Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***
Raspunsuri - Pagina 21
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Mai avem un shofer in familie!! ![]() ![]() ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
felicitari

Gianina34 spune:
meniul de astazi:
9-Ceai de fructe cu lamaie; Omleta sarbeasca;Tartine cu branza telemea
11-Fructe asortate
12.30-Supa de pasare cu galuste; Piept de pui la gratar;Mancarica de fasole verde; Tort de piscoturi cu branza de vaci
16-Taietei cu lapte
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
bravo husband de ilinca
ilinca- deci de acum poti sa bei la iesirile in oras ca are cine te aduce acasa![]()
super sophiphiciul in frunze iar poza cu fluturele pe cap e mortala
Gianina34 spune:
bianca - cred si eu, ia sa-l fi dus la lacul lebedelor, sa vezi ce atent ar fi fost![]()
cand mai mergeti la piscina din brasov? ca eu am ramas (printre altele
) cu imagina vladimirescului mancand cumintel din borcanel si balacindu-se tot o fericire
Gianina34 spune:
magdy -
multi mamico
am admirat protagonistii
imi inchipui ca-i tare greu dar si tare frumosi mai sunt impreuna fratiorii
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel Dyana, uite pt tine si mutzu ![]() http://stiri.rol.ro/Geniu-la-trei-ani-Cu-un-IQ-de-140-a-intrat-in-Mensa-576905.html |
chato ...... eu nu-l consider pe mutzu absolut deloc un copil peste medie. e adevarat ca numara pana la 10 si stie cam 90% din litere.... dar asta pentru ca ii place sa se joace cu ele in loc ca alerge sa-si rupa pantofii pe afara!!! si nu le-a invatat instant (e adevarat ca pe unele din ele habar n-am cum le-a invatat ca eu nu-mi amintesc sa i le fi aratat

