Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy ma uitasem printre pozele tale inainte sa intreb.
dar nu este o reteta mai simpla, unde sa le amesteci pe toate si gata??

alina06, la ce ora mergi maine la eco??? te asteptam sa ne spui culoarea la carucior.

mada, ai ajuns de la eco???

deea ma bucur ca e mai bine tatal tau. multa sanatate. la ce ora mergi maine la dr?? maine afli sigur ce e, nu??

ally cum a fost la nunta??

cris ai putina rabdare burticutzo ca acusi o sa creasca un burtos mare-mare....vei vedea!!! dupa sapt 20 o sa creasca de la o zi la alta!!! oricum si acum incepe sa se vada bine prin bluza....iar tu arati.... de milioane!!!!!

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna Yasmi, la 14.30 mergem la eco

in sapt 16
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Mai simpla nu credd. Daca aii mixer e f simpla asta.
La chec se pune mai mult ulei.

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Buna fetele. Am revenit si noi dintr-un super-week-end. O sa pun poze maine daca am timp.

Maine mergem si la eco de 16 sapt si cateva zile. Speram sa aflam si culoarea caruciorului, dar mai ales sa-l vedem pe bb ca e bine sanatos.

Ma bucur ca sunteti toate bine, La Multi Ani, sarbatoritelor si sotilor sarbatoriti!

Strumphy, ce ma bucur!!

Miki, salata aia e cu: cativa cartofi (eu pun vreo 3, 4 pt 2 persoane), 1 morcov. Le fierb ca la salata boeuf, in coaja, le curat dar le tai bucati mai mari, morcovul rotund, cartoful in felii asimetrice. Brocoli spalat il tai buchetele mici (potrivite, depinde si cum va plac) si il pun in apa rece cu sare, il las sa dea cateva clocote (il gust sa fie potrivit de fiert). Nu-l fierb prea rau ca nu-mi place sa se zobeasca de tot acolo. Il scurg de apa si-l rastorn peste cartofi si morcovi. Mai pun gogosar sau castravete murat taiat feliute mai mici (din asta nu pun prea mult). Fac o maioneza dintr-un ou cu un pic de mustar si lamaie pun peste ele, amestec (cu mana ). In functie de ce mai gasesc prin frigider: uneori mai rad o bucatica de telina (pe razatoarea mica). O pun asa ca rasa oricum e buna, n-o mai fierb. Cam asta e.

Va pup pe toate!

in sapt 16
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

alina,. merci mult..banuiam eu ca tu ai zis de reteta..dar sfecla rosie nu-si are si ea locul pe acolo prin salata ? ca eu asa credeam si am luat si din asta multa..acum ce fac, sa pun sau sa nu pun ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi multumesc azi mi-a zis un prieten in gluma ca o sa ma ingras si o sa arat ca un pelican :))) eu ma bucur...

de la cata euforie am avut azi...acum sunt rupta in2 de somn...mi se inchid ochii...si sunt zombie, e incredibil pt mine sa fiu asa obosita la ora asta

s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Mai simpla nu credd. Daca aii mixer e f simpla asta.
La chec se pune mai mult ulei.

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

asa e. ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello
am revenit. multumesc tuturor pentru urarile frumoasa.
Azi am avut intalnire doar cu dr-ul , nu si cu bebita. Din pacate nu mi-a facut eco, dar stresul mare eu il aveam daca ma va primi sau nu. Este noul dr la care merg (va spuneam eu mai demult ca vreau sa schimb dr-ul) si mi-a placut de el, m-a acceptat doar pentru ca voi naste prin cezariana. altfel nu ar fi avut cum ca are multe gravidute si , spune el: nu ar fi avut destul timp sa se ocupe de fiecare in parte. este un dr bland si calm. Cand am iesit de acolo vorbeam si eu la fel de incet si calm ca el
Mi-a dat sa mai fac niste analize, sa merg la eco de trimIII si peste 1 luna sa revin la el cu rezultatul.
Cred ca am sa incerc sa fac totusi o eco la un particular ceva...
mi-e dor de bombonica mea

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

salutare fetele si de la noi
am auzit strigatul lui yasmi
si zic prezent

strumphi bine ai venit ... cat ai glicemia dete-au pus sa mai faci testul? ca si mie mi-a iesit cam mareeeeeeeeeeee

fetele eu sunt necajita
ca mi s-au spart multeeeeeeeeeee vase de sangeeeeeee
cu o suprafata de o palmaaaaaaaa
nu sunt grasa
dar am depus f mult efort prin casa
si cu tinutul fetei in brate
daca stiti vreun doctor bun pe asa ceva va rog sa-mi dati PM
asa ca aveti grija de voi
mai ales cele care mai aveti un bebe
si nu aveti ajutor

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 18+

cami aceeasi pb o am si eu chiar de la prima sarcina, am ff multe vase sparte pe picioare inca nu am apelat la nici un dr.

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

bun,burtici.in sfarsit am reusit sa citesc tot din urma.fetelor care sunteti la al doilea sau al treilea bebe :cum faceti cu ridicatul in brate?baietelul meu are in jur de 19kg si toata lumea ma cearta cand il iau in brate.stiti daca asta il poate afecta pe bebe sau imi da doar dureri de spate?

mami de baietel si16+

al meu are 15 kg si il ridic de nevoie ( ca inca il mai spal la fund)..ok nu e din ce mi-a spus doctorul meu, adica pot aparea complicatii..el mi-a recomandat sa nu-l mai iau dar n-am de ales..partea nasoala e ca in ultima perioada si resimt lucrul asta, adica am dureri care nu prea mai trec decat dimineata dupa somn..cum incep agitatia cum ma iau iar..riscul e de avort/declansare nastere prematura..scurtare col..d'astea..doctorul meu a fost destul de dur cu mine, mi-a recomandat sa nu-l mai iau ca pe urma s-ar putea sa fie prea tarziu Doamne fereste de asa ceva..sper sa ajungem cu bine la termen..

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Waw Miki ,Vlad are 15kg?
Si eu o iau pe fetita in brate ff des papa/schimbat/spalat/plasete etc....dar noi avem 9.5kg si tot se simte ,la voi cred ca e si mai greu....

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

noapte buna fetelor!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 21+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput