Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
De cateva zile incerc sa reduc sarea din mancare si zaharul si mancatul seara ca mi-a fost cam rau zilele trecute si ma balonez si umflu mai de la orice , nu conteaza ce mananc, am luat de vreo 2 ori cate un rennie si a ajutat dar nu puteam sa ma intind in pat cat de rau imi era , o gramada de acid si nu numai...
BB on board!!! 20+

Buna, problema aciditatii si balonarii am rezolvat-o (partial) cu Gastrocynesine (de la Boiron, ca si oscilococcinum).Mi l-a recomandat dr. de familie + scrie si pe el ca e OK in sarcina. Crede-ma, aveam niste arsuri la stomac de mi se iritase tot cerul gurii. Vezi, poate te ajuta si pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

bun,burtici.in sfarsit am reusit sa citesc tot din urma.fetelor care sunteti la al doilea sau al treilea bebe :cum faceti cu ridicatul in brate?baietelul meu are in jur de 19kg si toata lumea ma cearta cand il iau in brate.stiti daca asta il poate afecta pe bebe sau imi da doar dureri de spate?

mami de baietel si16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki la mine sunt in spatele genunchiului
si e suprafata mare
asa cum e la tine
am de la antonia
nu e mare bai
dar acum e suprafata mare
deodata
de aia ma sperii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

ailed_dota multumesc imi pare rau sa aud ca ai te furca cu spatele , si eu la fel dar nu asa rau ca tine, dar daca ma apuca iar harnicia si sa fac curat prin casa mai mult si mai apasat si sa stau aplecata stiu la ce sa ma astept adica ridicat din pat cu macaraua

Miki si tu esti Mihaela si eu ma gandeam ca numai pe madutza si deea le stiu azi sarbatorite si asteptam de baut dar iata ca si tu esti sarbatorita si poti da o tuiculita sau ai un tort bun pentru mine?

BB on board!!! 20+

strumphi, n-am tort ..doar niste praji cumparate de care nu m-am atins si nici pe voi nu va servesc ca aseara le-a gustat maicamea si m-a atentionat ca a facut alergie imediat dupa ce le-a gustat..si era o cofetarie de incredere..dar ce sa-i faci, asta e.. nici nu mai am curaj sa cumpar iar de facut nici atat..lipsa de timp..

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

bine ai revenit...chiar ma gandeam cand ai eco ca stiam ca in perioada asta...noutati ? noutati ?

miki multumesc, noutati ...am tot scris de cand am revenit... si de eco si de matze si de ce mai fac si cu ce ma mai preocup

acum ma preocupa niste vinete si gogosari pe aragaz la copt sa fac olecutza de zacusca si dupa ce coc astea o sa ma preocupe o placinta cu mere dar nu mai tarziu de ora 18, gata am intrat la program... nu mai mananc mai tarziu de ora 6 seara

miercuri am eco la 12 parca, o sa caut hartoaga sa vad exact ora la care am programarea... sa vedem ce face bubulina mea si daca din pasa nu s-o fi facut cuc

BB on board!!! 20+

am citit intre timp..eram eu in urma parca la zacusca ne-ai lasat si tot la zacusca ai revenit..o fi coincidenta ?
bafta la eco si intrevedere placuta cu bebelina..merge si tati sa o vada ? si eu sper sa ajung sambata la dr mea de analize..iar saptamana viitoare la dr cu care voi naste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

salutare fetele si de la noi
am auzit strigatul lui yasmi
si zic prezent

strumphi bine ai venit ... cat ai glicemia dete-au pus sa mai faci testul? ca si mie mi-a iesit cam mareeeeeeeeeeee

fetele eu sunt necajita
ca mi s-au spart multeeeeeeeeeee vase de sangeeeeeee
cu o suprafata de o palmaaaaaaaa
nu sunt grasa
dar am depus f mult efort prin casa
si cu tinutul fetei in brate
daca stiti vreun doctor bun pe asa ceva va rog sa-mi dati PM
asa ca aveti grija de voi
mai ales cele care mai aveti un bebe
si nu aveti ajutor

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 18+

cami, dar cum ? si unde ? pe picioare ? ca si eu am ceva..banuiesc ca sunt vase de sange, arata ca niste firisoare vinetii insa pe o suprafata mult mai mica, la incheietura genunchiului pe o parte..au aparut dupa prima sarcina si vad ca avanseaza eu ma gandeam ca sunt varice..dar nu cred..par niste vase de sange sparte..doctor nu stiu nici eu..

Din pacate nu stiu sa va recomand un medic; cert este ca sarcina este un factor agravant clasic pentru varice http://www.reclamamascataatentie/sarcina/sanatate-si-ingrijire/Varicele-o-afectiune-frecventa-in-timpul-sarcinii-a592.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

roxanda eu tocmai ce am spus
renunta
ca eu tocmai am patit-o
mi s-au spart f multe vase de sange la un picior si e o jena imensa
si mi-e si frica sa nu fie grav
si pe mine ma certa lumea
si nu o bagam in seama
dar acu e necesar
sa ma abtin

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

bun,burtici.in sfarsit am reusit sa citesc tot din urma.fetelor care sunteti la al doilea sau al treilea bebe :cum faceti cu ridicatul in brate?baietelul meu are in jur de 19kg si toata lumea ma cearta cand il iau in brate.stiti daca asta il poate afecta pe bebe sau imi da doar dureri de spate?

mami de baietel si16+

al meu are 15 kg si il ridic de nevoie ( ca inca il mai spal la fund)..ok nu e din ce mi-a spus doctorul meu, adica pot aparea complicatii..el mi-a recomandat sa nu-l mai iau dar n-am de ales..partea nasoala e ca in ultima perioada si resimt lucrul asta, adica am dureri care nu prea mai trec decat dimineata dupa somn..cum incep agitatia cum ma iau iar..riscul e de avort/declansare nastere prematura..scurtare col..d'astea..doctorul meu a fost destul de dur cu mine, mi-a recomandat sa nu-l mai iau ca pe urma s-ar putea sa fie prea tarziu Doamne fereste de asa ceva..sper sa ajungem cu bine la termen..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

antonia, scuze ... ..eu cu zacusca mea si mai vin si mai scriu una alta pe aici si citesc si alerg intre aragaz si masa , poate mi-o iau in barba ca am o scara intre zona de cinat unde e masa si laptopul si restul bucatariei unde e aragazul...
m-am uitat acum in caietul gravidei unde a scris moasa toate rezultatele de la analize, crezi ca inteleg ceva?? are un scris de doctor academician, dar din cate imi aduc aminte cand am fost sa iau rezultatele a spus ca e totul ok, dar totusi o sa mi sa mai faca inca odata testul in dec sa ma tina sub observatie ca nah am spus eu , am ceva kile in plus fata de cat ar trebui si de aia sunt ei asa precauti sa nu fac diabet.
cat despre firisoare si vinisoare , am si eu vad.. dar la mine e in familie, bunica si mama au multe si mari ... sunt prediscupa si eu la asa ceva si am vazut si eu ca am una destul de maricica pe piciorul stang deasupra genunchiului in spate sper sa nu sa faca mai multe... dar nah asta e , astea mi-s genele in familie... ma astept si la vergeturi si la mai toate de ce au avut parte si mama si bunica si surorile mele... ca doar n-oi fi eu mai cu mot decat ele

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

urez si eu La Multi Ani sarbatoritelor..sa fiti sanatoase, implinite si sa dea Domnul sa avem copii sanatosi.. dar si celor care au in familie sarbatoriti

Mergi la inceput