Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)
Cateva mamici pontoase de dovlecei sept-oct 2009, si-au propus sa rada. Suntem niste mamici vesele de dovlecei, ne completam reciproc, ne sfatuim, ne serbam, radem cu gura pana la urechi. In acest topic NIMENI NU SE SUPARA.
Mamicile de dovlecei au fost intotdeauna prietene, sunt haioase si razacioase. Vor sa treaca peste momentele grele cu zambetul pe buze.
Dorim sa va facem cunostinta cu noi si mamicile din dotare:
Va asteptam pe toti cei asemenea noua sa va alaturati.
Martie: 17 - monica_dicut;20 - monis5; 22 - madalina84; 31 - crocodana;
Aprilie:01 - Crystina; 29 - MangaGirl;
Mai: 25 - Liliac1 si David pui de Diamar;
Iunie: 10 - suede si emy10; 17 - carinablanca;
Iulie: 04 - happy_uka; 13 - moni_iulia; 15- mary07; 16 - Fragutza; 17 - monique02; 25 - Lullaby; 26 - Andrei pui de Cristina; 29 - Iulika29;
August: 04 - diamar; 09 - techila; 28 - anomis; 31 - Erika pui de Sabyna;
Septembrie: 10 - SabinaY.; 15 - Dana15; 18 - NelaM; 29 - Andruska pui de liliac;
Octombrie: 10 - hepilica; 19 - santorini; 21 - miha74; 27 - Lilly Elisa pui de Crystina; 29 - biaz;
Noiembrie:02 - Alex de Mely; 09 - anamaria1979; 25 - alex25;
Decembrie: 23 - Cristina_Ana;
poate intra si kawa cu o naveta de bere si cu ocazia asta aflam si noi ce mai face
si multa mancare de matze din partea lui mihaita al meu...cine doreste, cine pofteste
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
Se pare ca la noi s-a terminat primavara... a venit un never-ending november rain
La multi ani lui Mihaita!!!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
aricelul spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR de azi M & G !!!
multa sanatate si cat mai multe bucurii.
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
zmonring !!!
in aceasta zi de sarbatoare, gandurile imi fug. imi fug la cei. la cei sarbatoriti.. sa dea si ei un suc!!
va pup pe toate michellele si gabriellele..sa traiti cu numele!!
i'll be back!
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
aricelul spune:
Techila eu as manca si d-asta ...daca e de mancare ...ca pana dupa pranz nu prea reusesc sa mananc nimic ...
_
Maria (28.08.2009)
moni_iulia spune:
La multi ani pt sarbatoritii de azi! Sa fiti sanatosi,voiosi si Sf Arhangheli sa va ajute sa reusiti in tot ce va propuneti!
Techi da' tort nu ne da Mihaita?
Noi am fost la tara in we si a fost superb.Si pt ca a fost asa frumos cred ca diseara mergem iar sa-l serbam pe Tudorita Mihaita al nostru cu un gratarel la iarba verde.
Mai dati si voi reteta aia de omleta ca am umblat creanga pana acum cand m-a traznit ca n-am ce-i da sarbatoritului sa pape.
Cristina, tin si eu dieta aia, da' de maine.
Va cinstim cu ciupercute la cuptor si www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/Rum_Runners_Ruby_Red.JPG" target="_blank">suc proaspat si asteptam pupici.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
selen80 spune:
neatza!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI, MIHAI, MIHAELE, GABRIEI SI GABRIELE! nu enumar, ca poate ratez pe cineva si n-as vrea....
v-ati distrat ceva aseara, nu ca pe vremuri, dar m-am amuzat si eu de dimi cu linkurile voastre...pe aia cu pretendentul Ukai n-o stiam, vazusem parodia la "In puii mei" dar nu stiam de unde se insiprasera...TARE! si bancul Aricelului la fel...
noi suntem bine, si noi in plimbari si gratarici (Iulik, sa stii ca m-am gandit la tine ) w/e asta, ca toata lumea...
tre sa fac papica la maimutica, pardon ursoaicai, si daca mai reusesc, mai intru....va
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
cristina_ana spune:
Buna fetele!!!!!!
La multi ani la Mihai/Mihaele, Gabrieli/Gabriele!!!
Un pupic special pentru Mihaita, motan de Techila!!!
Moni_iulia, eu am inceput de azi regimul! Mancarea e OK, rezist doar cu ea, dar nu stiu ce o sa ma fac la prajituri. Adica aici nu am voie nici cu indulcitori, nici magiunuri din alea fara zahar, nimic, nimic!
Daca te apuci si tu ai grija sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi, ca e musai.
Si daca vreti sa fiti prietenele mele, va rog eu mult ca saptamana asta sa nu mai pomeniti de prajituri, retete, torturi, dulceturi, etc!!!!
Nici macar de sirop de agave, artar, si alte dracovenii sa nu vorbiti, ca sigur o sa intru in derapaj si o sa simt nevoia sa inghit orice are macar iz de dulce. (chiar si sirop de tuse, vorba Iulikai )
Aseara am sarbatorit inceputul regimului cu o portie mare de spaghete carbonara si niste papanasi facuti de mine, o nebunie!!!
Dar azi am fost cuminte!(pana acum)
Hai va pup si daca nu mai dau nici un semn sa trimiteti ambulanta la mine ca sigur sunt lesinata de foame!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
monica_dicut spune:
Salutare natiune
LA multi ani tuturor sarbatoritilor
Cristina, ia incearca mami reteta ASTA sa vezi ce o sa lesini de placere si nu o sa-ti mai trebuiasca in veci spaghete carbonara sau alte cele. Asta am papat eu azi, am bagat 2 portii ca nu ma mai saturam iar sosul este DEMENTIAL!!!. Hai, spor la dieta
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Monica, pe cuvantul tau ca ai mancat dovlecei cruzi si ti-au placut? Sau faci misto de mine!?
Sa stii ca am vazut si eu reteta aia si nu-mi iese din cap, adica cum pana mea sa mananc dovlcei cruzi??!!!! Eu cruditati mananc fara probleme, dar sunt cateva legume care nu se incadreaza, dovlecelul fiind una dintre ele. Dar daca imi juri tu ca nu ai facut misto de mine, saptamana viitoare prestez si eu! Ca asa, sosul ala suna tare bine.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI