Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
suede spune:
Luto am mai tras eu la masea,ca abia ieri am ajuns la dentist ,dar acum ca m-a ,,lucrat" nu mai beau
Hai te !
Never say never!
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Seriosss??? Hai ca ma uit acum. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
sa va zic una (aproximativ) tare: cand ii dau papa, ii spun mereu carinei ce mananca, sa stie fata ..si ieri cand am ajuns la ardei a inceput sa planga "dadei, dadeeeei" si sa plece din scaun .. deja sentimentu e puternic! santo, trebuie sa vorbim! ..pe aleea x, la ora x?
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
La multi ani, Anamaria! Sa fii sanatoasa si fericita!
Deci si voi ati avut o seara grea?
Uka m-ai distrat teribil ca trebuie sa salvezi reputatia, dar tot m-ai facut curioasa ce te-a suparat aseara . Carina e bestiala cu Andrei!!!
Croco eu inca il ridic pe umar pentru ca doar asa il pot imobiliza, daca il pun jos nu reusesc sa-l tin locului . Ma bucur ca-ti place slingul si sper sa te obisnuiesti cu el. Cat despre spirulina, ma bucur ca ti-au placut sfaturile tale .
O zi frumoasa, fetelor! La noi de ieri dimineata ploua continuu, e intuneric rau, stam doar cu becul aprins, si mai "ploua" cu lacrimute si in casa .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
lutoniana spune:
Anamaria nu ma baga in seama, ma apropii si eu de menopauza, fii intelegatoare cu mine.
Aduc un buchet de flori mari pentru tine si te pup, sa fii fericita !!!!
Suede
Eu ma pregatesc sa duc copilu' la gradinita si apoi fac placinta cu ciuperci de la Techila. Pentru 1 lira/solicitant, o scriu si aici
daca ati sti voi ce a trebuit sa fac ca sa o obtin
Zile minunate va doresc.
Raluk frunzele au mii de culori, aerul e rece racoros , nasu se face rosu si varfurile degetelor ingheata, se apropie Craciunul, poti sa-ti cumperi niste cizme de cauciuc cu flori ca sa nu tragi ploaia la bascheti....mie chiar mi se pare toamna un anotimp superb. Si inca nu am inceput tratamentul cu vitamine
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
lutoniana spune:
Uite si lui Davidelu ii place toamna .
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Uite si lui Davidelu ii place toamna . Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Si noua, si noua ne place Davidelul
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
La Multi Ani, Anamaria!!!
Sa fii sanatoasa, mamis si sa te bucuri de comorile din viata ta!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Uite si lui Davidelu ii place toamna . Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Eu in curand merg så il iau de la gradi si am så vad daca ii place afarå
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Iulika29
Eu in curand merg så il iau de la gradi si am så vad daca ii place afarå Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita |
deja???
Mai, am o intrebare la tine: ia zi, ai tras cu ochiul in curtea lui Mos Craciun?? S-a apucat sa mestesugeasca ceva pentru copiii??
Asta imi spunea Andra aseara : "Mami, vorbeste cu Iulika sa-ti zica daca l-a vazut pe Mos!"
Vad ca zapada s-a asternut. Primii pasi sunt facuti deja
diamar78 spune:
citat din mesajul lui Iulika29
Eu in curand merg så il iau de la gradi si am så vad daca ii place afarå Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita |
Si eu sunt curioasa daca o sa-i placa covorul alb.
Luto, in pozele tale e o toamna frumoasa, nu asa cum e la raluk. Cred ca asa i-ar placea si ei. Cred ca e inebunit David dupa rate si porumbei. Cand o sa ne vedem face to face o sa-ti dau lira.
La multi ani anamaria alturi de familia ta!
Eu sunt cam adormita ca mi-am propus sa nu mai beau cola dar nu stiu cat o sa reusesc.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)