Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)
Raspunsuri - Pagina 19
sovietica spune:
o sugestie, cum sa va treziti maine dimineata http://www.youtube.com/watch?v=1QCEzXAfjnI
vreau si eu pat dinala :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
tonic spune:
Si noi suntem in Clubul lui Mickey ![]()
Bitza vezi ca cel mai bine se vad pe Trilulilu, dar sa intri de pe Mozzila ca pe Explorer mie imi apare sunetul defazat. Cauti direct Clubul... si sunt vreo 6 pagini cu episoade.
Tot de pe net avem si Manny Iscusitul, si Chugginton, Micile Genii...ca si noi avem portie zilnica
daca nu-si ia doza e jale!
Zoze ne-ai lasat cu ochii in soare, sunteti bine?
Cuscra bine ca te-ai reparat. Sa stii ca n-am uitat de promisiune, dar uit mereu sa iau aparatul de acasa 
Valen ma bucur ca e bine puiul mic si-mi pare rau de Matei. Sper sa nu fie totusi ceva grav.
As vrea sa va spun fiecareia cate ceva dar sunt cam obosita si cam imprastiata, asa ca las pe data viitoare.
Sper ca sunteti bine randunici si ca veti avea un w-end minunat. dupa cum se vede, toamna tine cu noi.

VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica o sugestie, cum sa va treziti maine dimineata http://www.youtube.com/watch?v=1QCEzXAfjnI vreau si eu pat dinala :) (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
Doar pat?
Pe unde le gasesti????
sovietica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui VALENTINA C
Doar pat? Pe unde le gasesti???? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
bine, si peruca vreau

le primesc pe mail, nu stau sa le caut eu
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
delphin spune:
Giani, cu intarziere dar din suflet
Sanatate si bucurii! Sper sa iasa cat de curand soarele pe ulitza ta!
Mihaela...nastere usoara, bucurii si sabatate
!
SOVI tare ma bucur ca esti bine!
Copii sunt bine, cresc, nazdravani!
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31010101&l=5b6e80a7e0&id=1257517204
Nu am citit de cat ultimele pagini, poate cineva sa-mi zica cate ceva despre SIMO si Micu' ? Au plecat, urmeaza sa plece?
O zi buna si copilasi sanatosi va doresc!
alina_satena spune:
si fiicamea este inebunita dupa micky mouse,am un cd de la o revista(nu spun numele sa nu se considere reclama)si il pun in fiecare zi de cel putin 20 de ori doar pe micky il vrea altceva nu
asa ca va multumesc ptr sugestia cu trilulilu

gecko spune:
vali, mie mai mult imi plac masinutele alea a la Mickey si prietenii. Cred ca am sa-i comand si eu la al meu si le trimit pe adresa bunicilor. Merci de site
. In sfarsit unul ce accepta plata cu cardul si nu doar plata la curier.
Cu intrebarea ta cu copiii...
Nu pot spune ca am fost prea stresata sau atenta sa fac treaba ca la carte la Patrick. Dar stiu sigur ca la al doilea sunt mai rabdatoare. La Patrick tot am asteptat sa atinga diferite etape ale cresterii....primul dintisor, prima intoarcere, prima diversificare etc. La Michael nici nu simt cand creste si apoi vad lucrurile mai realist: primul dintisor= bale, muscat de tzatza etc, prima intoarcere = de acum trebuie supravegheat tot timpul, difersificarea = scaun, ustensile, haine murdare, preparat mancaruri etc. Asa ca nu ma mai grabesc niciunde.
Oricum, de pe acum am convingerea ca la capitolul diversificare va fi totul halandala. Il vede pe Patrick si sigur va intinde si el mana. Nu zic cum de pe la vreo 4 luni baleste si inghite in sec cand il vede pe frate'su mancand.
La umblat/cotrobait prin casa sigur va avea limite mult mai largi. Ce usa i-o voi inchide eu sigur i-o va deschide Patrick.
La capitolul haine...atat il mai aranjam pe Patrick. Musai bluji la 1-2 luni, musai camasa cand mergeam la biserica...la Michael ciuciu...bine ca e imbracat
.
Poze....cam 40-50 saptamanal la Patrick. Michael sarmanu' din cand in cand, 2-3 poze la saptamana.
luny spune:
sovi cat de bine te inteleg, si mie mi s-a terminat detergentul si am aceeasi problema
super piesa celor de la Taxi!![]()
Si noi suntem in Clubul Mimacu
, el cam la 7 se trezeste, numa bine sa nu-l rateze
..nu mai spun cata treaba am acum... si eu ce fac???
aaaa, stela sa stii ac mie imi place mai mult cum iti sta asa, iti scoate ochii in evidenta satenul!!
ia trage-ti pe tine un babydoll sau ceva sexos, negru, contureaza-ti ochii cu un dermatograf, si apari asa peste Geo, dupa ce adoarme fi-ta
, sa vezi ce o sa comenteze
![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Steluta, sa-ti fie de bine, iti sta super!
Luny
Hai ma, ca o sa se rezolve toate!
Sovi, ma bucur ca au iesit bine testele la urechiuse!
Vali, e chiar super casuta...cam scumpa
Si ai mei sunt mari fani! eu intru pe site la clubul lui mickey si au acolo episoade.
Moama, ce-am dormit! de la 3 jumate la 6 ![]()
Ma duc acum sa fac o ciulama cu pui si o mamaliguta sa papam.

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);