Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(604)
Raspunsuri - Pagina 5
mihahegarty spune:
Bun venit printre noi Camady!!!! Bebe cat mai repede, unul sanatos si jucaus!!!!
MHegarty
mihahegarty spune:
Simona si Ink@ bine ati venit la aspirante. Va doresc sedere scurta aici si Dumnezeu e mare si face minuni pentru toate in parte.
MHegarty
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitty-27 buna seara fetele!!! declar cu dezamagire z1 LA MULTI ANI!!!!!!!KATY,MIHA,GABY,LORENA si tuturor fetelor care si-au sarbatorit ziua onomastica cu intarziere din partea mea ASPIRANTA LA BEBEL |
Kitty multumesc mult ca te ai gandit la mine.
Esti o dulce.
MHegarty
mihahegarty spune:
Fetele hai sa vin si eu cu vesti ca prea e liniste pe aici!!! Dupa cum mai zicea cineva....in trecut se scria si un capitol pe zi, acum rar foarte rar cand se criu 10 pagini.
Ei bine tin sa multumesc la absolut toate fetele pentru urarile minunate de Sf Mihail si Gavril. Le apreciez mult!!!
Eu s ar putea sa primesc cel mai frumos cadou din viata mea!!! Eu cred ca rugaciunile Walkiriei si ale tuturor fetelor care au mers la biserica au fost ascultate de Bunul si Marele Dumnezeu.
Eu azi declar ziua 28 si nici urme de urati. Ma dor sfarcurile, sanii ii simt durerosi, dar nu mai durerosi decat inainte de venirea ciclului.
Dupa cum v am zis, CM la mine vine intre 25-29 zile, dar am simptome inainte ca trebuie sa vina. Si data asta am simtit ca am ceva simptome, credeam ca vine 100%. Dar se pare ca nu a venit azi in ziua 28. Si nu stiu cum sa va spun, dar cand e ceva acolo in burtica, si mai ales cand lucrezi spre indeplinirea acestui vis paraca te imaginezi gravida in fiecare zi dupa ovulatie si . Ma simteam balonata si parca trebuia sa vina ciclul.
Dar in seara asta, dupa ce am venit de la servici am zis sa fac un test, ca na eram si eu curioasa cum de e Ziua 28 seara si nu am ciclu???? Si credeti ma ca au iesit II, ce i drept cu urina de seara (am facut testul pe la ora 7:30-8)a doua liniuta a iesit aproape clara. Ce sa va spun, se vede a doua liniuta, e clara, dar am sa repet testul in vreo doua trei zile. Oricum senzatiile pe care le simt sunt ciudate: parca simt ca ma deranjeaza burtica ca la ciclu, dar in acelasi timp simt ca ceva e acolo. Nu stiu, doar fetele care au trecut prin asa ceva va pot spune ce se simte.
In fine, imi doream foarte mult ca macar una din voi sa fie aici ca sa am cu cine sa impartasesc aceasta minunata veste!!! Se vede ca Sf Mihail si Gavril ma iubesc!!!! Si credeti ma eu mai speram sa am bebe!!! Implinesc 33 in martie anul viitor (cei drept am inca 32acum), dar eram tare dezamagita pentru ca amavut un avort cand am avut 21 de ani si plus de asta acu 3 ani am incercat sa am un bebe cu un fost prieten si nu s a intamplat nimic!!!
Eu v am pupat pe toate, in seara asta nu am putut manca, am adrenalina crescuta la maxim si nu stiu cum sa reactionez!!!!
MHegarty
madutza_bra spune:
Mhegarty, poate nu sunt fetele prezente, dar eu te felicit pentru cele 2 liniute.
Sunt o fosta apiranta care inca va mai urmareste
Daca au iesit 2 liniute cu urina de seara, sigur sigur este bebe. Poti si maine sa faci un test dimineata si apoi programare la dr pentru peste 2 sapt
Felicitari !!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
camcris spune:
mihahegarty
super ma bucur enorm pentru tine
sa-ti dea DD sarcina usoara si bb la termen
bravo ai spart gheata,majoritatea dintre noi am cam cazut in butoi era si cazul sa vina o veste buna
te imbratisez cu drag si sa ai mare grija de acum in colo de tine
multi sa se ia repede si la mine
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
madutza_bra ce mai faci? bebelina creste 25s? doamne parca ieri ne anuntati...ce-a trecut timpu
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris madutza_bra ce mai faci? bebelina creste 25s? doamne parca ieri ne anuntati...ce-a trecut timpu www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
da, nici eu nu stiu cand au trecut ultimele luni slaba miscare pe aici in ultimul timp, dar vad ca la tine graficul arata promitator
eu sunt bine, fac multe multe planuri, in general pentru sarbatori si incep sa ma misc mai greu
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mihahegarty spune:
Maduta, Camcris ma bucur atat de mult ca sunteti alaturi de mine!! Sunt atat de fericita ca sunteti aici, caci eu am fost putin trista si poate si acum am o lacrima in coltul ochilor.
Eu si sotul ne am cumparat casa aici in Anglia si avem datorii la banci in jur de 14.000 lire, na vorba aia ne am cumparat cate cele prin casa: mobila, masina, masina de slapat, na ca la cs noua.
Cand am venit cu testul din baie sa i l arat sotului el nu s a bucurat absout deloc!!! Ba chiar mi a zis ca el a acceptat sa incercam de bebe in speranta ca nu se va intampla nimic, avand in vedere istoria mea cu avortul si incecarea cu celalalt prieten. Adevarul e ca abia am inceput sa lucram la proiectul bebe doar din august 2010 si parca pentru el e prea devreme. Acum eu stau si ma gandesc cu cine sa ma bucur?? De aia asteptam ca cineva dintre voi sa fie aici!! Ca ma simteam cam singura si nu aveam pe cineva sa impartasesc aceasta veste!!
In fine prietenii si rudele nu ii anunt decat in clipa in care stiu ca bebe e in afara de orice pericol. Stiti se mai si poate pierde sarcina!!! Asa ca mai intai sa stam cuminti si sa trecem cu bine de perioada critica si dupa aia anunt si rudele!! Acum sotul meu m a intristat mult. Eu daca ma las de servici nu mai castig nimic, caci nu sunt titulara pe postul unde sunt, sunt doar suplinitor. Daca nu am venit, nu am cu ce plati datoriile la banca.. Nu stiu, sunt cam dezamagita poate din mai multe motive, dar in mod deosebit de sot!!!!
Camcris, daca totul va fi bine si sarcina va merge pana la capat, atunci bebele va veni in jur de 20 iulie 2011, asa ca va fi Rac ca si tine!
Maduta am sa repet testul si am sa incerc sa fac niste poze si sa le pun si pe picasa sa le vada toata lumea. Va pup si nici nu stiti ce fericita sunt ca v am prins inca treze!!!!!
MHegarty