Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ancuto, ce-ai patit?
Esti libera azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.
LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOATA FERICIREA DIN LUME, MIHA SI GIANI!

Pentru doritori
Priviti-ma bine,ca nu mai arat la fel de azi.
Muahh.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Cuscra draga, ma gandesc mereu la voi si ma rog sa fiti bine, sa iasa bine totul,sa te linistesti si sa fii fericita alaturi de cei 3 pui ai tai.
Vali,sanatate puilor.
Sovi,sanatate,draga de tine.
Sanatate si liniste sufleteasca tuturor..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata, ce fac fetele???

dau o cafelutza cu frisca sa va scot din starea asta

Jianinoo,Luny, hai iesiti din starea asta ca nu se merita, pe cuvant, viata este frumoasa, restul fac parte din decor si trebuiesc luate ca atare.Si mie mi-a iesit butoiul in cale de multe ori, dar uite asa in ciuda lui nu am vrut sa intru in el,sac,sac,sac,sac,sac......pai ce el m-a facut pe mine???? sau eu pe el???(asa zice o vorba romaneasca)

as mai scrie eu cate ceva dar ma asteapta o zi plina de trebi
Bubule, daca tot stai degeaba nu vii la mine sa-mi gatestisi mie???curatenie fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu sunt dupa masa si azi...
de patit, eu (noi) le patim pe toate in ultimul timp...e o perioada urata, care nu va trece prea curand... intre altele, 'sa multumim' ilustrului nostru presedinte si guvernului .. mare dezamagire... nu stiu ce caut aici, nu ma regasesc, nu e locul meu, dar nici curaj nu mai am, DELOC!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

"Neata mai inspre pranz asa...

Bunaaa cafeaua cu frisca, mersi Bitza.

Vazut si poze frumoase de Stelutz! Acum astept si cu noul look, sa stii

tuturor

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Vreme urata, ploua... eu cam melancolica si fara chef, basca durerea de cap... Insa azi e vineri. Si maine sambata...

Luny, orice ar fi, stii ca avem cu totii perioade mai grele... da-ti timp sa "te simti naspa", insa ai incredere ca va fi mai bine. De obicei belelele vin cu sacul, insa se duc tot impreuna si lasa loc bucuriilor!

Va pup pe toate, incerc sa fac ceva ordine prin casa...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare!!!

cu soacra-v-am facut capul calendarimi pare rau...tot rau se simte,l-am stresat pe al meu pana cand a pus mana pe telefon,a sunat doctorita de la Slatina,un om f bun si bland,si luni ne prezentam la spital pentru internare..soacra inca nu stie,inca un show cu plansete si refuzuri dar facem asta pentru binele ei...nu se poate asa cevasotul doctoritei e chirurg,un lucru bun ca se poate ocupa si de picior...

gudindei-am expus toate riscurile,Dana e cea care i-a spus toate riscurile,i le-am repetat si noi de nenumarate ori ,i-am spus ca risca sa ramana fara picioretc etc ..cu dat'naiba daca vrea sa inteleaga..acum eu sper sa mearga luni la doctor..doamne ajuta!!!

butuceloff rabdare si putere si tie la cate ai pe cap... si numai bine

bitza

luny cam asa ma simt si eu..parca nu-mi gasesc locul si linistea

mstelasper ca nu ne shochezi si tu cum ne-a shocat sovi-pe care o pup si ii urez sanatate

eu am avut o vizita din partea shefului fara sa se anunte...ce-o insemna asta?!?n-a stat mult,a trecut sa vada ce fac,sa-mi divulge cateva noutati si a plecat..o fi uitat sa ma anunte,asa cum a facut-o de fiecare data sau a vrut sa ma verifice..tznt ,tznt...cand l-am vazut intrand pe usa ,am ramas cu gura cascata si nu stiam ce sa mai zic...

la noi e soare,nicoiti trimit si tie daca vrei si sper sa avem si un WE calduros si frumos(si linistit)..as vrea sa mergem pe la socra'miu,daca-i cald ca sa mai uitam de cele rele...

bubu eu de cand am inceput munca am devenit o lenesa..cum Andru la pranz mananca la gradi,seara fac repede ceva de mancare...curatenie fac doar asa mai pe deasupra,strang un pic sa nu fie dezordine si cu asta basta..sa mai stea si asa ca destul am smotruit cat am stat acasa..acu'scot parleala

ma intorc la trebi..va si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Iata, vecinik, ce-a iesit...intamplator sau ce-am vrut si ce-a iesit..shoc sau nu, ardeam dupa o schimbare, si asta imi era cel mai la indemana...Ramo

Colega mea de serviciu azi dimineata:"Wau,ce schimbare,e frumos,dar imi placeai mai mult blonda!"...apreciere mai tare ca asta nici ca voi primi..G m-a privit stupefiat si nu a comentat..nu am inteles nimic,dar nici nu ma interesa.

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Jianiii, pe la Austria nu vii? Hai ca sunt fata de treaba, normala si la locul ei :D. Si tie iti spun "Fruntea sus!", trec si astea mai rele, vin mai bune si tot asa...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput