Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

'Neata! o cafea tare pentru toata lumea!
Azi Razvan a depasit putin recordul cu trezitul - 5,30 dar a adormit la loc, eu nu

VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Mababei, Doamne ajuta sa fie totul bine cu piticotul tau

Fetelor, haideti va rog, mai dati niste voturi

VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Acu se vede...
Am fugit

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Theodora ingeras si Maria (17.09.2010)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Sa fiti sanatosi si bucurosi.

Tu arati foarte bine iar Maria este o dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

daca incerc sa fac si eu un tabel cunostintele dragoanei, as spune asa:

- romana: mama, tata, mami, tati, catze (catel, io asa alint cateii :D), apa, gata, pa (asta a fost printre primele cuvinte), pis (o pisica oarecare), pish, caca, alo, bebi (mama mea), anca (eu), bebe (ea), zia (tot ea), mītzi (pisica noastra), da, nu, nani, cucu, bau, bum (cind cade ceva, inclusiv ea )

- franceza: maman, papa, chaud, aurevoir, merci, dodo, susu (suzi), nounou, encore, chaussure, chaussette, Sasha (copilul care e cu ea la nanny), Simba (pisica de la nanny)

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai vorbeste franceza mai bine decat noi, care mergem si la ore pe deasupra! Chatonel nu vrei sa ne iei la tine acasa sa invatam franceza fara profesor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

noi la 5 fix(maxim-maximorum 5.10) incepem sa ne foim de trezire iar la 6.30 /(7 maxim) alerg dupa ea sa-i schimb pijamalutele

asa ca niciodata nu-i cafea suficienta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Bonjour tufete

Venii si io cu cana de ceai.
De miine avem week-end lung, asa ca plecam (io si dragoana) la socri, unde o sa ne intilnim cu dragonul tata, care vine din deplasarea de la Paris.

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

daca incerc sa fac si eu un tabel cunostintele dragoanei, as spune asa:

- romana: mama, tata, mami, tati, catze (catel, io asa alint cateii :D), apa, gata, pa (asta a fost printre primele cuvinte), pis (o pisica oarecare), pish, caca, alo, bebi (mama mea), anca (eu), bebe (ea), zia (tot ea), mītzi (pisica noastra), da, nu, nani, cucu, bau, bum (cind cade ceva, inclusiv ea )

- franceza: maman, papa, chaud, aurevoir, merci, dodo, susu (suzi), nounou, encore, chaussure, chaussette, Sasha (copilul care e cu ea la nanny), Simba (pisica de la nanny)

Pai vorbeste franceza mai bine decat noi, care mergem si la ore pe deasupra! Chatonel nu vrei sa ne iei la tine acasa sa invatam franceza fara profesor?

www.albumdefamilie.ro/cont/elenamitro/albume/" target="_blank">Eva

hihihhii, si inca am uitat "cintecul" : bateaaaauuuu, sur l'eaaaauuu- astea-s de fapt singurele 3 cuvinte pe care le "leaga" deocamdata.
Elena, stai linistita, cind ajungi sa fii pusa in situatia de a vb o alta limba, pt ca numai aia se foloseste, au sa-ti mearga meningele de trei ori mai repede si ai sa iti "dai drumul" fara sa te mai gindesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Banc sa aiba Anaan ce citi maine dimineata:

Un tip sta la coada la casa cand deodata observa ca o blondina, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mana si-i zambeste prietenos. Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atat de bine il cunoaste, asa ca o intreaba:
- Scuzati, ne cunoastem cumva?
- Nu sunt chiar sigura, dar cred ca sunteti tatal unuia dintre copiii mei, raspunde frumusetea.
Tipul isi aduce aminte de singura data cand si-a inselat sotia.
- Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund?
- Nu, raspunde tipa rece, sunt profesoara de romana a fiului dumneavoastra!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Super bancul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am vazut la protv stirea precum, un vas de cruaziera a ramas "mort" in larg din cauza unui incendiu la sala motoarelor... au aratat reportaj cu imagine si am ramas blocata pt.ca era unul din vapoarele companiei la care lucreaza sotul... am crezut ca mor pana a trecut publicitatea si am vazut ca e vorba de Carnival Splandor (el este pe alt vas) - eu am lucrat acum 2 ani pe Splandor, tocmai il scosese pe piata si acolo am ramas insarcinata cu Stefan.
E cam nasol sa ramai fara apa calda, nu poti trage apa pt.ca nu au presiune, fara aer conditionat (asta chiar ca e cosmar, am trecut si eu prin asa ceva cand vasele sunt docate pt.reparatiile la 2-3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Banc sa aiba Anaan ce citi maine dimineata:

Un tip sta la coada la casa cand deodata observa ca o blondina, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mana si-i zambeste prietenos. Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atat de bine il cunoaste, asa ca o intreaba:
- Scuzati, ne cunoastem cumva?
- Nu sunt chiar sigura, dar cred ca sunteti tatal unuia dintre copiii mei, raspunde frumusetea.
Tipul isi aduce aminte de singura data cand si-a inselat sotia.
- Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund?
- Nu, raspunde tipa rece, sunt profesoara de romana a fiului dumneavoastra!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Ioi, Monnvas, telina si castravetele nu vor mai fi la fel pentru mine! Cat despre "copiii mei", nu mai zic veci, trec la varianta oficiala "elevii mei"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Va fac si un cadou: o noua shedintza foto de ieri, din parc, unde a avut maxima distractie de a se arunca in mormanele de frunze stranse gramada, pfuuu, ce scandal a facut cand am vrut s-o scoatem de-acolo, a trebuit sa stam vreo 15 minute langa ea sa inoate pe-acolo. La un moment dat are si un fluture in cap

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Foarte frumoase pozele, imi plac mult si cele alb negru. Vazut si fluturasul.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput