Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

la multi ani! tuturor sarbatoritelor!!! va urez multa sanatate, sarcini usoare si duse la termen.
strumph- ma bucur ca ai revenit. ptr mine erai ca o mica familie, ca de, faci parte din grupuletul cu care m-am intalnit "live".stii ca si eu am avut o tentativa sa nu mai intru, intr-o perioada, dar am preferat sa-mi vars tot naduful, si astfel m-am linistitsincer, bine ai venit inapoi

19 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

woww ce de fete au aparut!!! va . se pare ca s a auzit strigatul "catalogului" meu.

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Iony multumesc

Ailed pai ceai am facut amestecat din urzica, macese , echinaceea si hibiscus, tei si musetel

Vii la un ceai cu lamaie?

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

vin strumfule, iti aduc eu miereca soacra-mea are albinute si mierea de la ea e bio-bio
si cine poate refuza un ceai la londra?

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

aici se face un screening pt.diabet dar in saptamana 28-29.tin minte de la sarcina trecuta ca mi-au dat sa beau 500 ml de glocoza pe stomacul gol si dupa 2 ore mi-au facut analizele.dar mi-a fost destul de rau de la glucoza aia.am avut 2 lamai de acasa si am combinat-o cu zeama de lamaie.numai asa am reusit s-o beau.
cu ridicatul baietelului e destul de greu sa renunt.cat e ziua de lunga suntem doar noi doi acasa si trebuie sa-l urc in carut,sa-l dau jos in leagan etc.
sper sa intru mai des de acum ca tot sunt acasa toata ziua.ma bucur ca te-ai intors strumphi.va pe toate.

mami de baietel si16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

la multi ani! tuturor sarbatoritelor!!! va urez multa sanatate, sarcini usoare si duse la termen.
strumph- ma bucur ca ai revenit. ptr mine erai ca o mica familie, ca de, faci parte din grupuletul cu care m-am intalnit "live".stii ca si eu am avut o tentativa sa nu mai intru, intr-o perioada, dar am preferat sa-mi vars tot naduful, si astfel m-am linistitsincer, bine ai venit inapoi

19 SA+

Multumesc frumos

Sper ca esti bine si bebicii la fel

La examene cum a fost? Cand ai rezultatele?

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

aici se face un screening pt.diabet dar in saptamana 28-29.tin minte de la sarcina trecuta ca mi-au dat sa beau 500 ml de glocoza pe stomacul gol si dupa 2 ore mi-au facut analizele.dar mi-a fost destul de rau de la glucoza aia.am avut 2 lamai de acasa si am combinat-o cu zeama de lamaie.numai asa am reusit s-o beau.
cu ridicatul baietelului e destul de greu sa renunt.cat e ziua de lunga suntem doar noi doi acasa si trebuie sa-l urc in carut,sa-l dau jos in leagan etc.
sper sa intru mai des de acum ca tot sunt acasa toata ziua.ma bucur ca te-ai intors strumphi.va pe toate.

mami de baietel si16+

multumesc si tie la fel

eu pe 7 dec cand o sa ma duc sa fac iar test pentru glucoza o sa am 24 sapt si 4 zile, poate o sa imi faca iar si la 28 sapt , nu stiu ... dar pe 7 dec am programare exclusiv numai pentru glucoza , iar o sa imi dea sa beau juma de litru de bautura energizanta macar e bine ca programarea e de dimineata la ora 10 si nu la ora 7 seara ca atunci in august

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

stiti vreo reteta simpla de chec , cu visine/cirese??? ce usor de facut, pt incepatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

nu stiu sa dau citat din ce a zis altcineva...
uite aici reteta Yasmy:
5 oua, o cana de ulei, o cana jumatate de zahar (sau mai putin depinde cat de dulce vrei), 2 cani de faina, un praf de copt
Se amesteca galbenusurile cu zaharul,se adauga un pic de vanilie, se adauga uleiul se mixeaza in continuare, se adauga faina in ploaie si se amesteca, apoi se pune praful de copt dizolvat in zeama de lamaie si se amesteca, se adauga la sfarsit albusurile batute spuma.
Se pune aluatul intr-o tava pe care s-a pus hartie de copt si se adauga fructele dorite
Se pune in cuptorul cald si se coace pana nu se mai prinde aluatul de o scobitoare.

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

ailed multumesc frumos. dar o cana de ulei???? nu e mult??? auzisem de la cineva ca se face simplu din acaesi cantitate din fiecare ingredient dar nu stiu exact ce si cum.
as incerca sa fac maine.

Mergi la inceput