Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- azi mi-a facut fii-mea asta mica o surpriza si s-a trezit la 6:30 pentru un pic de tzitzi si NU S-A MAI CULCAT asa ca m-am trezit si eu cu ea la datorie. Sa vedem cand o apuca iar somnul, ca pentru noi miercurea este o zi super full.

Gaby si Child -- daca tot am ratat cearta data trecuta, hai sa ma bag acum. Mie nu mi se pare corect sa ne "gang up" impotriva Ioaneict. Ce a facut, a facut, a fost "certata" bine, este clar un comportament urat, multe fete au intrat si si-au aratat dezaprobarea pentru gestul ei si suportul pentru Oanka. Dar de aici si pana la a o da afara din club mi se pare cale lunga. Ea nu a facut nimic acestui grup, nu ne-a adresat injurii, nu ne-a amenintat cu nimic, doar pentru ca "nu ne place de ea" sau pentru ca a fost nerecunoscatoare sau ingrata nu mi se pare ca are cineva dreptul sa o dea afara de aici. Mentionez ca NU I-AM DAT EU PAROLA dar vreau sa adaug ca nu mi s-a parut cinstit cand s-a hotarat sa fie schimbata ca sa "ne protejam de Ioanact". Eu zic sa incercam sa fim mai bune una cu alta...

Rmkristine -- probabil ca nu te ajuta sa nu te crizezi, dar sa stii ca daca lasi copilul in ritmul lui, pana la urma ajunge sa manance mai mult decat daca te crizezi si tot incerci sa il obligi, sa il pacalesti. Asta am vazut in mod clar la parintii pe care ii cunosc care au lasat copiii sa manance cand voiau si sa isi introduca gusturi noi cand erau pregatiti -- copiii lor la 2-3 ani mananca mult mai bine decat ceilalti. Asta in toate cazurile de la noi din grup.

Antoemma -- pe john nu l-a invatat nimeni in mod special. El a invatat sa citeasca absolut singur, adica inca de la un an si ceva intreba mereu ce litera e asta, ce litera e asta, apoi ce cuvant e asta si cum ii citeam mereu si el intreba mereu, a facut legatura intre litere si cuvinte is la 4 ani, intr-o zi, ii luasem o carte de la o prietena si pana sa ma apuc io sa i-o citesc a inceput el sa o citeasca. Am crezut ca o citise la gradinita, dar nu. I-am mai dat si alte carti, reviste sa ma conving ca intr-adevar nu memorase ci chiar citea. De atunci citeste si a ajuns acum sa citeasca Harry Potter care are 500 de pagini. Sunt foarte mandra de el, dar este foarte greu, la scoala normala sigur ar fi plicticos pentru el si cred ca ar avea si probleme de adaptare dupa un timp. Dar chiar si acasa unde putem adapta curiculumul la ce are el nevoie, tot e greu, adica mult mai greu decat un copil "normal" care e la acelasi nivel la toate materiile.

Lara -- noi facem Home School. Teoretic, John ar fi in Clasa 1 (year 2 dupa sistemul Britanic), numai ca acum trecem rapid prin cartile de clasa 1 ca sa ma asigur ca nu are gap-uri. Insa mergea atat de greu, el fiind frustrat ca e prea usor, incat l-am dus la o scoala si il testeaza la fiecare materie. Ieri am testat la Vocabulary and Word Building si este la nivel de clasa a 6-a . La Matematica este la nivel de clasa a 2-a. Mai are de testat la Compunere si Gramatica. In rest, la istorie, geografie si science am sa raman la nivelul lui, pentru ca aici poate merge rapid si chiar dca e usor, nu se plictiseste. Sa vedem...

Azi dimineata trebuia sa avem inot, dar cum John a facut ieri febra si Jodie inca e mucoasa si tuseste, am decis sa nu ii duc.

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!
Las o cafea si merg sa citesc din urma.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Roxana mi-am amintit ca tu erai cu papaya.. la noi e 8 lei o buc. Cam 2 euro. Mi se pare cam scump pentru buggetul meu. A! Si mi-am mai amintit ceva. Intrebai de unghii. Pai incearca sa i le tai dupa baita, cand sunt mai moi.
Kossir incearca pentru budinca sa o "indulcesti" cu niste stafide macinate, sau parca ai zis ca ii dai curmale? Ma gandesc la ceva de genul...
Marina multa sanatate fetitei. Sper sa dati de capat acestor episoade de bronsita.
Sanzi felicitari pentru progresele Marei! SI la mine face Irina un fel de pa.
Antoema stai linistita ca nu bea apa. LM ii aduce tot ce are ea nevoie. Plus ca e mult mai bun! Despre permegator, eu nu sunt pentru el. Te-as sfatui sa nu o lasi prea mult in el. Lasa ca o sa vina si vremea cand o sa mearga singura si o sa aibe atunci mai multe de explorat.
Andra tocmai cand vroiam sa intreb de tine, hop ca ai aparut. Delicios meniu are Ianis, ca de obicei de altfel. Am sa ii dau si eu suc de rodie Irinei. L-am facut ieri dar l-am pus in frigider, ca nu eram sigura daca ii dau.
Ina la fel si eu. Am auzit de vreo doua ori ma-ma si de atunci o tine numai in ta-ta, ta-ti. Sanatate multa si voua si felicitari pentru progesele lui Robin, de ridicatul in patru labe si asezatul in fundulet..
Delia Jhon la un an si ceva intreba ce litera e asta?
Sa strigam un pic si catalogul: Denisa, DianaMi, Briza, Vio, Liliana, Niki, Jeni, Bianka1, Miruna79, 2anke, Miria.
Meniul
- mar cu gutuie; (la noi e zilnic cu mar ca am cules pe cei din curte );
- peste cu sos de ardei si un catel mic de usturoi copt, si un pic de supa crema de brocoli;
- iaurt;
- paste cu branzica si un pic de iaurt.
O zi buna va doresc!

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ina, daca vrei lasa.mi pagina pe mess si incercam sa verificam cumva
sunt frumoase mov!

ami aici kg de papaya e in jur de 3 euro, dar cum o bucata poate fi destul de mare poate costa 3 euro, eu ii dau jumate la o masa si cealalta a doua zi, o invelesc cu folie si o tin in frigider
si mango la fel de pret, doar ca pun unul intreg la o masa
merci de raspuns si tie si celorlalte fete, am sa incerc dupa baie sa tai unghiile

eu cu subiectul ioanact chiar nu am treaba, nu ma intereseaza pe bune, dupa tiroia si coloana , ete numai de aia nu faceam eu ulcer :))) miria

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata....va invit la o va servesc cu lapte,fara,dupa preferintele fiecaruia....

la multe lunite sarbatoritulor de azi,multa sanatate,fara viroze,fara nasuc infundat si multa voiosie...

adelina vrea doaar in brate,nici n premergator nu ii mai place..este o mica bandita...

oanaiacovita ce face eric? tu esti bine???? sper ca se simte mai bine....multa sanatate

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata fete cucuiete.

Sanzice fetita mare ai tu acolo. Bravo Mara!
Andraimi ploua in gura cand citesc ce ii dai tu lu Ianis sa pape..I-am dat si eu lu Eric o bucatica mica de ficat amestecat in legume..si l-a scuipat cat colo...mama ce repriza de plans a urmat..
As vrea sa incerc si sosul de rosii, dar nu am rosii in congelator (anul asta nu s-au facut la noi in curte..s-au inegrit si au cazut). Ce rosii la cutie as putea sa iau??? Aveti idee? Ca nu am folosit niciodata rosii la cutie, ca aveam facut de mama si bunica bulion, suc de rosii.

Cat timp pot sa pastrez ouale de tara? Ca am avut 10 oua de la bunica, dar cum eu ii dau doar 2 pe saptamana, inca mai am din ele, dar au trecut deja 2 saptamani si ceva si nu stiu daca sa i le mai dau sau sa le papam noi

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineatza!

La noi ploua, ploua.....ploua. Asa nu imi place cand ploua cu zilele si nu pot iesi cu Filip afara.

Ami la noi tot cam 2 euro e papaya.Inca nu am luat dar poate incerc.
Roxana tu cu ce combini papaya?

Tot citesc meniurile voastre si par asa gustoase. Noi inca suntem pe la inceput dar ma gandesc oare o sa am chef sa gatesc asa?
Oricum ma bucur ca va faceti timp sa le postati.

Ina ma bucur ca va treziti mai rar noaptea.sa treaca tusea si mucisorii.

Filip inca nu zice nici ma-ma nici ta-ta.Doar aaaa sau eeee. Mai nou pt ca isi mananca buza de jos iese cate un ba-ba-ba...asa ca mai asteptam.

Alina felicitari pt Asteropi cea plimbareata.

Va doresc o zi linistita si cu mult soare!

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

elba jumate de papaya+1 mar+1 para
sau daca e mare, combin doar cu un fruct, mar , para, banana

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Buna dimineata si de la noi.

Delia 13, ai PM.

Le multumesc fetelor care mi-au cerut datele prietenei Freedeliei - Raluca. Sper sa o putem ajuta macar putin, ca are mare nevoie de noi....

Daca mai vrea cineva sa o ajute pe Raluca si pe cei 3 copilasi minunati, astept PM. Cred ca impreuna putem face diferenta pentru ei. Orice ajutor conteaza!!!

In alta ordine, va mai rog inca odata sa-mi dati si mie noua parola... poate aveti incredere in mine, totusi...

O zi minunata, va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Erina- pe mine m-a intrebat o pediatra daca i-am facut prevenar-ul, tocmai pt ca daca ar fi fost asa ar fi suspectat ca asta ar fi cauza pt care Bianca ar face bronsitele astea des! Nu stiu ce sa zic si ce sa mai cred...
Delia stiu ca ai dreptate.... si fie-mea la fel a fost, nu manca si mai tarziu, pe la 3-4 ani a mancat destul de bine. Dar ei ii dadeam o singura combinatie de piureu de legume, adica ce-mi spusese dr sa-i dau. La Cristian variez, ii bag tot felul, schimb, doar-doar o manca. Ce ma deranjeaza de fapt, e ca nici macar nu deschide gura cand vede lingurita, as sta linistita daca ar manca si el acolo 50 g. Dar cand reusesc sa-i dau o lingurita si dup-aceea "la revedere!" ma oftic. Da' rau! Mai nou am observat ca daca ii dau fructele dimineata nu mi le mananca nici p-alea. Nu ca s-ar inghesui la ele mai tarziu, dar oricum reusesc sa-i dau cam 100 g. Spun asta ca sa nu-ti imaginezi ca vreau sa-l indes ca pe curcan, vreau sa se invete doar cu gusturi noi. Cerealele de seara sunt insa un deliciu, le asteapta cu gura cascata. E smecher!
Irina merci Sanatate si voua!

Mergi la inceput