Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
ailed_dota spune:
nu Yasmy nu e mult, crede-ma eu fac prajitura asta cand n-am timp sa fac altceva

Ideea e ca acea cana folosita ca masura sa nu fie prea mare , sa fie pana in 200 de ml, in jur de 150 cred
Daca faci sa-mi spui cum a iesit...
mami de
de 7 ani si ingeras si
21+cu 
bb_yasmi spune:
ailed,
daca e reteta probata e ok atunci.
sa vad maine poate ma pun sa o fac.
mami x2 , de fetita cu codite si
s 25
ioanales spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Sa fiti sanatoase si voioase si bebeii sanatosi si la termen!
Am intrat si eu ca am vesti bune azi: mai adaugati un
la listuta de aprilie sunt tare fericita ca mi-am vazut bebeul dupa o sapt- de drumuri si de stres
![]()
14+
Deea99 spune:
burtici va multumesc frumos pt urari!!!
intorc si eu urarile sarbatoritelor Madutza si Miki
si pe Mada o astept cu vesti de la eco
Strumfy , bine ai revenit!!!
tot sugubeatza ai ramas..ocupata cu matele si zacusca..vb lui Miki ne-ai patrasit cand aveai o oala de zacusca ....probabil ti-a fost frica ca o imparti cu noi....si acum iar vii cu alta zacusca sa nu faci pofta
Yasmi tata e mai bine...azi m-am dus sa vad ce zice dr. de externare..dar omul daca s-a vazut inconjurat de dr. a inceput sa se vaite de toate cele....asa ca abia pe miecuri daca nu joi sa-l scot din spital ca are programari peste tot...reumatologie, orl....vb lui maicamea o sa iasa cu sacul de pastile dupa el![]()
de citit va citii pe diagonala. asa ca multe noutati nu prea stiu , insa nici timp de aprofundat nu am pt ca maine am morfologia si azi tot emotionata si cu gandul la bebe am uitat de margareta si acum mi se aprinse beculetul ca trebuie cosmetizata un pic....si cum nu prea o mai zaresc imi ia ceva timp....asa ca pe maine cand vin cu vesti de la eco
pupicei pt fiecare
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
21+cronologic
simonacip spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota![]() ![]() ![]() ![]() Bine ai revenit strumphitzo!![]() La multi ani sarbatoritelor de azi si de ieri ![]() ![]() ![]() !Am fost lenesa la scris ( chiar la deschis calculatorul...), dar ne-am plimbat o gramada zilele astea , a si fost frumos...... Acum ploua.... ![]() ![]() ![]() Scriati de sange care curge din nas, si mie mi-a curs de vreo doua ori dar decent... Eu cu durerea pe sciatica nu stiu ce sa fac mai ales cand vine seara...e crancen nu am cum sa stau, sa ma ridic, intr-o zi l-am asteptat pe al meu sa ma ridice de pe canapea ca nu puteam ma durea ingrozitor ![]() ![]() ![]() ![]() BBlina mea da si ea din picioruse, nu chiar cum zicea Yasmy, dar stai ca inca nu are varsta bb ei anaxena cum era chestia aia cu cartofi fierti in coaja, ca simt ca sunt ca o saltea cu apa ![]() ![]() ![]() simo se pare ca noi ne-am specializat fiecare pe culoarea ei de carucior ![]() (si ingerasul meu tot fetita a fost..)va pup pe toate fetelor si chiar daca nu scriu va citesc ![]() ![]() ![]() cate un pic sa nu raman in urma.. va ![]() ![]() ![]() ![]() pe toate ma duc sa fac de papamami de de 7 ani si ingeras si 21+cu ![]() |
ailed

Daca sunt sanatosi si totul e bine pana la capat...nici nu mai conteaza ca-s fete sau baieti. sunt copii, copiii nostri. Si vorba unei asistente care-i spunea unei mame care plingea in hotote ca nascuse baiat pt a treia oara "cucoana, nu mai plange ca nu stii cine va sta linga tine la batrinete...EU am baiat si fata, fata-i plecata si baiatul a ramas langa mine" La fel viceversa poate fi valabila...deci nu stim noi ce planuri are Doamne DOamne cu bb din burtica.Sciatica ma omoara si pe mine.>>E crunt!
Sdcrish, ti-am admirat burtica, a inceput sa se vada...sa nu mai spui ca nu stii dc ia in lungime
STrumpf

, bravo pt regimul sanatos...SI eu as vrea sa renunt la sare si condimente...Dar chiar acum bag o salata acra si sarata
Madutza, Miki, Deea...eu v-am felicitat astazi?? mai era cineva sarbatorit azi? Parca-s capie..imi cer scuze fetelor, va pup tare si va urez La Multi ani fericiti si sanatosi!!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
22+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
scrish spune:
simo nu mai zic, sigur ia in lungime:)
am fost euforica toata ziua azi

s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat
ailed_dota spune:
sa sti Simo ca e f adevarat ce zici tu .Si eu sunt de acord cu tine, sper ca n-ai interpretat atlfel ce am scris
Mi s-a parut amuzanta specializarea noastra

Eu cand am pierdut ingerasul
am zis ca pe ala care zice ca e tot fata sau tot baiat la un cuplu caruia i se naste un copil de acelasi sex cu primul/primii copil/copii sunt in stare sa-l strang de gat.Cand il pierzi durerea e atat de mare incat nu conteaza ce e..
Sunt f fericita ca Doamne-Doamne m-a ajutat sa raman gravida si sper sa nasc un bb viu, frumos, sanatos, cu de toate unde trebuie, sa fie norocos si vesel ceea ce urez la toate burticile
.
iti spun un secret
ca tot nu ne aude nimeni![]()
simona vrea sotul meu sa o cheme pe bb...
inca nu ne-am hotarat dar imi place si mie..

mami de
de 7 ani si ingeras si
21+cu 
simonacip spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota sa sti Simo ca e f adevarat ce zici tu .Si eu sunt de acord cu tine, sper ca n-ai interpretat atlfel ce am scris ![]() Mi s-a parut amuzanta specializarea noastra![]() ![]() ![]() Eu cand am pierdut ingerasul ![]() am zis ca pe ala care zice ca e tot fata sau tot baiat la un cuplu caruia i se naste un copil de acelasi sex cu primul/primii copil/copii sunt in stare sa-l strang de gat.Cand il pierzi durerea e atat de mare incat nu conteaza ce e..Sunt f fericita ca Doamne-Doamne m-a ajutat sa raman gravida si sper sa nasc un bb viu, frumos, sanatos, cu de toate unde trebuie, sa fie norocos si vesel ceea ce urez la toate burticile ![]() .iti spun un secret ![]() ca tot nu ne aude nimenisimona vrea sotul meu sa o cheme pe bb... inca nu ne-am hotarat dar imi place si mie.. ![]() ![]() mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu ![]() |

draga de tine, ati avut o incercare grea in viata, dar rasplata va va fi pe masura.. Ma flateaza faptul ca va place numele Simona atit de mult
Am avut momente in viata cind as fi vrut ca, colegii, sa ma strige pe primul nume(care-i SIlvia) mi se parea mai dulce decat Simona...Simona, mami de baieti
David, Matei si
22+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi stiti vreo reteta simpla de chec , cu visine/cirese??? ce usor de facut, pt incepatori. mami x2 , de fetita cu codite si s 25 |
Pandispan
6 oua
1 cana zahar
2 pliculete zahar vanilat
4 linguri ulei
4 linguri apa
1 praf sare, 1 varf parf de copt
1 cana faina
Se separa ouale. Galbenusurile + praful de sare + 4 lg ulei + 4 lg apa.
Se bat albusurile + 1 cana zahar + zaharul vaniliat = spuma tare.
Peste albusuri se adauga galbenusurile + praful de copt + faina care se incorporeaza cu telul, foarte incet.
Tava unsa cu unt si tapetata cu faina, copt la 180 grade.(iese mai bine daca ungi tava si o tapetezi...eu am facut si cu hartie cerata si nu mi-a placut cum a iesit).
Pofta buna!
Secretul cresterii frumos, este sa fie albusurile batute tare, pana nu curg din castron, iar cand le incorporezi, sa le amesteci de jos in sus, cel mai bine cu o lingura de lemn.
Poti sa vezi cum arata pandispanul, in pozele mele la prajitura cu lamaie.
Mamica fluturasului Andrei si
24+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
alina06st spune:
Buna fetele. Am revenit si noi dintr-un super-week-end. O sa pun poze maine daca am timp.
Maine mergem si la eco de 16 sapt si cateva zile. Speram sa aflam si culoarea caruciorului, dar mai ales sa-l vedem pe bb ca e bine sanatos.
Ma bucur ca sunteti toate bine, La Multi Ani, sarbatoritelor si sotilor sarbatoriti!
Strumphy, ce ma bucur!! 
Miki, salata aia e cu: cativa cartofi (eu pun vreo 3, 4 pt 2 persoane), 1 morcov. Le fierb ca la salata boeuf, in coaja, le curat dar le tai bucati mai mari, morcovul rotund, cartoful in felii asimetrice. Brocoli spalat il tai buchetele mici (potrivite, depinde si cum va plac) si il pun in apa rece cu sare, il las sa dea cateva clocote (il gust sa fie potrivit de fiert). Nu-l fierb prea rau ca nu-mi place sa se zobeasca de tot acolo. Il scurg de apa si-l rastorn peste cartofi si morcovi. Mai pun gogosar sau castravete murat taiat feliute mai mici (din asta nu pun prea mult). Fac o maioneza dintr-un ou cu un pic de mustar si lamaie pun peste ele, amestec (cu mana
). In functie de ce mai gasesc prin frigider: uneori mai rad o bucatica de telina (pe razatoarea mica). O pun asa ca rasa oricum e buna, n-o mai fierb. Cam asta e. 
Va pup pe toate! 
in sapt 16
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!