), ci in timp, in joaca; si nu e o chestie mecanica sa le spuna una dupa alta si atat, nu, el chiar le recunoaste amestecate, si asociaza 1, 2, 3 cu numarul respectiv... adica aduce 2 mingiute in mana si-mi zice doua (in sensul asta de asociere). oricum m-a distrat faza cu cititul numerelor la masini in carut.... ca exact asta face de cand nu mergea singurel
mie mi se pare ca unele articole de genul asta creeaza enorm de multe complexe unor mame extraordinare... si nu e corect; si repet inca oadata.... mutzu meu nu e superdotat!!!!...... e doar lenes
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
Eseea spune:
fetelor, va pun cu copy si voua si la licurici, ca nu am putere acum sa scriu fiecareia :
fetelor va multumesc la toate absolut pt sfaturi, idei, pareri, sustinere
dupa 2 zile crunte si o noapte in care nu am dormit deloc nici eu nici sotul, dimineata ne-am hotarit sa luam taurul de coarne si sa facem ceva, macar si numai ca sa nu mai traim in paranoia asta.
asa ca am pus mana pe telefon si ne-am si dus la Medlife la o dr. psihiatru pediatru, dr Druga Simona o cheama ( nu am pareri despre ea, ne-a recomandat-o o pritena a noastra, colega cu ea). Pe 23 am facut programare si la Dr Naghiu, de care am auzit ca este ff bun.
asa deci.
am fost cu copilul la dr. ne-a tinut tipa vreo ora in cabinetul ei, ne-a intrebat diverse despre noi ca si familie, program, despre copil ce face, ce nu face, etc. l-a urmarit cu coadfa ochiului sa vada ce face, s-a jucat cu el, i-a dat diverse sa se joace, ne-a scos pe noi din cabinet sa vada ce face el, i-a urmarit privirea sa vada daca se uita in ochii tai, daca e absent, daca vede anumite lucruri in camera si ce face cu ele, daca aude telefonul, etc, nici nu mai stiu ce sa zic acum.
concluzia ei a fost ca nu ar avea deloc suspiciuni de autism, pentru ca Damian socializeaza, zambeste, cauta si ofera afectiune, se joaca cu jucariile, nu sta izolat, a vazut un fluturas mic pe perete la intrarea in cabinet ( nici eu si nici sotul nu l-am vazut) pe care a incercat sa-l desprinda ( a zis ca nici un copil cu autism nu a vazut acel fluturas si nu au fost interesati de el), i-a scos de prin dulapuri jucariile, s-au jucat cucu bau, etc. Prin urmare, chiar si Doamne fereste de ar fi vreo forma de autism ( in caz ca nu evolueaza in viitorul apropiat), ar fi ceva extrem extrem de usor recuperabil in totalitate ( eu sper totusi sa nu fie asa ceva ). Ea crede ( asta ne-a si scris) ca are o intarziere de limbaj expresiv, in sensul ca da, nu putem ignora faptul ca nu arata cu degetul si ca nu cere anumite lucruri, ca nu zice ham, miau etc. Dar tot ea crede ( si noi credem asta!) ca e si din cauza noastra, ca nu ne-am ocupat suficient ca el sa dobandeasca toate astea ( in sensul ca daca noi nu i-am aratat caini si pisici pe carti si nu am facut ham, miau, el de unde sa stie?). Deci avem interzis la desene animate, reclame, joc de unul singur. A zis sa-i pastram doar 1-2 jucarii in camera si sa ne jucam impreuna cu el, sa-i aratam, sa-i numim diverse si, mai ales, ne-a recomandat sa-l integram 1-2 ore pe zi intr-o colectivitate, pentru ca mersul in parc e diferit de a sta in colectiv organizat cu copiii.
prin urmare, direct de la dr am si fost la o gradinita particulara de langa casa ( unde oricum vroiam sa-l inscriem de anul viitor) si de maine va merge 2 ore dimineata.
ne-a dat si o reteta cu niste proteine/vitamine pt copii ( de stimulare cerebrala, cam asa ceva) - Tonotil, Complex B sirop, Risatarun-asta numai din Germania dar deocamdata nu i-as da nimic pana nu-l vede si dr Naghiu ( vreau sa-l vada asa cum e el, in starea lui naturala, fara niciun medicament nimic).
nici nu stiu ce sa va mai spun, daca aveti intrebari va raspund, deocamdata sunt cam nauca, nedormita. Sper sa aiba dreptate dr ( de aia vreau si o a doua parere de la dr Naghiu), sa fie doar o intarziere de limbaj din cauza noastra si lipsa mersului in colectivitate....Sa zic ca m-am mai linistit ( diferentele intre ce ne-a prezentat ea despre copiii autisti si copilul nostru par ff mari) dar na, cuiul tot e....
Mami de fetita
si de baietel 
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Bianca2503 spune:
1. Vladimir a venit marait la tearu. Era trezit de la 7. Am stat, am aplaudat,dar cand a aparut oglinda fermecata si s-a stins lumina de tot cred ca s-a speriat un pic.
2. GIANINA, la piscina cu pricina cred ca o sa mergem chiar cand mergem la MOeciu cu gasca. Asa ca, fetelor, luati-va costumele de baie!
dyana27 spune:
eseea uite un pup pentru tine sa scapi de stres

(sau mai multi, ca doar asa stiu sa dau);
eu sunt convinsa ca ai doi copii perfecti, destepti si absolut bestiali; sa nu dati in extreme acum, sa stati calare pe puiut sa-l invatati; doar jucati-va mai mult, si o sa va arate el singur ce-i place si ce nu; la noi in casa e balamuc total, e o joaca continua, de ajunge saracu' mutz sa fuga de noi sau sa-si ia o jucarie si sa ne intoarca spatele. daca mutzu are chef de joaca nu exista mancare de facut, haine de calcat sau curatenie!!!! toate astea se pot lasa pe mai tarziu, dupa ce culci minunile.
sunt convins aca a doua parare o sa fie identica si puiul e absolut in regula; dar du-te daca asta va face sa va simtiti mai bine.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
aditapop spune:
Cine vrea sa se distreze putin, uitati-va www.youtube.com/watch?v=66R5fGj7-XI" target="_blank">aici
VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!