Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***
Raspunsuri - Pagina 20
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
Foarte frumoase pozele, imi plac mult si cele alb negru. Vazut si fluturasul. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Si fluturii trag la Sophiphi!

Fug la treaba!
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
Foarte frumoase pozele, imi plac mult si cele alb negru. Vazut si fluturasul. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
superbe pozele si Sophiphi care e chiar imbracata in culorile toamnei... foarte frumoase poze!
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello, hello! LA MULTI ANI ANA draga ![]() ![]() . Sa ramai la fel de buna si blanda, sa fii mereu vesela si sa ai o viata frumoasa alaturi de Gulia si de sotul tau. Sunteti o familie minunata!LA MULTI ANI POOHY! LA MULTI ANI MIHAELA, GABRIELA, MIHAI, GABRIEL si toate derivatele ![]() DYANA, ce peripetii. Uff, bine ca ai reusit sa te descarci si sa nu te superi f tare, bravos tie! Fetelor, am mai facut floricele si am zis sa vi le arat si voua - http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/AranjamenteleMele# Noi suntem inca racite, dar fata de week-end-ul de cosmar pe care l-am avut, Ana cel putin e mai bine (eu nu, dar asta chiar nu conteaza). Am ajuns cu ea la spital ieri, pt ca desi era deja pe antibiotic avea febra f mare, nu respira ok, tusea ca la balamuc. E un soi de bronsita din ce am inteles. Ne-a dat sa ii facem inhalatii, am luat un aparat care se cheama babyhaler si se pune pe nasuc si gurita si se sprayeaza doua sprayuri, se tine cam 15 secunde si asta e, mai usor si mai eficient decat cu aerosolii, la care Ana nu mai sta deloc. Deja e mult mai bine si i-am facut doar de trei ori, ieri de 2 si azi o data. In schimb s-a deranjat la stomac pt ca nu papa nimic si ia medicamente la greu. Dar trecem si peste asta. Bine macar ca nu mai e moale si letargica ca muream cum statea intr-un loc ca o statuie si se uita la mine cu ochii blegi si injectati . Acum a redevenit Ana mea stricacioasa, tipacioasa si tare o iubesc .Va pupam ![]() Mami de minune mica |
O pupam pe Ana si ne bucuram ca se simte mai bine.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
chatonel spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Noapte buna, melancolistelor! ![]() Tocmai am vb cu Mimi, vine acasa, n-are rost sa mai mergem dimineata, deja se adunasera vreo 7 acolo in fata comisariatului, inveliti in paturi (sunt primiti "la vorbitor" 5 pe zi), s-au luat la harta, s-au listat si relistat ![]() ![]() ![]() ...Pana la urma tot pe romani ii injuram si aici, ca aproape doar romani sunt la coada de "membri UE", si ei se "organizeaza" asa ![]() ![]() , ca cica ce e aia sa te scrii pe lista si sa vii in ziua stabilita! Sa nu dormi tu pe trotuar nici macar 1 noapte? Daca vine altu' si se baga in fata? Sa nu poti tu sa-l iei sa-l bati?![]() ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ Edit, sa nu adormiti cu vreo impresie...! Prin urmate maine dormim pana tarziu! ![]() ![]() "E pe jumatate plin!" (ce-mi vine sa fac o rima si sa zic ca "de venin"!) |
trec toate, ai sa vezi ca si asta va fi una din amintirile tale, chit ca te nerveaza acum...

carla28 spune:
| citat din mesajul lui mababei Seara buna! La multi ani, Ana! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia frumoasa si sa ramai mereu vesela, optimista, tonica si radioasa !Multumesc pentru urari !La multi ani, Kea !La multi ani, Mihaelacg ! Multumesc de telefon, imi pare rau ca n-am vorbit mai mult!La multi tuturor sarbatoritilor, mari si mici !Ce a mai inseninat ziua de astazi a fost faptul ca ne-au externat. Am beneficiat de ospitalitatea spitalului de copii, de joi noaptea, in urma unor episoade de varsaturi, urmate si de diaree . Diagnosticul initial:gastroenterocolita acuta. Fara febra. Apoi a inceput haosul :analize urate, diagnostice bombastice (in observatie) pe rand:hepatita toxica, mononucleoza infectioasa, apoi hepatita virala (virus C???)![]() ![]() . Transaminaze mari, sperante mici, nervi ascutiti, revolta mare, credinta multa. Rezumatul a cinci zile de zbucium ! Asteptam ceva rezultate care vor veni in doua saptamani. Pana atunci regim alimentar, Liv 52 si Protectis. Am nimerit in garda unei doctorita foarte de treaba care s-a ocupat cu adevarat de noi pe toata perioada, asa ca macar din punctual asta de vedere am evitat trauma. Cu cateva infirmiere si asistente am avut de furca dar mi-am reamintit ca uneori is tare rea de gura . Au renuntat sa ma "instruiasca" cand au vazut ca sunt orice numai docila nu.Ma duc la nani, ca somnul intr-un spital de copii poate fi numit oricum dar nu somn .Aveti grija de voi si de puiuti !Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
Doamne ajuta sa fie bine.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
chatonel spune:
Dyana, uite pt tine si mutzu 
http://stiri.rol.ro/Geniu-la-trei-ani-Cu-un-IQ-de-140-a-intrat-in-Mensa-576905.html
Bianca2503 spune:
Am fost de dimineaa la teatru- Tandarica.
Piesa- Alba ca zapada.
cred ca am stat 10 minute si gata. Ne-am culuralizat suficient.
Asa ca mi-am facut damblaua de a duce copilul la teatru si am vazut ca inca nu pricepe nimic.
Mai mergem si anul urmator.
Ilinca_M. spune:
Mai avem un shofer in familie!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Am fost de dimineaa la teatru- Tandarica. Piesa- Alba ca zapada. cred ca am stat 10 minute si gata. Ne-am culuralizat suficient. Asa ca mi-am facut damblaua de a duce copilul la teatru si am vazut ca inca nu pricepe nimic. Mai mergem si anul urmator. |
N-a fost cu muzica multa? Sau nu e pasionat? Sophiphi isi gasea altceva de facut(urcat pe scena!!) doar cand era dialog nemuzical (noroc ca putin), in rest si-a rupt pingelele dansand:))) (cand sala aplauda se intorcea multumita catre spectatori, cred ca era convinsa ca-s pentru ea aplauzele:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

. 
!
!
:analize urate, diagnostice bombastice (in observatie) pe rand:hepatita toxica, mononucleoza infectioasa, apoi hepatita virala (virus C???)
dar mi-am reamintit ca uneori is tare rea de gura
. Au renuntat sa ma "instruiasca" cand au vazut ca sunt orice numai docila nu.