Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

kossir, multumesc pentru votul de incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Dragelor, va multumesc mult pentru mesajele frumoase.

Toti puiutii sunt minunati si voi sunteti cele mai bune mame pentru pruncii vostrii.

Acum e timpul sa sterg albumul, cu ocazia asta mai salvati spatiu : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

Delia fiecare grup are reguli. Forumul asta sigur are cateva pagini intregi. Atata vreme cat s-a abuzat de ospitalitatea si increderea unor oameni din gasca noastra eu sunt dispusa sa gang up impotriva ei. Modul cum a primit parola nu e ok si in nici un caz nu asa esti reprimita intr-un grup. Fiecare trebe sa isi asume consecintele faptelor sale.

Vad ca se evita subiectul. Mie nu imi place sa ignor o problema sperand ca nu va mai constitui o problema. daca considerati ca trebuie reprimita in grup, spune-ti si gata... din partea mea tot ignore are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA!

Roxi, mersi, da asta era. O sa caut sa vad cum ii zice aici.

As avea multe de scris si de intrebat, dar acum nu am timp.

Vroiam doar sa scriu, cu referire la ce spunea Gaby. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca cineva i-a dat parola...iar acel CINEVA, daca a considerat ca trebuie sa o primeasca, frumos ar fi fost sa isi sustina aici punctul de vedere si sa ne spuna de ce considera ca trebuie sa i-o dea! Macar poate acum, acel CINEVA, asa si pt curiozitatea mea, va avea curaj sa spuna cine e si de ce a considerat ca trebuie sa faca totul pe ascuns si sa nu ne spuna restul fetelor nimic despre asta. Suntem un grup...iar daca cineva considera ca nu conteaza ce doresc restul fetelor....

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Gaby, e posibil sa nu fi primit parola, ci sa fi ramas logata cu cea veche. Mie nu-mi cere parola deloc, pentru ca intru doar eu pe Picasa si ramane pagina salvata. De parola noua am avut nevoie doar pt g-mail, altfel nici nu as fi cerut-o. e o parere, poate nu s-a intamplat asa. , nu mai fi suparata, nu merita! Mai bine ne spui ceva de Joy? Ce mai face scumpica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

Erina- pe mine m-a intrebat o pediatra daca i-am facut prevenar-ul, tocmai pt ca daca ar fi fost asa ar fi suspectat ca asta ar fi cauza pt care Bianca ar face bronsitele astea des! Nu stiu ce sa zic si ce sa mai cred...
Delia stiu ca ai dreptate.... si fie-mea la fel a fost, nu manca si mai tarziu, pe la 3-4 ani a mancat destul de bine. Dar ei ii dadeam o singura combinatie de piureu de legume, adica ce-mi spusese dr sa-i dau. La Cristian variez, ii bag tot felul, schimb, doar-doar o manca. Ce ma deranjeaza de fapt, e ca nici macar nu deschide gura cand vede lingurita, as sta linistita daca ar manca si el acolo 50 g. Dar cand reusesc sa-i dau o lingurita si dup-aceea "la revedere!" ma oftic. Da' rau! Mai nou am observat ca daca ii dau fructele dimineata nu mi le mananca nici p-alea. Nu ca s-ar inghesui la ele mai tarziu, dar oricum reusesc sa-i dau cam 100 g. Spun asta ca sa nu-ti imaginezi ca vreau sa-l indes ca pe curcan, vreau sa se invete doar cu gusturi noi. Cerealele de seara sunt insa un deliciu, le asteapta cu gura cascata. E smecher!
Irina merci Sanatate si voua!

Marina de Cristian Patrick (8.04.2010) si Bianca Maria (15.09.2005)

Hi,

incearca sa amesteci legumele cu cerealele la amiaza, 3/4 cereale, restul legume si incet incet scazi cerealele... poate merge.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

si noi facem prevenarul, nu a avut reactii adverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Delia nici eu nu sunt de acord cu tine. Suntem o comunitate, chiar daca una virtuala; asa ca mi se pare firesc ca deciziile sa se ia dupa cum doreste marea majoritate. Sincer, faptul ca a aprut un album cu pozele Justinei nu ma deranjeaza, pana la urma e si ea unul dintre iepurasii nostrii, si nu e vina ei ca mamica ei a fost atat de nerecunoscatoare cu un OM care i-a intins o mana de ajutor. Ce ma deranjeaza, e ca ALTCINEVA i-a dat parola, fara sa spuna.
In fine, nu mai zic nimic, ca parca iar vad ca in capitolul asta o luam razna cu toate, si il facem praf.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

cristina am incercat sa-i amestec cu banana si a mancat, dar mi-e frica sa nu-l constip. nu stiu daca e ok sa-i amestec cu cereale avand in vedere ca sunt cu lapte. dar cred ca voi incerca si asta. merci oricum totul e relativ. Acum vreo 3 sapt i-am dat un borcanel de legume si pui si l-a mancat, acum 2 zile acelasi borcanel nu l-a vrut sub nicio forma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

briza marii intrebai de oua. Eu ii dau atata timp cat oul sta culcat jos in apa. Daca sta in picioare gata, nu-l mai dau!
cat despre subiectul Ioanact, sincera sa fiu nici pe mine nu ma intereseaza ori ca e, ori ca nu e! Mai mult ma intereseaza parerile voastre. Eu una am cerut o singura data parola si de atunci s-a schimbat si nu am mai indraznit sa o cer pt ca am intrat destul de rar, nereusind sa tin pasul cu voi.

Mergi la inceput