Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(604)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna seara fetele!

mihahegarty felicitari!!! sarcina usoara si un bebe sanatos

camcris, madutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

of, in asa un moment deosebit de frumos, tu esti suparata?
Sunt sigura ca noaptea va fi sfetnic bun, iar sotul tau isi va schimba parerea. Probabil ca e ceva nou si de aia e mai reticent, dar daca si-a dat acordul de la inceput, nu vad de ce sa nu mai vrea acum.
Restul problemelor cu banutii se vor aranja in timp. Rudele, da, e bine sa le anunti mai tarziu.
Hai capul sus, de azi tb sa fi mai optimista, si nu pentru tine, ci pentru minunea care creste la tine in burtica si care este total dependenta de tine

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

DragutaMultumesc mult.
Tu in ce zi esti?

MHegarty

Mergi la inceput

draguta

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

miha sunt ziua8, las niste pupici sa se prinda si la mine, mai cad in butoi ma ridic, asta e viata

Miha tu ai primit un dar de la Dumnezeu pe care multe il asteptam, bucura-te de aceasta minune, sotul isi va reveni pe parcurs iar banii sunt o problema pentru fiecare dar asta nu ne impiedica sa ne dorim ce e mai scump pe lume

eu te felicit inca odata si ma bucur pentru o asa veste

Mergi la inceput

Madutza, am la cuvintele minunate pe care le ai zis. Intr adevar, de acum trebuie sa ma gandesc si la bebe. Nu numai la mine. Sotul este o fiinta extrem de dificila de trait cu el, dar si cand se decide la ceva, e mai mult decat trup si suflet.

Pe de alta parte, el m a vazut ca m am inchipuit gravida de 2 ori si m am dus in butoiul cu melancolie. A zis ca e prea devreme sa sper si poate ma gandesc ca nu se bucura inca ca sa nu cumva sa vina CM si eu sa cad in butoi. El e cica pe pozitii sa ma scoata!!! Dar se vede clar ca sunt II cu urina de 8 seara, in ziua a 28a.

In fine, eu il mai repet peste cateva zile, eu l as face si maine dimineata cum ai zis si tu, dar el o sa vina cu contraargumentul ca am avut CM si la 29 de zile asa ca poate sa apara si maine.

Cel mai bine am sa l fac vineri, caci vineri va fi deja ziua a 31a. Iar eu de cand ma stiu, de la 11 ani cand mi a venit CM nu am avut CM mai lung de 29 zile. Asa ca daca si vineri testul arata II si menstra nu e, atunci e clar ca e bebe si putem si noi sa sarbatorim weekendul asta!!!
Deocamdata am si eu emotii ciudate de modul in care a reactionat.

Te pup pentru sustinere. Zi mi si mie ceva de tine si de momentul in care ai aflat ca esti insarcinata a doua oara.

MHegarty

Mergi la inceput

Draguta, iti multumesc mult de tot. Uite niste de molipsire. A perfecta dreptate in ceea ce zici tu acolo. Crede ma ca am citit acum doua zile sau o zi cuvintele super super incurajatoare ale Luizei care a incercat 6 ani si a zis ca se poate. Sunt sigura ca va veni si la tine, foarte sigura. Sa nu uitam ca Walkiria s a rugat pentru toate de aici si in curand ma duc si eu la biserica si am sa ma rog si eu pentru voi!!! Nu stiu ce am facut sa merit asa dar!!! Nu stiu....sunt cred ca in soc!!!

Draguta, tu ce proceduri ai incercat pana acum?

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Miha felicitari.Sotul poate nu a reactionat asa cum ai fi vrut tu.E speriat.Imi inchipui ca pe linga mortgage si alte datorii la banca nu e usor.Probabil ii trebuie ceva timp sa rumege idea- din august si pina acum nu prea a avut el timp sa realizeze exact ce inseamna un bebe.Nu fi suparata pe el.Intelege ca are nevoie chiar de suport.Poate poti tu sa il linistesti cumva :Honey we will be ok,blah blah, blah, intelegi tu.
Ma bucur pt tine, sanatate maxima si felicitari si londonezului tau.(Las ca isi revine el)

Mergi la inceput

Deja sunt intr o stare mult mai buna, cuvintele de incurajare in privinta sotului si sentimentele transmise m au facut sa ma trezesc din prostia mea!!! Va multumesc si abia acum imi dau seama cat de mult conteaza o incurajare!!!!

Mult mult de tot, de aia SPERATI SI RUGATI VA fetele!!! Se va intampla la TOATE!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Miha, intradevar poate ca vineri ar fi cel mai bun moment sa refaci testul. Pana atunci se obisnuieste si sotul cu ideea si o sa fie mai convins ca nu e fals pozitiv. Iti sugerez sa cumperi mai multe de diferite marci (pentru argumente )

Cand am ramas insarcinata (a treia oara) a fost destul de usor, am fost convinsa ca sunt gravi, chiar daca nu aveam simptome, mi-a facut testul destul de devreme, la 11 zile DPO si imi impuneam sa gandesc ca daca va fi negativ nu va insemna ca nu sunt gravi. Pana nu vedeam rosu, speram. Testul a venit dupa o perioada de asteptari si tristeti. Am avut o sarcina oprita in evolutie care a necesitat chiuretaj . Acum burtica(fata) e mare, mai avem 3 sapt si intram in trim III

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput