Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
miki1979 spune:
aaaalina06...unde esti ? parca tu erai cu reteta de salata brocoli, sfecla, samd....mi se strica legumele in frigider si tu tot nu apari.. ai patit ceva ? sper ca esti bine...
mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu
strumphitza spune:
miki cred ca pe la pizza v-am lasat sau friptura ? dar nu conteaza, aveam un borcanel de zacusca in frigider , il mai sterilizasem eu in cuptor si acum cateva zile, saptamana trecuta a luat si soatza cateva linguri cand am mancat eu o feliuta si el cica ce buna e ... pai bine domle` acum cand am dat-o gata ti-o venit si tie pofta ??? pana acum m-am chinuit eu singura sa o dau gata si el nu s-a atins de ea si acum fac pentru el ca de o saptamana imi tot pomenteste de zacusca asta , ii fac si eu din 4 vinete si 6 gogosari cat sa ii astup gura
BB on board!!! 20+
IONY_82 spune:
"LA MULTI ANI!" tuturor care-si serbeaza onomastica astazi si celor care au in familie sarbatoriti
Madutza Deea, Miki "LA MULTI ANI!" sa fiti sanatoase si sa va dea D-zeu
bebelusi sanatosi si frumosi ,la termen.Multi
fericita 23+ cu
Ruxandrada spune:
La multi ani, sarbatoritelor!
Sa aveti parte de fericire, de copii sanatosi si frumosi si de clipe minunate alaturi de cei care va sunt dragi!
R. 24+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
ailed_dota spune:
V-am citit cu glicemia
Pe aici e o obisnuinta sa se faca o glicemie la 20 de sapt de sarcina
sau pe acolo
e o chestie mai complicata nu doar glicemia aia simpla
nu am inteles exact
va spun sapt asta ca ma duc sa o fac
mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu
IONY_82 spune:
Madutza te asteptam cu vesti bune de la eco un cadou f.frumos de ziua ta-intalnirea cu printesa
fericita 23+ cu
strumphitza spune:
Donna , multumesc ... o sa caut si eu aici , dar cu greu sa gasesc in farmacii medicamente homeopate... eu mi-am adus din Ro oscilo si multe alte homeopate pentru guturai, rinite si raceli Aciditatea am rezolvat-o destul de ok cu Rennie si sper sa nu mai am nevoie prea curand deloc de nici un alt medicament.
Eu acum bag o cana mare de 350ml cu ceai fierbinte si cu juma de lingurita de miere , am gasit aici la supermarket miere romaneasca din flori de tei bunaaaaaaa rau, dar scumpa dar nah, asta e ... dar miere mai buna ca asta nu am mancat pana acum, mierea romaneasca e cea mai buna ...am incercat si de prin alte tari si parca nu imi place, au asa un gust aiurea de pe la fel de fel de flori naspa , amaruie nu stiu cum
BB on board!!! 20+
ailed_dota spune:
Strumphule ce fel de ceai bei?
ca eu nu stiu de care sa beau..
Nu din toate avem voie noi burticile....
mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu