Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
strumphitza spune:
Monas, am uitat sa iti raspund mai devreme ca ai intrebat, eu miercuri o sa am 20 sapt si 5 zile dupa UM cand o sa mi se faca eco morfo. In cartulia care o am de la inceput de la spital de la moasa scrie intre 18-21 sapt ca se face aceasta eco pentru depistare anomalii. Acum eu nu stiu singur ce si cum fac ei dar stiu ei doctorii mai bine decat mine Mie mi-au facut programare atunci dupa ce am facut eco de 12 sapt, atunci aveam 11 sapt si 5 zile si doctorita de la eco mi-a spus sa ma duc la receptie sa ma programez pentru aceasta eco pentru dupa exact 9 saptamani , deci 20 sapt si 5 zile . Urmatoarea eco o sa o am undeva la 36 saptamani si pe la 28 saptamani cica iar o sa mi se ia sange pentru analize, anticorpi si hemoglobina, dar pe 7 dec o sa am iar test pentru glucoza din sange sa vedem daca nu-s predispusa la diabet ca nah eu am un BMI mai maricel asa
Acum vreo 3 sapt in urma mi-am facut ue test pentru toxo daca va aduceti aminte ca uitase moasa mea sa imi faca la 12 sapt si sapt trecuta a sunat Nick la spital si i s-a spus ca e "all clear" dar o sa mi se ia sange pentru toxo sa o repet la 28 sapt cand o sa fac iar un rand de teste.
Madutza, acum ar merge o feliuta de tort ca tocmai ce am terminat salata dar am in plan sa fac mai tarziu asa o placinta cu mere Ma bucur ca esti mai happy azi ca am aparut si eu
Simona , tie un pup mare si apasat ca am auzit ca m-ai strigat de multe ori
BB on board!!! 20+
SVETLANA_B spune:
Roxy , ce bine ca poti iesi la plimbarica, si apoi somnic usor.
eu m-am plimbat ieri si a fost foarte bine (m-a scos soatza in parc... si apoi la o prajiturica )
Waiting for a miracle !!! 19+
Happiness_4_us spune:
Strumphitz, bine ai revenit!
Simo,
Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
strumphitza spune:
Am venit cu o intrebare
Ati scris scrisorica lu` Mos Craciun cu ce va doriti anul asta de la el ?
Vremea asta numai cu gandul la ma duce Ieri vorbeam cu Nick cand eram prin parc pe la plimbare si l-am intrebat ce vrea de la mosu` si cica televizor 3D ..are de toate nebuniile in materie de Tv si Dvd si DVD Blue ray si toate prostiile si el vrea acum tv 3D I-am spus eu lui, sa-si puna pofta in cui ca pe primul loc e bebe acum si trebuie sa mai salvam niste bani pentru patut si carut si toate celelalte lucrusoare
Eu nu vreau nimic anul asta, decat sa fiu santoasa si bebe la fel si sa ne tinem puiutul cu bine in brate la anul
BB on board!!! 20+
scrish spune:
fetelor sunt in delir:) azi e prima zi cand mi se vede burtica prin haine am pus pe contul meu 2 poze facute rapid rapid inainte sa ies din casa sunt o viitoare mamica super happy
s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat
SVETLANA_B spune:
strumphy... ce tare ca te gandesti deja la sarbatori, dar eu mai am o problema ... e ziua sotului meu la inceput de decembrie si nu stiu ce cadou sa-i iau... ca dupa o sa ma mai gandesc si la Craciun . Al meu e indecis, ca anu trecut i-am luat cadoul abia in februarie .
SVETLANA_B spune:
scrish.. felicitari!
eu nu stiu unde sa ma uit la poze., poate ma ajuti.
Si pe mine de 2 saptamani lumea ma intreaba daca sunt
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noi
am auzit strigatul lui yasmi
si zic prezent
strumphi bine ai venit ... cat ai glicemia dete-au pus sa mai faci testul? ca si mie mi-a iesit cam mareeeeeeeeeeee
fetele eu sunt necajita
ca mi s-au spart multeeeeeeeeeee vase de sangeeeeeee
cu o suprafata de o palmaaaaaaaa
nu sunt grasa
dar am depus f mult efort prin casa
si cu tinutul fetei in brate
daca stiti vreun doctor bun pe asa ceva va rog sa-mi dati PM
asa ca aveti grija de voi
mai ales cele care mai aveti un bebe
si nu aveti ajutor
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 18+
SVETLANA_B spune:
cami_antonia, din pacate eu nu stiu sa-ti recomand un dr, dar imi pare foarte rau pt ce ti s-a intamplat,... iti doresc sa se rezolve cat mai bine posibil, curaj!!!
strumphitza spune:
Happines, multumesc si reteta de prajitura de aia cu branza sa imi dai si mie te rog mumos mumos si inimioarele alea cu cascaval aratau bine ca sa nu mai spun ca imi ploua in gura de cand am vazut tot ce era acolo in link
De cateva zile incerc sa reduc sarea din mancare si zaharul si mancatul seara ca mi-a fost cam rau zilele trecute si ma balonez si umflu mai de la orice , nu conteaza ce mananc, am luat de vreo 2 ori cate un rennie si a ajutat dar nu puteam sa ma intind in pat cat de rau imi era , o gramada de acid si nu numai... plus ca retin apa si nu mai intru in pantofi bine deci m-am bagat pe ceaiuri si redus sarea din mancare... mi-am luat si suc de cranberries, dar e scump ca naiba ... o sa fac si eu o cura de o saptamana... oricum azi e cam a 4a zi de cand am redus sarea , zaharul, mancatul tarziu si beau multe ceaiuri si suc de merisor si se vede ca e mai bine, nu mai sunt asa umflata si balonata si papucii nu ma mai strang asa tare
Scrish , mamica sexy si cu burtica sa iti fie de bine si sa fii happy mereu
Svetlana, ziua sotului meu e in august si anul asta nu i-am luat nimic , i-am spus ca bebe e cadoul lui ... dar acum de Craciun ar vrea tv 3D care costa cam 1500 lire pai la banii astia sa isi puna pofta in cui ca eu nu am atatia bani , poate ii spune lu` masa sa ii faca asa cadou scump
BB on board!!! 20+