Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Bine ai revenit strumphitzo!
La multi ani sarbatoritelor de azi si de ieri!
Am fost lenesa la scris ( chiar la deschis calculatorul...), dar ne-am plimbat o gramada zilele astea , a si fost frumos......
Acum ploua....
Scriati de sange care curge din nas, si mie mi-a curs de vreo doua ori dar decent...
Eu cu durerea pe sciatic nu stiu ce sa fac mai ales cand vine seara...e crancen nu am cum sa stau, sa ma ridic, intr-o zi l-am asteptat pe al meu sa ma ridice de pe canapea ca nu puteam ma durea ingrozitor
BBlina mea da si ea din picioruse, nu chiar cum zicea Yasmy, dar stai ca inca nu are varsta bb ei...
anaxena cum era chestia aia cu cartofi fierti in coaja, ca simt ca sunt ca o saltea cu apa
simo se pare ca noi ne-am specializat fiecare pe culoarea ei de carucior (si ingerasul meu tot fetita a fost..)
va pup pe toate fetelor si chiar daca nu scriu va citesc
cate un pic sa nu raman in urma..
va pe toate ma duc sa fac de papa

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Strumphy, al meu nu se avanta (inca) la cadouri atat de scumpe... Anul trecut i-am luat un blutuf.. si norocul meu ca de obicei eu primesc mai scumpe (ex: telefon)

Waiting for a miracle !!! 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca77

Neata si tuturor burticilor!!!!

Sa va povestesc ce-am patit mai devreme. Am facut ochi pe la 7, dar am mai atarnat un pic ca saptamana asta lucrez de dupamiaza si-mi permit sa ma trezesc mai tarziu. cum stateam eu asa dusa pe ganduri, la un moment dat simt ca mi se infunda nasul si nu mai pot sa respir, iau un servetel din pachetul care statea pe noptierea de langa pat si dau sa-mi suflu nasul ca sa pot respira. Nici nu apuc sa suflu prea tare ca ma busestste un val de sange cu presiune, imi presez nasul intre degete si fug la baie si oricat m-am chinuit eu sa nu las dare tot mi-am patat pijamaua si parchetul langa pat. ajunsa la baie cu mana dreapta facand in continuare preziune pe ambele nari pentru ca aveam impresia ca amandoua sangereaza m-am privit in oglinda si m-a pufnit rasul, nu va spun cum aratam. dupa jumatate de ora de lupte cu nasul sangeros am reusit sa opresc suvoiul. Nu m-am panicat ca din cate stiu epistaxisul in sarcina e destul de frecvent desi n-am vazut pe nici una dintre voi sa povesteasca despre vreun astfel de episod iar eu nu sunt la primul am mai avut parte de scene asemanatoare acum 2 saptamani dar atunci sangerarea s-a oprit mult mai repede. Sincer, nici nu stiu ce sa fac, nu stiu daca am motive sa ma alarmez. voi ce ziceti?

eu stiu ca e normal in sarcina, dar poti intreba si medicul..

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Fetelor, acum sunteti pasive la scris.. probabil sunteti la plimbarici sau la somnici, dar eu la 5 plec de la serv, iar acasa nu mai deschid calculatorul (ma satur de el la serviciu si prefer sa fac altceva),.... se pare ca o sa am de recuperat maine dimineata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna fetili cucuietili`

Am zis ca-mi dau demisia si iaca am revenit, da nu in 5 minute ca io nu-s Basescu

Multumesc tuturor celor care mi-au dat PM uri, emailuri sau mi-au scris pe mess si care au intrebat de mine si m-au incurajat sa revin aici la odisee

Eu m-am trezit tarziu azi ca ploua si bate vantu si e urat tare de nici o matza sa nu dai afara dar ale mele amandoua-s afara

La Multi Ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor !! Eu stiu vreo 2 , Madutza si Deea , va pup fetelor si sa aveti o zi frumoasa Eu astept palinca sa ma incalzesc ca tare frig si urat mai e si-ar merje` una mica Glumesc

Vad ca internetu` meu merge dupa cum bate vantu sper sa reusesc sa trimit mesajul si sa ma duc se restartez routerul ca de ma enervez il arunc afara pe fereastra in ploaie

Miercuri ma duc la eco morfo de 20 sapt Abia astept sa imi vad bubulina ca de 4 sapt azi de cand am simtit primii fluturasi nu a mai dat nici un semn , presupun ca e lazy and sleepy like her daddy Ca i-am si spus lu` tacsu asta si a spus ca se prea poate, dar sa nu ma ingrijorez ca o sa ma satur de cate suturi o sa imi dea mai tarziu pe la ficat si stomac si o sa ma rog sa se opreasca Are si el dreptatea lui , nu ?

BB on board!!! 19+

bine ai revenit...chiar ma gandeam cand ai eco ca stiam ca in perioada asta...noutati ? noutati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ailed_dota multumesc imi pare rau sa aud ca ai te furca cu spatele , si eu la fel dar nu asa rau ca tine, dar daca ma apuca iar harnicia si sa fac curat prin casa mai mult si mai apasat si sa stau aplecata stiu la ce sa ma astept adica ridicat din pat cu macaraua

Miki si tu esti Mihaela si eu ma gandeam ca numai pe madutza si deea le stiu azi sarbatorite si asteptam de baut dar iata ca si tu esti sarbatorita si poti da o tuiculita sau ai un tort bun pentru mine?

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

MIKI, MADUTZA SI DEEA!!!!
La multi ani si din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

bine ai revenit...chiar ma gandeam cand ai eco ca stiam ca in perioada asta...noutati ? noutati ?

miki multumesc, noutati ...am tot scris de cand am revenit... si de eco si de matze si de ce mai fac si cu ce ma mai preocup

acum ma preocupa niste vinete si gogosari pe aragaz la copt sa fac olecutza de zacusca si dupa ce coc astea o sa ma preocupe o placinta cu mere dar nu mai tarziu de ora 18, gata am intrat la program... nu mai mananc mai tarziu de ora 6 seara

miercuri am eco la 12 parca, o sa caut hartoaga sa vad exact ora la care am programarea... sa vedem ce face bubulina mea si daca din pasa nu s-o fi facut cuc

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

salutare fetele si de la noi
am auzit strigatul lui yasmi
si zic prezent

strumphi bine ai venit ... cat ai glicemia dete-au pus sa mai faci testul? ca si mie mi-a iesit cam mareeeeeeeeeeee

fetele eu sunt necajita
ca mi s-au spart multeeeeeeeeeee vase de sangeeeeeee
cu o suprafata de o palmaaaaaaaa
nu sunt grasa
dar am depus f mult efort prin casa
si cu tinutul fetei in brate
daca stiti vreun doctor bun pe asa ceva va rog sa-mi dati PM
asa ca aveti grija de voi
mai ales cele care mai aveti un bebe
si nu aveti ajutor

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 18+

cami, dar cum ? si unde ? pe picioare ? ca si eu am ceva..banuiesc ca sunt vase de sange, arata ca niste firisoare vinetii insa pe o suprafata mult mai mica, la incheietura genunchiului pe o parte..au aparut dupa prima sarcina si vad ca avanseaza eu ma gandeam ca sunt varice..dar nu cred..par niste vase de sange sparte..doctor nu stiu nici eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumphitza imi raspunzi si mie? te rog
cat ti-a iesit glicemia de te-au pus sa o repeti?
ma intereseaza ca si eu sunt pasibila de un viitor diabet

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput