Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, ANAAN!

La multi ani, MIHAI, MIHAELA, GABRIEL si GABRIELA!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Deci doamna mama lui Dei-Dei sa inteleg ca impliniti o varsta.
Pai sa fie cu sanatate si bucurii si bineinteles LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Toata lumea e la chefuiala?! Vad ca numai Miaiela e pe aici si-mi vorbeste " de o varsta". Ce varsta?!! Ca doar ce mi-a imbobocit al nouasprezecelea trandafir in cununa vietii!

Fiind eu o mama adolescenta si inveselita de ceva sampanie degustata in compania domnului Hash, n-am observat ca scutecul lui fiu-meu era cam prea plin, astfel incat mi-a botezat juma' de casa. Da' inscriem intamplarea la categoria "lucruri care aduc noroc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ANAAN muuuulti pupici pupaciosi; bine ca am mai intrat sa arunc o ocheada ca trecea ziua si te ratam.
noi am avut musafiri, socrii si finutii mei, ne-am distrat tare bine cu mutzu care a fost de o veselie fantastica; mi-au trecut gargaunii ca are copilul ceva cu lumea (ca dupa munte chiar ma gandeam.... ca s-o fi salbaticit copilul de la lipsa de socializare asa cum aveam asta-vara in parc); am fost si la 'maie la spital si am ranjit dintisorii la asistente si colegele de salon; a primit banuti de la 'maie si i-a fluturat pe holurile spitalului strigand :"uuiiiiiiii"; a primit banuti si de la buni' si buni' (socrii) si i-a incantat ca a tot strigat :baniiiiiiiii!!! (eu m-am jurat ca nu l-am invatat eu)
si a picat rupt la 10, nici macar baita n-am putut sa-i fac ca-n clipa cand a condus musafirii la plecare m-a luat regulamentar de mana si m-a trantit la pat sa-i dau titi si sa faca nanica; sper sa reuseasca sa doarma ca-l tot bazaie niste mucisori nesuferiti si n-am decat pivalone in casa care nu usuca deloc, si mai are si un miros horror. vad ca altceva nu are, asa ca-l las in pace, nu-i dau decat chestii naturiste, homeopate... si sper sa scapam de mai rau.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Repede repede si eu pana nu trece ziua :

ANAAN

Sa ramai la fel de vesela si inteleapta ca si pana acum !!

Si o dedicatie speciala :

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

pt toti si toate sarbatoritele zilei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Sa va spun cum mi-am petrecut eu seara aniversara: aveam in plan sa mergem in Alba la nu stiu ce restaurant - nu ne-am mai dus, ca ne-a fost lene, asa ca am stat frumusel acasa, iar al meu sot a facut clatite, Andrei ne-a oferit programul artistic si, una peste alta, a fost o aniversare frumoasa!

Azi m-am conversat la telefon cu Novus si Mihaelacg, carora le multumesc pentru gest si le pup, ca tare-s fete faine amandoua! M-am bucurat sa constat ca Miha si-a mai recapatat veselia si sper ca lucrurile au luat-o pe drumul cel bun spre iesirea din criza!

Mergi la inceput

Dyana, pup Davidutu care-i si Gabriel ( ca si eu numai acum mi-am dat seama ) si-i urez multa fericire!

Novus, un sir intreg de Bon Jovi?!!! You've totally made my day!

Va mai multumesc o data tuturor pentru urari si pentru gandurile bune, stiti voi cat imi sunteti de dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Dyana, pup Davidutu care-i si Gabriel ( ca si eu numai acum mi-am dat seama ) si-i urez multa fericire!

Novus, un sir intreg de Bon Jovi?!!! You've totally made my day!

Va mai multumesc o data tuturor pentru urari si pentru gandurile bune, stiti voi cat imi sunteti de dragi!

La multi ani si multi pupici!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Simplyana, l-am admirat pe Luca aratand adorabil cu caciula-catelus!( si al meu sot e fan Luca, asa ca ati sedus tot familionul!)Tufete, aruncati si voi o privire si, daca vedeti pe undeva pe plaiurile mioritice o caciula asemanatoare, anuntati-ma si pe mine, fiindca vreau sa-i cumpar si eu Guliei, sa fie si el catelos!

Ilinca, am uitat sa precizez ca esti o poetesa de mare clasa, iar hitul "trage, bate" vreau neaparat sa-l ascult live la proxima intalnire!

Mergi la inceput