Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Fetele, Miha, Ellenuta, voi vad ca nu vreti deloc sa fiti prietenele mele! Dati-o-n pana mea de prajituri cu blat crocant, pufos sau cum or mai fi. Eu ma lupt aici cu salate si rabdari prajite si voi ma faceti sa lesin de pofte! Si tot de ieri m-am apucat si de aerobic acasa. Am o febra musculara de nu va pot povesti. Pe la toate organele corpului, nimic nu mai e intreg. Vik, eu ce pot sa-ti spun decat sa te incurajez cu regimul asta. Fac eu asa, misto de el, dar nu e imposibil de tinut. Eu de ieri pana azi am slabit 1 kg! Luto, fain flacau ai! Astazi implinim 9 ani de la casatorie si sotul avea idei, cica sa sarbatorim cu prajituri si vinulet. I-am zis ca daca il prind cu prajituri acasa il pun sa doarma la usa. Sarbatorim, nu-i bai, dar cu o frunza de salata si o apa plata! Hai va pup! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
sarbatoriti cu un duo aerobic
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
cristina_ana spune:
Nu, mai, ca nu mai am energie nici sa ma duc pana la buda. Ca v-am zis doar ca ma dor toate alea, vai de viata mea, nu mai vreau sa vad decat perna si la nani cu mine!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
mary_07 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Astazi implinim 9 ani de la casatorie si sotul avea idei, cica sa sarbatorim cu prajituri si vinulet. I-am zis ca daca il prind cu prajituri acasa il pun sa doarma la usa. Sarbatorim, nu-i bai, dar cu o frunza de salata si o apa plata! Hai va pup! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Ce tare ai fost!
pot sa rad in hohote ?
Sa fiti fericiti o viata intreaga,alaturi de copiii vostrii minunati !
Iulika & Bubu ,multi ani fericiti de acum inainte! Sa va iubiti mereu ! (pentru ieri )
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
lutoniana spune:
Sa traiasca mirii
Cristina si sotul ei
Iulika si Bubu
Fericire multa in case va doresc si cat mai putite oale sparte in capul partenerului.
Diamar ti-am trimis reteta pe PM ca sa nu lesine Cristina pe aici
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
vik-cj spune:
Mda...neuronu'stingher...stiam ca am uitat ceva:
La multi ani AnaMaria! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Cristina... felicitari! Si la cat mai multi impreuna...inca 90 de acum inainte! Cred ca vinul ar merge...acolo langa frunza aia de salata !
Deci asa...tu zici ca merge...pai o sa incerc si eu...dar nu de luni...ca pe mine ma ia spontan de joi sau sambata...dupa caz .
Raluk ...si noi pantaloni din aia avem doua perechi: rosi si gri...sunt super super, ne dam pe toate toboganele chiar daca sunt ude...
Va , mergem sa serbam un Gabi intirziat...seara faina si noapte usoara!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
cristina_ana spune:
citat din mesajul lui vik-cj Cred ca vinul ar merge...acolo langa frunza aia de salata ! de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Nu merge, mai, mama lui de regim, ca e scris clar si explicit FARA ALCOOL!!! Ca daca mergea, bagam o stacana de vin din ala bun si rezolvam problema, uitam ca imi este foame!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
La multi ani Anamaria!
Sanatate si fericire!
Alex pupam pe Zeinuca, sper sa treaca repede tusea. Am facut doar vreo doua poze la puiti cu telefonul, trebuie sa le descarc.
Fragutza ce zici, ne intalnim sa-mi arati si mie cum sa port slingu? De cand am citit mesajul de la Crocomam, ma gandesc sa ma incerc inca o data, Alexutu vrea mai mult in brate decat in carut.
Cristina nu am stiut ca azi sarbatoriti cununia. Multi ani fericiti impreuna!
Luto frumos peisaj de toamna, dar si mai frumos Davidelu scump.
Iulika pregatiti sanuita pentru plimbare pana la gradi?
Ce dulce a fost Andra cu Mosu'.
happy_uka spune:
buna zeara! mi-e somn ..da trece !
citat din mesajul lui raluk16 4. Stiti ca aveam eu dilema cu asezatul pe jos, ca al meu se pune jos si daca e ud si noroi. Si noroiul ala ud ii tinea frig la picioare si la fund. A luat Relu de pe ebay ceva de genul, dar am vazut de vanzare si la noi: http://www.hiphip.ro/products/pantaloni-de-ploaie-si-noroi-pentru-copii Exact asa arata si ai nostri, dar albastri. Deci sunt de dat peste hainele lui. Si asa il las sa se aseze in toate baltile si in toate noroaiele si pe toate betoanele ude. Si in fund si de-a busilea nu mai am treaba. A, si azi am iesit si noi, Cecilia, de fapt noi aproape toata ziua suntem afara. Cu salopeta asta, capisonul pe cap, papucii alunecand in noroi din cauza noroiului mult lipit de ei . |
ah, ce idee super ! ii voi lua si eu !
caciula tip cagula nu mai au la zara in schimb au o vestuta de blanita , cu gluga, un musthave pt momuka ..ah ce bine ma simt cand sparg niste bani, de mult n-am mai facut asta, pt mine !
ah Cristina sper ca de shopping nu ti-am facut pofta! bravo! iti admir perseverenta, sa stii!
aniversare frumoasa, la multi ani fericiti impreuna
ce-mi plac pozele lui David !! dar nu pot comenta , vad ca voi puteti, ati facut vraji? sau mi-ai dat interzis mai luto, ...din cauza ultimelor comentarii? (cu punga, cu cumnata...)
aniversare frumoasa si Iulikai si lui Bubu !! Love is in the air!!!
Alexo, mai tuseste mandra?
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Raluk chiar sunt faini pantalonii aia, cred ca o sa ii iau si eu, desi eu nu o las peste tot.
Uki mai, nici nu stiu ce sa zic...nu tuseste mai...dar dimineata tuseste...cum o fi asta, nici eu nu stiu. Eu am o teorie dc seamana cu mine: mie noapte, indiferent ce as face, mi se infunda nasul si dimineata trebuie musai sa il suflu...si mi se pare ca si ea dimineata e nitel infundata si cred ca se ineaca de la ei...oare e posbil asa ceva??? Ca peste zi nu tuseste deloc, mai stranuta ea, dar nimic iesit din comun.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Raluk chiar sunt faini pantalonii aia, cred ca o sa ii iau si eu, desi eu nu o las peste tot. Uki mai, nici nu stiu ce sa zic...nu tuseste mai...dar dimineata tuseste...cum o fi asta, nici eu nu stiu. Eu am o teorie dc seamana cu mine: mie noapte, indiferent ce as face, mi se infunda nasul si dimineata trebuie musai sa il suflu...si mi se pare ca si ea dimineata e nitel infundata si cred ca se ineaca de la ei...oare e posbil asa ceva??? Ca peste zi nu tuseste deloc, mai stranuta ea, dar nimic iesit din comun. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
exact asta se intampla cu noi 3 la bucuresti, la sora lui dragos; era aerul uscat si am observat ca si pitica avea dimineata mucisori si nasul infundat..
dar la tine presupun ca nu este asta cauza, ti-ai fi dat seama ..
banuiesc ca aveti dracii dinalea cu apa, agatate de calorifere..
nu stiu ce sa zic, tine-o sub observatie.. si da-i cate un pup la fiecare tusitel
mami de de 1 an Nihil Sine Deo