Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani ghioceilor si mamicilor cu nume de Sfinti Arhangheli: Mihai&Mihaela si Gabriel&Gabriela!

Va pupam pe toti!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Seara buna!

La multi ani, Ana! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia frumoasa si sa ramai mereu vesela, optimista, tonica si radioasa!

Multumesc pentru urari!

La multi ani, Kea!
La multi ani, Mihaelacg! Multumesc de telefon, imi pare rau ca n-am vorbit mai mult!

La multi tuturor sarbatoritilor, mari si mici!

Ce a mai inseninat ziua de astazi a fost faptul ca ne-au externat. Am beneficiat de ospitalitatea spitalului de copii, de joi noaptea, in urma unor episoade de varsaturi, urmate si de diaree. Diagnosticul initial:gastroenterocolita acuta. Fara febra. Apoi a inceput haosul:analize urate, diagnostice bombastice (in observatie) pe rand:hepatita toxica, mononucleoza infectioasa, apoi hepatita virala (virus C???). Transaminaze mari, sperante mici, nervi ascutiti, revolta mare, credinta multa. Rezumatul a cinci zile de zbucium! Asteptam ceva rezultate care vor veni in doua saptamani. Pana atunci regim alimentar, Liv 52 si Protectis. Am nimerit in garda unei doctorita foarte de treaba care s-a ocupat cu adevarat de noi pe toata perioada, asa ca macar din punctual asta de vedere am evitat trauma. Cu cateva infirmiere si asistente am avut de furca dar mi-am reamintit ca uneori is tare rea de gura si mi-am exersat "talentul" nativ ca aveam si material didactic la indemana. Au renuntat sa ma "instruiasca" cand au vazut ca sunt orice numai docila nu.

Ma duc la nani, ca somnul intr-un spital de copii poate fi numit oricum dar nu somn.

Aveti grija de voi si de puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu Mababaei, ce stres si tensiune pe voi, va doresc multa multa sanatate si putere !! si un maaare pt tine !

Ilinca, super faina sedinta foto !! Sophihi e adorabila !!
Gata, maine daca nu ploua ca astazi merg s eu in parcul mare la cules de frunze ca de cand imi tot propun

Pisik, pai tu chiar ai talent tufato !!si ce-mi place ca fiecare buchet are si un decor adecvat !!
Ma bucur din suflet ca ti-ai descoperit pasiunea asta si te si pricepi tare bine poate faci un business din asta !

Dyanna, horror socrii tai si gasca lor dar bine ca macar se ''revanseaza'' financiar si nu ii refuzati

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, fain ati sarbatorit, in sanul familiei !

Fug la !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

LA MULTI ANI ANAAN!!!
Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de barbatii din viata ta!

Mababei, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

La multi ani, Anaan

La multi ani Mihaelelor, Mihailor, Gabrielelor si Gabrielilor!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu am culcat Andreiul si am adormit si eu.

Mababei, imi pare rau de pataniile voastre. Tot pentru varsaturi ( fara diaree, e drept) am fost si eu internata in spital -in vara- cu Andrei; tare sunt urate vomitaturile astea la copii! Of, si ce variante de diagnostic!Sper sa nu se confirme niciuna dintre ele si sa nu fie nimic problematic. Te pup cu drag, Mihaela!

Gige- urari de bine pentru sotul tau!(scuza intarzierea)

Kea, la multi ani!

Cami, Adee- merci!

Ma duc la; de fapt, ma trezisem doar sa inchid pc-ul, dar vestile Mihaelei m-au cam intors pe dos. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
poftiti la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Buna dimineata! Va invit si eu la cafea, mai ales dupa o noapte intrerupta de 2 ori(la noi nu e ceva obisnuit).
Ana, la multi ani si multa sanatate! Inteleg ca esti de=a noastra daca stai pe langa Alba, eu sunt din Orastie si suntem ca fratii cu albanezii
sa nu ma credeti neinformata,(dar sunt), nu stiu nici acum ce temperatura trebuie sa aiba copiii la varsta noastra(1,6 ani), Eva azi noapte avea 38,2 si ii ardea fata, dar ma tem ca era prea cald in camera... e normala sau e mare?! Stiu ca nu e alarmanta,dar i-am dat totusi nurofen, cred ca de la dinti ni se trage totul. Apropo,la cate grade dorm copiii vostri? Am citit ca pe la 18 ar fi ideal, noaptea, dar eu sunt mama frigurosilor si la noi sunt cam 22-23 de grade in casa, fara centrala si termometre foarte exacte...
Va doresc o zi faina si calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna cafeaua m_monique
venisem eu cu oaresce elan dar citind postarea lui mababei mi s-a dus tot elanul; nu stiu ce sa zic... este ingrozitor
tin pumnii sa nu se confirme nici unul din diagnosticele mentionate
aveti toate gandurile noastre bune

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput