Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor,
Suntem in Pantelimon, rezulta acces limitat la mess.
Va multumesc ptr incurajari!
Belleane, exudate am facut dupa cum urmeaza: ne-a prelevat in ziua ulterioara scurgerii din ureche - total inutil ptr ca luase deja 2 doze de ospamox, deci chiar nu inteleg de ce ni l-a luat (probabil nu stia ca avem abonament si ca sa-l platim degeaba - ptr ca atunci cand am venit la al treilea consult si imi picase si mie fisa intr-un final ca proba e compromisa si l-am intrebat ce si cum a dat din colt in colt - ce oameni!!!!) Si ne-a mai luat proba joi dupa durerea de ureche in camera de garda de la Gr Alexandrescu, marti dupa amiaza avem rezultatul (trecusera 5 zile de la ultima doza de antibiotic). Totusi, nu are temperatura, totul este absolut ok acasa, tratamentul il ia fara probleme, fara chiu, fara vai, zic si eu Doamne ajuta. Eu cred ca s-au inflamat mucozitatile alea care n-au iesit din ureche...
Ai mei s-au oferit sa o tina pana miercuri cand mergem la control - bineinteles ca eu am sa vin dupa servici aici, nu ma deranjeaza, zic sarut mana ca am posibilitatea sa o tin un pic izolata. Ma doare sufletul cand o vad cat tanjeste dupa gradi, se aseaza la masuta si face ea activitati - bineinteles ca ma bag si eu cu ea acolo si lipim, decupam, etc... Eh, sper sa scapam repede de prostia asta de otita, chiar nu imi imaginam ca e asa de grea refacerea, si sa mergem iar fara grija la gradi.
Esme nu am fost atenta pana acum, nu credeam ca sunt asa de usor de facut biscuitii, cred ca maine o sa fac si eu.
Va pup pe toate fetelor!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ylari am citit ca e bolnavioara Eva scumpa...e bine ca ai izolat-o putin ca asta e o boala cam naspa..nici eu n-am facut-o dar am avut o colega la servici care a luat-o de la fetita ei si au stat cam 2 sapt la recuperare. lasa ca trece si asta, si o sa se poata bucura iar de gradi, scumpa de ea...va pup

eu sunt franta, am fost la servici, ma duc si maine...si dupa servici am mers la mall vitan cu cumnata-mea sa mancam, ca asa stabiliseram. si colac peste pupaza, ma suna cornel cqa facu fata febra 39..sa mor nu alta, ca nu e nici mama acasa, a plecat la tara si el habar n-are ce sa-i faca..l-am pus sa-i bage novocalmin si sa-i dea sosetute cu apa si otet, am vb vreo ora cu el din 10 in 10 min, sunt terminata sufleteste ca nu pot sa fiu cu ea acum cat e bolnavioara. of, si trecusera 3 luni de cand n-a mai racit, m-am bucurat ca i s-a mai reglat si ei sistemul imunitar.vad ca tot sensibila e..

gata, ma culc ca-s varza de obosita...va pup

ps..cleo, cumparasi patuc?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

Esme nu am fost atenta pana acum, nu credeam ca sunt asa de usor de facut biscuitii, cred ca maine o sa fac si eu.

Scumpa mea sunt cu siguranta dulciurile cel mai usor de realizat , placute de copii de la stadiul faina pana la stadiul in burtica plus stau bine mai multe zile in cutie. Maine mai facem si noi o tura ca doar ce am terminat azi ultimii de saptamana trecuta. Acu' cred ca o sa punem si ceva cacao si poate si niste stafide ca mai am putin si vreau sa termin cutia sa pot lua alta...

O sa incerc sa fac o data poze la tot evenimentul dar cand ii fac cu Lorelei mi-e evident greu .

Pup si ma duc sa oblojesc capu'ca ma doare...dupa bunul proverb "ce-i mai prost doare mereu" cred ca sunt dusa rau...

Sa nu uit... repede:

LA MULTI ANI GABITZA!!! Sa-ti fie viata frumoasa si senina! Sa fii fericita, sanatoasa, norocoasa si sa ai parte de tot ce-i bun alaturi de ai tai!
Zic acu'ca maine parca vad ca nu intru si iar oi fi ultima de la coada.

Duminica faina pe toata linia si sanatate maxima peste tot,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,Gabita !!!!!!!! Sa ai tot ce iti doresti !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA GABI!!!!!

Ylari, Iulia Sanatate printeselor!

Noi suntem prinsi in nebunia "mutatului"..suntem franti. E casa mare si acum ne-am dat seama cate lucruri am strans in ea..Abia am reusit sa fac ordine la etaj . Dar macar aici am ajutoare. Sa vad cum ma descurc singurica (plus Sara) la Bucuresti, la despachetat.

Va pup.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

Gabitza, iti doresc multa sanatate, sa fii fericita alaturi de familia ta, sa iti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti. La multi ani, Gabitza scumpa. Te imbratisez cu mult drag.

Profit de ocazie sa iti multumesc pentru prietenia ta, de cate ori am avut nevoie sau tu ai simtit ca sunt debusolata, sfaturile si incurajarile tale mi-au fost de mare ajutor. Multumesc, Gabitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dragele mele va multumesc de urari, m-am emotionat toata si mi-au dat lacrimile! Imi sunteti tare dragi cu toatele si sunteti o bucurie pentru mine in fiecare zi petrecuta cu voi aici, chiar daca nu sunt eu foarte prezenta mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La mutli ani vecina draga Gabi! Multi, multi ani fericiti si frumosi si sanatosi!!!

Esmeeeee vin sa fac masaj la tample!!!! mai, iti multumesc mult pt reteta, i-am facut aseara, nu zic..cu Robert, facea forme pe ei, ii punea in tava...am zis pana creste Fifi... am ajutor in bucatarie. Deci..mi-au iesit o groazaaaa!! 2 tavi, i-am facut subtirei asa; foarte foarte gustori, nu se farama, nu-s f dulci, dar nici ne-dulci. Ce mai...asa cum ai zis-buni si usor de facut!
Intrebare-in frigider cat trebuia sa tin aluatul? Eu am tinut putin, cam 30 min ca era tarziu (pana a spart tati nucileeeee...) Oricum din nou, multam mult!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

La Multi Ani Gabitza!!!

Desiree, nici nu stiu ce sa spun. De cate ori mai am o zi de aia cand tot optimismul meu se duce ..la vale, ma gandesc la tine si imi spun ca atata timp cat voi va luptati cu boala Victoriei eu nu am nici un drept sa ma plang. Fiecare isi vede problema, insa eu iti doresc sa ai forta sa treci peste toate. Nu stiu ce sfat sa iti dau cu alimentatia. Esme se pricepe mai bine aici.

Iulia eu tinusem minte ca esti la Cluj.Probabil ca am pierdut eu putin informatiile.

Ylari ce sa iti zic, imi pare rau, sper sa va faceti bine cat mai repede. Ce imi plac mie oamenii care isi dau cu parerea asa fara sa aiba informatiile de baza.

Noi am fost week-endul trecut la niste prieteni si fetita lor cu 2 luni mai mare ca Sebastian l-a intrebat daca vrea sa fie prietenul ei. El a zis Da, o fi deja un angajament? Oricum tragea de el ca de hotii de cai, dar e prima oara cand se joaca efectiv cu cineva.

Pupicim pe toata lumea. Incercam sa fim si noi mai prezenti.

AAA cu olita. Deci noi il punem in fiecare zi dimineata si dupa masa cand se scoala, la olita. Cateodata face cateodata nu. L-am lasat si ud etc, nu a avut nici o treaba. Insa in ultimele zile a inceput sa zica cand a facut. Ceea ce inteleg ca este primul pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

LA MULTI ANI, Gabi! Sa fii fericita si sa te bucuri de viata!

Adriana

Mergi la inceput