Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***
Raspunsuri - Pagina 22
Ilinca_M. spune:
Eseea, totul este si va fi bine!
Am auzit si eu de tonotil, pe aici pe DC, nu e totuna cu timonil sau cum ziceai, adrisimo![]()
Totul e sa ne dam seama de ce copil avem si ce e mai bine pentru el. Sophiphi de ex. nu se da in vant sa stam pe capul ei cand se joaca, nu accepta sa-i explic io daca nu vine ea "sa-mi ceara parerea", o doare-n kur daca vreau sa-i citesc povesti, n-o intereseaza, pentru ea cartzoiaiele-s chestii pe care urci sa ajungi la altceva, pentru ea conteaza sa fim intr-o incapere cu ea dar sa ne vedem fiecare de treaba lui, doar din cand in cand vine sa ne arate cum ii sta cu ochelarii-n cap sau sa-mi puna o jucarie gen "capac" pe mutra, ei ii trebuie lazi (de ex. aia in care-s 2 pachete de scutece DM) sa se bage in ele, mese sa danseze pe ele, scaune sa le tarasca prin toata casa etc. E cam independenta si golanca![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Gianina34 spune:
eseea - sper ca esti un pic macar mai linistita 
noi am luat tonotil cand a avut cateva zile de nemancat(90%) - se recomanta in perioada de convalescenta, pt recuperare.... noua ni l-a dat pt a suplini lipsa de proteina din perioada respectiva
complexul de b-uri il intalnesti in toate siropelele cu vitamine
deci nici aici ceva special
insa risatarun este chiar un medicament pt probleme grave si asta chiar nu vad rostul daca nu e o problema; chiar, oare de ce vi l-a dat daca ea considera copilul perfect normal?
e foarte bine ca mai cereti parerea unui medic, abia atunci vei putea sa te linistesti desi probabil ca nu va disparea in totalitate cuiul din mintea ta
iti doresc multa putere mamico si sa-ti gasesti cat mai repede linistea
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
denisamada spune:
La multi ani, gigelici!

| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Anaan
Nu, promit ca stau nemiscata si jelesc |
Ia, strangeti randurile si faceti loc sa intru si eu!

| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Mai tufete, cele care inca n-ati reintrat in campul muncii, nu va sperie dead-line-ul care se apropie? Eu am inceput deja sa ma stresez cu serviciul , iar astazi m-au sunat de la firma sa ma invite la petrecerea de Craciun in Poiana Brasov, care e exact in perioada intalnelii de la Moeciu, ca si anul trecut. Bineinteles ca prefer sa fiu cu ghioceii![]() , cu firma am mai fost si voi mai merge la petreceri. |
Of... ba da... cel mai tare ma sperie ca ma simt "tabula rasa"...

Parca mi s-a sters tot din cap, nu mai stiu nika 
Adelei sunt sigura ca-i va place la gradi.

Vazut pozici cu Gabriel si Maria!

| citat din mesajul lui Ilinca_M. Mai avem un shofer in familie!! ![]() ![]() ![]() |
Felicitari!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Eseea spune:
continui, ca b doarme si mi-am luat o pauza cu o cola in fata, sama linistesc...
ma simt groaznic, cea mai incapabila mama acum, desi daca incerc sa o iau constient...ii iubesc enorm pe mandoi ( i-am asteptat 5 ani!), vreau tot binele pentru ei, nu l-am neglijat deloc, toata ziua stam bot in bot, numai pe langa el. numai ca na, mancare tb sa-i fac, curatenie trebuie ( desi nu-s deloc obsedata de asta), tot ce facem facem pt ei. tocmai ca am vrut sa-i las in ritmul lor, nu am vrut sa-i scolesc de mici, sa-i pun la poezii si sa stie Luceafarul...m-am jucat cu ei, iesim f mult afara, sunt plimbati in concedii, terase si peste tot cu noi. nu avem insa niciun bunic, niciun ajutor aici, toate le facem numai noi impreuna, noi cu ei. Acum imi este sa nu dau in extrema cealalta, sa nu vreau sa fac totul ca la carte, deja l-am frecat in ultimele 2 zile cu toatte. Ma simt f vinovata, asta noapte si sotul l-a luat cu el in pat, copilul vroia sa doarma, nu intelegea ce avem cu el ne zambeste, ne iubeste, iar noi suntem topiti dupa ei. numai ca sunt la varste diferite, au nevoi diferite, aseara fetita ne tot povestea ce facuse la gradi, vroia si ea sa ne jucam, noi eram concentrati numai pe Damian, tristi si stresati, abia asteptam sa se culce ca sa intram pe net, sa citim, sa....nici eu nu mai stiu ce sa facem....
cu siropelele astea. am citit inca de asta noapte destule despre ele, dr de azi ne-a asigurat ca nu sedeaza copilul sau mai stiu io ce ( de ex vit B e un complex de vitamine) dar nu o sa-i dam nimic pana nu mergem si la dr Naghiu, sa vedem ce spune si el, eu as vrea sa mearga totul bine numai prin joc si stimulare din partea noastra. Plus mersul in colectivitate ( deja ne gandeam si noi de ieri la asta) in care imi pun mari sperante.
nu stiu in cat timp ar tb sa ma astept la ceva progrese, nu prea stiu cu ce sa incep si ce sa facem.
da, ne-am miscat repede, ca paranoia asta ne omoara pe amandoi, ambii suntem un pic ipohondri cred si cititul asta pe net ne omoara. normal ca nu as fi putut sta fara sa fac nimic.
si inca, doar dupa vizita de azi de la dr, nu am scos cuiul cu autismul, frica tot e. Sapt viit tb sa mergem iar la dr sa ne dea un program de stimulare, niste sfaturi ce sa facem cu el, chestii de astea, asa am inteles, in capul meu e un haos acum, ma mai ajuta putin scrisul...
Dyana, multumesc de incurajari!
Ilinca, si D al meu e tot cam asa, independent si golan ![]()
Mami de fetita
si de baietel 
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Anaan spune:
Eseea
,eu sunt convinsa ca puiul tau e bine, dar am trecut si eu prin asta si stiu cum este; ai nevoie de certitudini si de aceea este buna o a doua parere; Tonotil i-a fost recomandat si lui Andrei de prima dr la care am fost, i-am dat vreo doua doze, fiind vorba de un complex de vitamine, am zis ca rau nu-i fac; a doua dr a spus sa renuntam la medicament, ca nu-si are rostul si, slava Domnului, a avut dreptate!Eu zic ca, mergand la gradinita, cel mic o sa-si dea drumul si la vorbit si atunci sa te tii...Sper sa-ti gasesti linistea si sa scapi de orice ingrijorare!
Gianina34 spune:
gige - multi ani si fericiti impreuna (ca ma luai cu problemele si uitai sa marchez sa pupacesc evenimentul
)
pupici multi si pitonasului nostru drag
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Anaan spune:
Eseea, stai ca ti-am citit mesajul si revin: si la noi aceeasi situatie- fara bunici ( il mai avem doar pe socru-meu si locuieste intr-o alta localitate), am lasat copilul in ritmul lui etc. De aceea chiar cred ca si la voi va functiona foarte bine gradinita/ sau o bona vorbareata si perseverenta ( cum e bona lui Andrei) si sunt convinsa ca veti fi martorii unor schimbari mari in timp scurt!
Imi amintesc si eu de noptile nedormite: ma uitam la el cum dormea si plangeam de-mi ieseau ochii din cap, dar o sa vezi ca trece si perioada asta urata, o sa faca progrese si o sa-ti recapeti linistea!
Anaan spune:
| citat din mesajul lui denisamada Ia, strangeti randurile si faceti loc sa intru si eu! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Interzis! E ocupat!
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Interzis! E ocupat! |
iesiti repede toate ca m-am scapat de pipi pe mine, -n butoi!

...apa din butoi, normal...