Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

PISIK, mai esti pe receptie? Cred ca te-am vazut intr-o revista Tango...din 2007. Asa e? N-am avut halucinatii, nu?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bonjour!

Ia poftiti la tratatie: sampanie valuri, valuri (nu-mi pasa ca sunteti mame eroine, acum copiii dorm, deci voi puteti trage cate-o dusca) si torturi de toate felurile si pe toate gusturile!

La multi ani Mihaelelor, Mihailor, Gabrielelor si Gabrielilor, Gavrililor si Gavrilelor!

Cu mentiuni speciale pentru: Mihaela ( Mababei) si Mihaelacg pe care le asteptam sa ne povesteasca despre cum petrec ele aceasta zi!

Ziceti voi, de nu-s eu originala: nascuta in zi de sfinti arhicunoscuti, dar nu le port numele! Cu aniversarile sfintilor nu le prea am nici eu, saraca soacra-mea inmarmurea cand ma suna sa ma felicite de Sf. Ana sau Sf. Maria si eu, cu o voce suava, o anuntam ca ziua mea este in noiembrie!

Azi m-au sunat copiii din clasa la care eram diriginta inainte sa intru in CIC si mi-au cantat la telefon "La multi ani!", ceea ce l-a facut pe Andrei sa aplaude si sa faca asemenea unei foci! (asta-i noua achizitie: imitam foca!)

Multumesc, fetelor, de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumesc mult fetelor de aprecieri!

Energie imi iau tocmai din asta, ma relaxeaza teribil si imi da putere.

KEA, la curs facem doar un aranjament si nu ne lasa vasul. Data trecuta am facut buchetelul de gerbere roz. Eu de regula cand vin acasa refac inclusiv aranjanjamentul de la curs, ca acolo il fac pe fuga si acasa mereu gasesc alte idei

ILINCA, da, cred ca eu eram, in tineretele mele corporatiste cand nu eram casnica si florareasa. Las ac vine februarie si ma trezesc brusc la realitate

Ma solicita copchilu. Va pup

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, Ana! Sa fii o doctorita sanatoasa si iubita de familie si de picii dela scoala!

La multi ani si Mihaelelor (fie ele si undercover, ca Bianca si Dyana) si Gabrielelor (Dodo-pui) si Mihailor si Gabitzilor mici!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ANA nu vreau sa supar sarbatorita, dar am indraznit azi sa pangaresc reteta coheniana cu ceai verde in loc de ceai de fructe. Bun bun si asa.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Auch, de Dodo-pui uitasem ca e de fapt Gabi; La Multi Ani!
Pisik, stiam io ca tu esti; eu cand n-am ce face iau la recitit cate-o revista din colectia mea, ca parca le citesc in premiera, dupa atata timp in care am uitat ce citisem...si ieri rasfoind, imi sari tu in ochi, desi era o poza mica: inalta, frumoasa, toata-n roshu cu un pic de alb, pantofi rosii...zic, plina de mandrie:"mai sa fie, asta-i pisik "noastra"!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ia poftiti la tratatie: sampanie valuri, valuri (nu-mi pasa ca sunteti mame eroine, acum copiii dorm, deci voi puteti trage cate-o dusca) si torturi de toate felurile si pe toate gusturile!

las sampania mamelor eroine, eu imi bag nasul in cele torturi

La multi ani! draga noastra ANAAN
pupici multi de tot ca-i meriti

salutam noua achizitie a lui Andrei

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Gianina, sa nu dai in diabet cu atatea prajituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca sa stii ca m-a stresat si pe mine acum cativa ani aspectul asta (mai ales ca atunci mancam mult mai mult dulce decat apuc acum) mi-am facut/refacut tot la 3-6 luni analizele si totul ok
cred ca totusi alte dezechilibre in organism declanseaza diabetul si, mai ales stresul e vinovat
acum, ce sa zic, de stres nu duc lipsa, ba chiar da pe dinafara uneori; sper totusi sa nu mi se declanseze ca la orice pot renunta dar nu la dulciuri
bine, acum cu stresul asta si ritmul de munca si de viata, toate astea si-au pus amprenta si tiroida mea reactioneaza pe masura insa m-am invatat sa ma linistesc/calmez/sa-mi gasesc echilibrul repede si mai ales SINGURA ca altfel e mult mai rau (nu-mi iese tot timpul, dar, oricum)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani fericiti, celor care isi sarbatoresc ziua onomastica

Anaan

multe bucurii, impliniri, sanatate si tot ce-ti doresti si multe

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput