocoasa sa intalnesc oameni, medici care tocmai, sa-mi recomande sa mearga la cresa. Si, in ciuda unor raceli, consider ca am facut cel mai bun lucru pt Vlad. Pana la urma, vb lui Simonix, tot tre sa treaca prin procesul de imunizare, indiferent ca are loc la 2 sau la 5 ani.

Oricum, inapoiati mai suntem nene, nu cred ca exista asemenea specimene de medici prin alte tari.....sa se mire ca nu sta cu bunicii, hmm, dar pana la urma asta era treaba ei? Of.

In alta ordine de idei, Adriana, am vazut ca ai scris Iuliei. Eu de ex, nu as fi de acord ca bunicii sa fie apelati "mama" si "tata" indiferent cat de mult stau cu nepotii. Si mama are tendinta asta , cand striga VLad "MAMI", desi eu sunt acolo, raspunde ea....nu mai spun de fraze gen, "hai cu mama", "sa-ti dea mama sa papi", cum adica???????????/ MAMA E UNICA! Nu sunt deloc geloasa, chiar ma bucur ca Vlad o iubeste atat de mult si stiu ca dragostea e reciproca dar consider ca "MAMA" e un cuvant sfant si nu poate fi folosit decat pt mine. Cum nici eu nu pot spune "mama", soacrei mele, care e o femeie de milioane, care m-a ajutat, care ne-a luat zeci de cadorui, ne-a facut de mancare, a mai avut grija de copiii mei, deci as avea toate motivele sa-i spun asa dar efectiv nu pot, nu vreau si nu, nu mi se pare ca e normal.

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

ah! cata dreptate ai!ideea e ca mama savureaza chestia asta, pt ca ea nu a fost de acord ca eu sa vin la Buc, sa ne mutam eventual. a facut niste mutre..ca nu se descurca cu fata, ca de ce plec departe de casa, ca imi da ea bani doar sa nu plec, etc. adica era dispusa sa ma tina acolo langa ea, chiar daca nu aveam servici, sa stau la miloaga ei sa stie ca ma are acolo...pana am facut o criza de-aia i-am zis ca indiferent cat s-o pune ea de-a curmezisul, eu plec si daca nu ma ajuta cu fata o iau vad eu cum ma descurc cu ea, dar nici ca ne mai vede vreodata. de-aia zic, ca are o rautate in ea, cu atata placere imi spune la tel ca ii zice fata mami -si sunt sigura ca ea a invatat-o pt ca o cunosc, plus ca ea cand ii vb fetii de mine ii zice de iuli, nu de mami - dar, asta e, n-am decat sa trag aer in piept si sa-mi inving furia asta..stiu eu ca cine rade la urma rade mai bine...

Lorich nu fac naveta, incerc sa stau cat mai mult pe aici, sa lucrez overtime si in weekend-uri (ca de explu we asta lucrez) sa ne putem permite o chirie ceva. ma gandeam si la un part-time ceva sa suplinesc faptul ca sotul nu are de lucru momentan. o sa ma duc destul de rar acasa, si nici nu-ti poti inchipui cat de greu imi e departe de fatuc...

asa cum a zis si cleo (), cine are copilasul la camin cu pr prelungit la stat si-mi poate da informatii despre cu cine sa vb si altele ajutatoare as fi recunoscatoare, ca vreau s-o aduc cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ce de copilasi isi numesc bunicii "mama/tata"!

Mie nu-mi place de ex. ca mamei mele sa ii spuna "mama" si mie sa imi spuna pe nume.
Niciodata nu mi-a placut cand am auzit pe strada sau la cunoscuti, cum copiii lor ii numeau pe nume si niciodata "mama" sau "tata".
Asa ocazional, chiar ma amuza si nu ma deranjeaza cand o aud pe Lara cand intr-o propoz. sau un joc imi zice pe nume, insa sa nu ma strige nicodata mama, ci doar Adriana nu mi-ar placea si n-as accepta niciodata.
Asa cum a zis Belleane, cu bunica= "mama Anda", "mama Geta", cred ca as fi de acord, dar fiecare e diferit si stie mai bine ce-i place si ce nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Esme cand ai matalutza timp zi-mi si mie ce reteta de biscuiti mai folosesti la biscuitii aia de ziceai ca-i ai in permanenta in casa? Stiu ca aveam o reteta "biscuiti Esme" , aia fara zahar si cu suc de portocale, voiams a stiu daca e alta reteta.

Mai, pt copii mai avansati in ale bricolarii, am vazut in carrefour de la ed. teora parca o carte de facut diverse, are in ea ochi, guguloaie cu care se pot face diverse animalute, picioarele care se decupeaza tot din carte, mi-a palcut mult, insa robert nu e inca acolo.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sedinta foto ad-hoc, in lighean, cu Raducu:

http://www.dropshots.com/gabitzam5#date/2010-11-19

Am fost la piata si mi-am luat lighean de rufe si nu mai scapa din mainile lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ce simpatic e Raducu, si ce mare s-a facut, nu l-am mai vazut demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, Iulia, din cate stiu eu se patrunde destul de greu la cresa asta, mai ales in timpul anului, f greu. Noi am ajuns aici prin telefonul fara fir...adica mama cunostea un inspector care cunostea o inspectoare care la randul ei o stia pe inspectoarea de la gradinite...deci complicated.
Merita insa sa incerci, sa mergi sa vb cu directoarea, e o tipa super daca va fi un loc , sigur te va ajuta. Despre cadou vb pe PM. Cresa e exceptionala, eu sunt extrem de multumita, meniuri echilibrate de raman uneori cu gura cascata, toate doamnele sunt dragute, acum depinde unde mai nimeresti, sunt grupe la care se fac activitati educationale, altele mai putin. Asta a fost si motivul pt care Vlad a trecut la o grupa mai mare.

Adriana, nu stiu de ce intelesesem eu altfel, oricum pana la urma nici nu conteaza, felicitari mamicilor care accepta sa spuna si altcuiva mama, eu am o limita in sensul asta. Repet, sa iubeasca pe cine vrea si cat vrea dar chestia asta cu mama mi se pare asa, de neatins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Esme cand ai matalutza timp zi-mi si mie ce reteta de biscuiti mai folosesti la biscuitii aia de ziceai ca-i ai in permanenta in casa? Stiu ca aveam o reteta "biscuiti Esme" , aia fara zahar si cu suc de portocale, voiams a stiu daca e alta reteta.

Scumpa mea eu nu produc biscuiti dupa reteta decat cand va spun voua retetele de baza. Noi facem biscuiti cu ce avem in casa si cat avem si de care face de aia avem. Ultima data, duminica trecuta, am facut o tura cu
300g faina; 200g nuci; 250g unt; 100g zahar; 1 ou. Ne-a iesit un aluat destul de moale dar oricum tre'sa-si faca veacul putin in frigider. La intins l-am intins pe faina si nu am avut probleme nici eu nici Lorelei. In mod normal cantitatea de zahar e mica pentru biscuiti normali insa oricum i-am facut sa ii umplem cu ducleata de zmeura. Iar la asta stiu cantitati fiindca cantaream impreuna cu fata ca sa vada cum functioneaza cantarul (cred ca am o doaga lipsa).

Dar fac si spritati si fursecuri si simpli si din aia de bb cu suc si faina integrala...sunt asa versatili biscuitii ca nu prea conteaza ce si cum ei ies oricum .

Amu' fug la somn ca maine dimi am de predat la profi de liceu...bleah...

uikend fain dragelor,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multumesc, Esme ...as vrea s afac si eu si nu stiam unde sa incep...as vrea sa nu mai am leibnitz in permanenta in casa
Deci...avem prima runda de absolventi d eLeuven, nu???? Si frumosi si blonzi....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput