Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***
Raspunsuri - Pagina 15
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea Dyana, pai ce spui tu ma lasa masca! sa numere pana la 10? pai fetita mea abia ieri a facut asta, si are 3 ani si 7 luni. a inceput sa numere din senin, pana la 10. pai al meu e speedy gonzales, te lesina nu alta. In parc nu pot iesi singura niciodata cu amandoi, Damian e criminal nu alta, transpiri tot : alearga peste tot, se catara, vrea si colo si colo. Am iesit o data 3 adulti cu ei doi ( eu, sotul, soacra) si eram toti 3 leoarca! Fetita e mai linistita, se joaca dar pe langa mine, Damian e wow! trage de toate cablurile, apasa pe toate butoanele, stinge si aprinde dvd-ul de 100 de ori, etc |
eseea pai sa nu te gandesti ca e al meu super dotat!!! nici pomemneala de asa ceva; doar ca lui i-au placut mult activitatile statice, asa ca ne-am facut de lucru cu covorase puzzle mari si mici cu cifre si litere, cu jocuri magnetice cu tablita, cu carticele, cu mingiute multe de numarat.... si singur a deprins cifre si litere; ii plac si jucariile cu activitati, asa ca ne petrecem cam tot timpul impreuna la joaca.... si uite asa am ajuns sa numaram pana la 10 si sa stim cam majoritatea literelor. uite chiar azi l-am lasat cu taica'su acasa si cand m-am intors mutzu ii explica de zor o amestecatura de litere si cifre de pe mini-covorasul lui; el le ia si le dezmenbreaza si ne zice ce litera/cifra e.
pai si uite ce activitati aveti voi la partea de "sport"..... eu n-am prins asa ceva niciodata; a mers singurel tarziu, la 1 an si 4 luni, dar si acum afara ii place sa mearga tacticos cu noi de mana; si alergatul este asa... ocazional, cu toate ca eu energie slava Domnului am destula incat sa -l alerg cat vrea.... dar n-ai sa vezi; de multe ori ajungem de ma alerg eu cu taica'su pe afara doar-doar incearca si el.... si ne arunca asa cate un zambet plictisit si-si vede de ale lui, ba chiar rade de se prapadeste... zici ca ne ia in ras nu alta!!!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
Anaan spune:
Salutare!
Mada, Olga, Dodo, Ela
, multumesc de urari!
Mababei, m-a dat gata Babi, Babi Tin Acan!
Grozav baiet
ai!M-am amuzat copios gandindu-ma la tanti catalogata drept matza, din cauza blanii pe care o purta!
Ma bucur ca lui David ii place la gradi; mare lucru este! De Ianis alpinistul ce sa mai zic?! Numai copii grozavi prin "ograda"
noastra!
Gige, bucura-te de casnicia ta multi, multi ani de acum incolo!Sa fiti fericiti!
...si cedeaza-mi mie locul in butoi, ca m-au luat si pe mine depresiile in dupa-masa asta din motive de prieteni cam neprieteni
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Gige, bucura-te de casnicia ta multi, multi ani de acum incolo!Sa fiti fericiti! ![]() ...si cedeaza-mi mie locul in butoi, ca m-au luat si pe mine depresiile in dupa-masa asta din motive de prieteni cam neprieteni![]() |

Sa nu dai din maini, ca facem apa pe jos...
...apa din butoi, normal..._
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
![]() Sa nu dai din maini, ca facem apa pe jos... ...apa din butoi, normal..._ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Nu, promit ca stau nemiscata si jelesc
Ela78 spune:
Anaan, lasa butoiul cu melancolie pentru "la pensie" (tot ce nu reusesc acum sa fac, zic ca o sa fac "la pensie"
), ai aici o gramada de prieteni
Dyana, imi pare rau ca s-a luat matusa de mutzu', poate ar fi cazul sa nu mai mergeti in gasca lor, daca le place sa-l chinuie
Novus, foarte bine ca ai ripostat, eu la cucoanele care imi fac observatii sau comentarii negative la adresa copilului meu, ma fac ca nu aud si ma eschivez (imi iau cartea sa citesc, acum am inceput "Fratii Kamarazov").
Intreba cineva cate grade sint in casa, la noi iti vine sa behai de cald
, dupa ce ca sunt 26 grade afara, mai forjeaza si radet-ul caloriferele la maxim.
Mai tufete, cele care inca n-ati reintrat in campul muncii, nu va sperie dead-line-ul care se apropie? Eu am inceput deja sa ma stresez cu serviciul
, iar astazi m-au sunat de la firma sa ma invite la petrecerea de Craciun in Poiana Brasov, care e exact in perioada intalnelii de la Moeciu, ca si anul trecut. Bineinteles ca prefer sa fiu cu ghioceii
, cu firma am mai fost si voi mai merge la petreceri.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Anaan, lasa butoiul cu melancolie pentru "la pensie" (tot ce nu reusesc acum sa fac, zic ca o sa fac "la pensie" ), ai aici o gramada de prieteni![]() [Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Dac-ar fi toti ca voi, as trai intr-o lume ideala!

Oricum, ii dau incolo, ca ma intristez degeaba!
Cu mersul la serviciu am cam inceput sa ma stresez si eu
, mai ales ca, probabil, o sa merg din februarie. La mine avantajul este ca trebuie sa strang din dinti cinci luni si apoi vine vacanta de vara, cu gandul asta ma consolez. Adevarul este ca sunt intr-o stare de confuzie, ba vreau sa incep serviciul, ba nu vreau...cine sa ma mai inteleaga si pe mine?!
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Eseea multumesc de raspunsuri. wow, pai ai vostri par evoluati tare fata de al meu.![]() Gianina, pai piciul tau e mai mic cu o luna decat al meu si tot zice cateva cuvinte si mai ales face ce ii spui. Al meu nimic, face numai ce vrea el, ii place sa ne alergam prin casa si sa strig dupa el ca "il prind" Bine ca mi=ai zis cu Medlife, in caz ca va fi nevoie ( desi eu sper ca nu!!), desi eu nu am suspiciuni ca nu aude, chiar azi l-am testat cu mai multe chestii sa vad daca intoarce capul, etc Anaan, tocmai asta ma injrijoreaza parca mai mult pe mine " lipsa capacitatii copilului de a intelege ceea ce i se spune ( normal, nu filozofia lui Kant, lucruri simple!) si de a-si face intelese dorintele si necesitatile", ca nu face ceea ce ii spun ( gen ridica manutele, adu apa etc ) Elena, Bianca si Anaan, pai mie mi se pare ca ai vostri zic detuleee cuvinte, al meu cam nimic, decat pe limba lui. Mami de fetita si de baietel ![]() participam la "Clipe de vara" ess-1.jpg si ess-2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
eseea, ma distrasi cu dorintele tale la copchil
Roaga-l si tu sa-ti dea ceav de pe jos, o jucarie de-a lui, ca sa va jucati amindoi, ori altceva unde e si el interesat, altfel de ce ar face pe maimuta?
Am vazut ca te-ai inflacarat si ai idei nebune, mai bine lasa zapacelile deoparte si du copilasul la vreo invatatoare la pensie(careia nu ii spui decit ca ai nevoie de niste timp pt tine, nik altceva), sa stea cu ea citeva ore pe zi. Si daca nici cu ea nu invata nik (m-as mira) atunci pune-ti semne de intrebare.
Eu cred ca esti putin panicoasa

Eseea spune:
deja sunt f panicata Chatonel
...
Mami de fetita
si de baietel 
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ramona7575 spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Din partea lu barbate-miu nu am nici un fel de ajutor, asa ca fetele, fara ajutoare, lasa-ti sa treaca macar 3 ani intre copii... |
Cred ca mi-ai ridicat un pic oralul cu fraza asta... chiar azi mi-a venit mosul cu ceva intarziere si ma gandeam ca a lasat sotul un pui mic in burtica... eram necajita ca nu am ramas insarcinata dar la ce zi am avut azi

(crize de dor dupa taica`su din partea lui Stefan si nervi de ai mei tot din cauza asta) mi-a prins bine fraza de mai sus ...
novus spune:
Hello !!!
Anaan, lasa te rog depresiile pt altele mai batrane, da ?!! acum nu e momentul lor iar despre prietenii neprietenosi, ce sa zic, lasa-i si pe ei dar nu inainte de a le zice ce te doare nu de alta dar sa nu ramai tu incarcata cu nervii
!!Te 
si hai capu' sus si concentreaza-te pe ce merita cu adevarat 
Gigelica,
multi ani fericiti impreuna va doresc si voua !! si un 
mare pt tine de la mine !!
Mababei, super tare Calin vad ca si-a ales o titulatura mai complexa, la noi e mai simpla, Ada si atat
Multa sanatate va dorim si sa iasa bine analizele 
Eseea, vad ca te stresezi din cauza vocabularului vostru redus, zic si eu ca fetele ca la varsta asta e importanta comunicarea si capacitatea de intelegere, in rest fiecare vorbeste mai multe sau mai putine, eu cred ca pana la urma tine si de firea copiilor adica Alexandra ma gandeam eu ca va fi vorbareata ca na' e cu mine mai mult decat cu Pisi ![]()
Chiar ma gandeam zilele trecute ce fain e acum ca ne intelegem cu ea adica daca vrea ceva vine ne spune sau ne arata si daca ii spunem sa faca ea ceva, daca vrea face daca nu, se face ca nu aude
!
Cu vorbitul noi stam f bine ne-am introdus de ieri 2 expresii tare haioase : ba da si ba nu , ma distrez cum ne da ea replicile ; si tot de ieri mingea nu mai e maaa , s-a transformat in balul (in germana ball- minge)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)