Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

marina incearca cereale care se fac cu lapte, nu cu apa, alea nu contin lapte , de aia se pot amesteca si cu iaurt
sau legumele le poti da cu iaurt, poate prefera un pic acrisor, eu la ivan puneam mar fiert la un loc cu legumele, pun si acum de fapt
in schimb la silvana nu, ea baga tot ce i se da deocamdata

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Roxana am incercat cu iaurt! Si cu suc de portocala am incercat, dar nu mananca decat o data/sapt sa zic. E o idee cu cerealele fara lapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Si eu cred ca a ramas logata Ioanact. Si eu am patit o data ca se schimbase parola , dar fiindca ramasesem logata nu am avut nevoie de parola noua. Oricum ce ma mira la persoana asta e ca traieste dupa principiul "Daca voi nu ma vreti eu va vreau"

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

marina sunt care nu mananca poti sa te pui in cap, dar vezi incearca sa le dai prin sita, raman de multe ori chestii mici prin ele, si unii refuza din cauza texturii, nu.i imposibil sa fie asa, tie iti pot parea fine, dar ei nefiind obisnuiti cine stie ce i se pare

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

fetelor am vazut ca se dicuta despre ou la bebeii...
eu oul il prepar asa: 100 grame apa intr-un vas,pun vasul pe foc las sa fiarba,sparg oul si pun galbenusul acolo,mai las putin si sting focul...in felul asta vad oul daca este bun....

in legatura cu ioanact ar fi mai cinstit fata de toate fetele sa ne spuna ea de unde are parola...sa nu se mai faca atatea discutii pe tema asta...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

erina acum am citit comentariile de la poze, rochita e din primark, e un magazin ieftin de aici, unde gasesti multe chestii dragute

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Salut fetelor
Noi nu suntem la Buc de aia intram rarut..

Briza eu folosesc sucul de rosii facut de mama , la Dani inca n-am incercat sa ii dau nimic c bulion am mai bagat juma de rosie la legume dar rar rarut,,, gasesti la cora sticlute cu suc de rosii odata am folosit eu dar nu stiu ce marca e am si uitat...
Ouale cum au zis fetele le bagi in apa cu sare si vezi dc coboara sau urca, de obicei eu nu le tin mai mult de 2 saptamani.

La capitolul papat stam foarte bine mancam de toate de la ardei umplut la peste , ficat pilaf etc... stau prost cu facut budincilor si cu folosirea pastelor nu prea am retete ptr astea insa am descoperit desertul minune a lu Dani ii place la nebunie de la humana sunt niste cutii ca de iaurt cu gris si vanilie mama cum l-a papat.. e prima data cand dau asa ceva .. am ramas uimita..

In rest cred ca am ramas ultimii cu dintisori nu avem inca nici unu .. dar se vad prin transparenta gingiei incisivi de jos si parca dc nu ma insel si canini cred ca o sa fie o eruptie vulcanica la noi :)) o sa iasa toti odata...

Avem 8400g toate ziua il strigam pe tata pe mine mai putin dar zice si mama baba dada papa asa cum zic majoritatea iepurasilor.

Va pup pe toate si va doresc numai sanatate la voi si la iepurasi vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Rmkristine eu ii le dau cu branzica incearca si cu branzica poate papa , sau schimba ii fructele poate nu ii plac . Dani facea mofturi la mar era kchhhh ptr el nu voia sa il pape si se ineca sii ii venea sa verse de cate ori ii dadeam in schimb e inebunit dupa pere pana la urma l-am invatat bagandu-l incet incet merisoru si acu papa bine cu suc de portocale si branzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fete si iepurasi!

Nu am mai intrat din varii motive(Stanucel, multumim de grija ). De aseara nu am avut net si cablu si parca am fost legata de maini si de picioare.

Eric este mai bine, nu mai face febra de ieri, dar tot nu mananca nimic solid. Sper sa isi revina cu mancarea, incerc sa nu ma stresez inca, pentru ca mananca lapte bine.

Am vrut sa evit sa intru si pentru discutia cu parola. As fi vrut sa nu fiu eu cea care zice ce s-a intamplat pentru ca nu imi place postura asta. Dar cum vad ca se agita apele prea mult, o sa zic de ce a primit Alina parola. Rebianei i s-a facut mila de ea, si i-a dat-o, mai mult pentru fete sa mai apara si ele printre iepurasi.
Am inteles-o foarte bine pe Rebiana, ce ma deranjeaza e ca Alina nu a inteles pentru ce a primit parola, doar sa vada poze si sa puna cu ea si familia ei, nu si cum alte persoane(ma refer la Oanka). Atunci am regretat pentru prima data ca a primit parola.
Stiu ca citesti, Alina posteaza doar poze personale, lasa restul lumii sa isi puna singuri poze.

Acum ramane la latitudinea ficaruia de aici ce facem mai departe. Eu incerc sa raman neutra, pentru ca zau ca sunt satula de povestea asta, care a facut o persoana draga mie sa se indeparteze de forum pentru ca se simte vonovata de tot ce s-a intamplat. Oanka mi-a spus aseara ca se va retrage o periaoda, si asta m-a durut, pentru ca, desi eu vorbesc cu ea zilnic, stiu ca aici sunt fete care o apreciaza.

Asa ca va las pe voi sa hotarati ce faceti, mie mi s-a luat.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Si eu cred ca a ramas logata Ioanact. Si eu am patit o data ca se schimbase parola , dar fiindca ramasesem logata nu am avut nevoie de parola noua. Oricum ce ma mira la persoana asta e ca traieste dupa principiul "Daca voi nu ma vreti eu va vreau"

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Bine ca s-a mai intamplat cuiva, ma gandeam ca sunt singura si vorbesc aiurea.
Oricum, azi am verificat si am gasit problema: daca ai selectata optiunea STAY SIGNED IN, si nu dai logout, poti iesi din aplicatie sau inchide calculatorul, fara ca data viitoare sa mai fie nevoie sa te loghezi. Corect ar fi sa nu mai mearga dupa ce se schimba parola, dar nu se intampla asa.

Rmkristine, multa rabdare!Eu am incercat pentru Mara toate combinatiile posibile, dar tot cand are ea chef mananca. Iar cand are chef sa nu crezi ca vrea mai mult de 100 ml. Am observat ca ii plac bucatelele mai mari, nu se impaca cu pasta aceea in care amestec de toate. Ar manca pufuleti, banana maruntita, mar, orice ii dau solid, neblenduit. Poti incerca, atunci cand va mai creste si esti sigura ca nu se ineaca.

Mergi la inceput