Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
mary_07 spune:
Salutare!
Noi suntem bine,am avut niste zile mai grele dar acum a iesit soarele si la noi (chiar daca afara ploua ).
Cu intarziere,le urez la multi ani dovleceilor si mamicilor sarbatoriti ieri .Ii cu drag.
La multi ani Anamaria! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Am citit pe fuga ultimele pagini,revin diseara cu comentarii.
L-am vazut pe Davidelu' ,ce ficior mare s-a facut si am vazut ca in Suedia deja a venit iarna .
V-am pupacit!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Ellenuta spune:
buna fetelor
alex, ana scuze ca v-am lasat cu ochii in soare in legatura cu varilixul. sincer, zic ca e mult mai bine sa fie lasati sa faca boala, mai ales ca nu e una grea, iar copiii o suporta usor (din ce mi-au zis prietenele mele cu copilasi) .. e mai bine sa-si faca singuri imunizarea, nu cu acest vaccin. in plus, vaccinul nu-ti ofera imunitate pe viata.
miha da, asa e blatul .. crocant .. daca vrei, poti face praji pe blat de pandispan .. dar e mult mai gustoasa dupa reteta mea, zic io ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
vik-cj spune:
fete dragi!
Nu am mai intrat ieri ca am venit cu asa o stare proasta ca u am fost in stare de nimic. Si vad ca se continua si azi...
Uka...tu de ce erai nervoasa?
Anyway...Isabela asta noapte a dormit legat 6 ore asa ca suntem fresh...
Am vazut puiul lui Luto cum se bucura de toamna si zapada de la Iulika... deja zapada???
Mely .
Raluk...si la noi ploua dar mai sunt si pauze...asa ca Isabela a iesit si azi in parc si a venit acasa murdara dar vesela ca a fost la aer. Masina de spalat sa traiasca!
Cristina...cum merge cura? Ca tare ma bate gandul si pe mine sa o incep...mai am vreo 5 kg prin parile laterale de dat jos...oricum reteta data de Monica pare delicioasa, vreau si eu sa o incerc miine.
Va , ma duc sa ma apuc de gatit, smotru si alte chestii din astea distractive!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Uite si lui Davidelu ii place toamna . Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
love...love....loveeeeee
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Eu in curand merg så il iau de la gradi si am så vad daca ii place afarå Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita |
Fugi ma, tu ne minti!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
1. uau uau uau ca a venit iarna la Bruce!!!
2. Luci ma simt super onorata ca am primit poze ca sa imi treaca depresiunea . Multumesc mult, le pastrez sa le mai savurez o data ca un desert bun, cum fac si cu pozele Ukai .
3. Nu stiu de unde stie Diamar dar intr-adevar, la noi e super urat. Ploua continuu fara oprire de ieri dimineata. Si e intuneric rau, de parca toata ziua ar fi ora 6 dupa-masa. Stam cu becul aprins toata ziua si ne e somn . Si e ud si frig . Pana ieri asa frumos a fost si la noi si ne-am jucat cu frunzele .
4. Stiti ca aveam eu dilema cu asezatul pe jos, ca al meu se pune jos si daca e ud si noroi. Si noroiul ala ud ii tinea frig la picioare si la fund. A luat Relu de pe ebay ceva de genul, dar am vazut de vanzare si la noi: http://www.hiphip.ro/products/pantaloni-de-ploaie-si-noroi-pentru-copii Exact asa arata si ai nostri, dar albastri. Deci sunt de dat peste hainele lui. Si asa il las sa se aseze in toate baltile si in toate noroaiele si pe toate betoanele ude. Si in fund si de-a busilea nu mai am treaba. A, si azi am iesit si noi, Cecilia, de fapt noi aproape toata ziua suntem afara. Cu salopeta asta, capisonul pe cap, papucii alunecand in noroi din cauza noroiului mult lipit de ei .
S-a trezit, fug...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
cristina_ana spune:
Fetele, Miha, Ellenuta, voi vad ca nu vreti deloc sa fiti prietenele mele! Dati-o-n pana mea de prajituri cu blat crocant, pufos sau cum or mai fi. Eu ma lupt aici cu salate si rabdari prajite si voi ma faceti sa lesin de pofte!
Si tot de ieri m-am apucat si de aerobic acasa. Am o febra musculara de nu va pot povesti. Pe la toate organele corpului, nimic nu mai e intreg.
Vik, eu ce pot sa-ti spun decat sa te incurajez cu regimul asta. Fac eu asa, misto de el, dar nu e imposibil de tinut. Eu de ieri pana azi am slabit 1 kg!
Luto, fain flacau ai!
Astazi implinim 9 ani de la casatorie si sotul avea idei, cica sa sarbatorim cu prajituri si vinulet. I-am zis ca daca il prind cu prajituri acasa il pun sa doarma la usa. Sarbatorim, nu-i bai, dar cu o frunza de salata si o apa plata!
Hai va pup!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Raluk, foarte tari pantalonii aceia! Imi amintesc ca si Iulika ne-a aratat asa ceva.
Apropo, Iuliko, cum a reactionat Bruculica la peisajul de afara, nu s-a speriat?
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
La multi ani Anamaria!!!
Sa fii fericita si sa te bucuri mereu de minunea ta!
Vezi ce dai de baut si mancat, sa nu apari cu torturi si alea-alea ca ma supar rau pe tine!
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Si mi-am mintit si de Uka, cum a speriat-o pe scumpa de Carinuta ca i-l da pe Andrei sa-l pape! Am ras de m-am spart!
POZE
POZE NOI