Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela hai mai, ca iti sta foarte misto! Pe bune, chiar te prinde culoarea! Bravo pentru schimbare (voita sau nu )

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Stela, iti sta foarte bine!!!

Ia sa-mi spuneti si mie de ce Luc nu vrea san, dar mananca paste si piure de cartofi??? O fi vrand sa se intarce?>?? Eu nu sunt de acord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
Ne-am intors de la spital, am scapat de tuburi in timpane . Totusi mai tre sa merg la controale, ca n=a trecut de tot. Dar e bineeee!

Luny, eu am reteta scrisa pe o hartie in sertarul din bucatarie, dar o gasesti pe net. Lipia aia e ca o painica ordinara, doar ca se pune si chimen macinat si ulei. apoi se face sosul zaatar http://www.e-retete.ro/retete/za-atar , eu nu am pus boia, ca ala original nu avea boia. bine ca aveam sumac in casa (asta e un condiment acrisor). de aceea nici n-am avut nevoie sa adaug lamaie la final. doar am amestecat condimentele cu ulei si am uns lipia. eu nu am facut lipii de fapt, ci am intins coca cat toata tava. Tocmai am bagat dinasta cu salata de vinete-rosii-ceapa-gogosari iamii!
Si de ilustrul guvern ce sa zic, ca din cauza lui suntem si noi in buda, de am ajuns sa ma oftic ca mi s-a terminat detergentul :(

Butucica, imi pare rau ca dadura toate alea peste voi :( e valabil si pentru tine sfatul cu aghiasma si tamaia :) si nu uita ce mandrete de cupil ai, e un mare motiv de bucurie...

Stela, cat de frumoase sunt pozele de toamna in parc! si ce protagoniste olalalala!
Felicitari pentru schimbare! iti sade bine culoarea!

Ramo, te-am socat? :))
Ai grija cu seful ala, fii pe faza o vreme, cine stie ce i-a casunat..

Vali, se pare ca Luc are o vointa proprie mai precoce :) las ma, si daca se intarca, la varsta asta nu e asa bai.

Tre sa ii fac anei odata un filmulet cum face cand ii curat urechile cu betisorul (nu sariti cu ciomagul, curat la exterior, ca produce f multa ceara). Cum isi da ochii peste cap, nici nu respira de placere! isi tine capul pe mine si eu o gadil. si daca ii zic gata, incepe sa planga! ai vostri fac asa vreunul?

si de incheiere, va las un clip fain de la "Taxi". solistul i-a facut o melodie iubitei lui si a apelat la mai multi artisti ca sa o cante. http://www.youtube.com/watch?v=J0BkdKGPTxw

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mstela hai mai ca nu m-ai shocat ,ma asteptam la o tunsoare ,o schimbare totala..iti sta f bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mutzam multzam..sincere de-ati fi sau nu, rau stiu ca nu-mi sade,dar cand omul vrea schimbare,nu mai conteaza restul.
Si,schimbare totala as fi vrut eu,ca m-a lovit asa o nuanta de neimplinire sufleteasca, dar nu mai vreau sa ma tund..Am zis.Toata viata de pana acum am suferit ca TREBUIA sa ma tund fiindca se tocea,arata urat fiind moale,rar (zicea mai mult lumea),dar ia sa elimin eu "trebuie" asta si sa intind coarda pana unde se poate..dupa dorinta inimii
Sovi,brrr...bine ca te-ai rezolvat.
Ramo,be careful cu Big Brother..cred ca-i supravegherea de inceput..asa fac toti,sau ii apuca uneori..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Am trait s-o vd si p'asta: jucarie mai ieftina aici decat daca as lua-o de pe net din Germania.
Dupa cateva ore de cautari, am gasit Clubul lui Mickey mouse si la noi, asa ca am scapat de grija Mosului...

Am rezolvat si problema lui tzitzi pt moment: a mancat cat pt 3 mese..acu urla....

Matei a urlat ( rau de tot) cand a facut pipi. O fi vreo infectie urinara? Mai astept un pipi si apoi o sun pe dr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Vali, unde l-ai gasit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Vali, la cd,te referi??si eu vreau sa stiu de unde l-ai luat, ca Antonia este innebunita, uite s-a trezit la 3 si ceva ,i-am dat repede sa manance sa nu piarada episodul(cu toate ca il mai vazuse )si au astia niste ore de difuzare de te doare mintea:7.30 dimineata si 3.40 dupa amiaza, in rest cautam pe net, dar uneori se incarca greu...etc, asa ca as prefera sa am un cd

pup bucalatul de Lucutz, si pe matei sa-i treaca sa nu fie vreun crocodil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bitza, CD cu Mickey Club Hous au la Altex de exemplu (si cred ca si in alte magazne similare). 3 episoade pe disc - 49 de lei.

Si Sanziana e maaaare fan Miki, Mini, Duda, Puto, Buki si Pii

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Vali, unde l-ai gasit???

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008) si Alexandru (15.09.2010)

Povestea nasterii

uite-aci il gasii.
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-de-joaca-2266/Mickey-si-Prietenii-2008/Fisher-Price-91/12654/Casa-lui-Mickey-Mouse.html

Bitza. nu e vb de cd, ci de jucaria Clubul lui...
episoade gasesti pe trilulilu destule..

Mergi la inceput