Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(604)
Raspunsuri - Pagina 4
Katy82 spune:
Buna fetele, eu am intrat pe ultima suta de metrii cu pregatirea pt inspectie.
Lore sper sa vii cu vesti bune de la RMN, la multi ani si tie si sotului pt ziua de ieri. Asteptam vesti bune!
toate fetele!
http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!
ink@ spune:
Bun, ma alatur si eu grupului de aspirante daca ma primiti:) imi doresc un bebe dar mai intarzie pentru ca am fost diagnosticata cu PCOS in mai 2010 si de atunci fac tratament cu metformin 1500 mg/zi si de la o menstruatie dereglata la 72 de zile dupa ce am intrerupt anticonceptionalele yasmin, vine la 35 de zile. eu nu am raportul lh/fsh mare si doar testosteronul si prolactina (e de 30.6, maxim fiind 29). imi monitorizez ovulatia cu temperatura bazala. in ruma cu o luna am avut sangerari identice cu menstruatia care veneau la 2 saptamani, si diagnosticul a fost un chist de 5 cm. am luat o luna anticonceptionale milligest si s a retras imediat la 2 cm. acum am liber la bebe.
:) sper ca nu v-am ametit cu "scurta" introducere:)
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ink@ Bun, ma alatur si eu grupului de aspirante daca ma primiti:) imi doresc un bebe dar mai intarzie pentru ca am fost diagnosticata cu PCOS in mai 2010 si de atunci fac tratament cu metformin 1500 mg/zi si de la o menstruatie dereglata la 72 de zile dupa ce am intrerupt anticonceptionalele yasmin, vine la 35 de zile. eu nu am raportul lh/fsh mare si doar testosteronul si prolactina (e de 30.6, maxim fiind 29). imi monitorizez ovulatia cu temperatura bazala. in ruma cu o luna am avut sangerari identice cu menstruatia care veneau la 2 saptamani, si diagnosticul a fost un chist de 5 cm. am luat o luna anticonceptionale milligest si s a retras imediat la 2 cm. acum am liber la bebe. :) sper ca nu v-am ametit cu "scurta" introducere:) |
LAPAROSCOPIE ca sa iti decorticheze ovarele si sa nu te mai chinui cu atatea tratamente hormonale. Asa o sa vada si trompele si uterul si vor repara ce e de reparat. Acum depinde cat timp ai tu la dispozitie, de asteptat.
SimonaS81 spune:
Buna. Ma alatur si eu grupului de aspirante la bebe (daca ma primiti).Incercam ca avem un bebe din februarie si inca nu avem succes.Acum fac tratament pentru inflamarea ovarului drept.Nu ne pierdem speranta insa dorinta este asa de mare incat parca nu mai avem rabdare.
gabyv spune:
camady, ink@ si simona, bine ati venit si sedere scurta aici!
Lore, ma bucur ca nu e asa de grav dupa cum au zis medicii, ti-am zis ca ei sunt cam panicati. Ne luam de mana cu atacurile de panica, au am incercat la unul normal si apoi m-au dus la unul deschhis, desi si acolo a fost greu din cauza custii alea de pe cap.
Si La multi Ani! pt ieri
Bebelu, mai ai putin-putin!!!
fara nominalizari
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!
declar cu dezamagire z1
LA MULTI ANI!!!!!!!KATY,MIHA,GABY,LORENA si tuturor fetelor care si-au sarbatorit ziua onomastica cu intarziere din partea mea
ASPIRANTA LA BEBEL
SimonaS81 spune:
Multumesc mult pentru urarile de bun venit.Eu momentan urmez un tratament pentru inflamarea ovarului drept.Intrebarile mele sunt urmatoarele: tratamentul trebuie repetat dupa o anumita perioada de timp?; se poate sa nu fi ramas insarcinata pentru ca am ovarul inflamat?; credeti ca dupa terminarea tratamentului ar trebui sa fac inca un control ginecologic? Va multumesc mult anticipat.
nerama spune:
pupici si din partea mea
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama